Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שני למשפחה עד 40k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מחפש המלצה לרכב שני למשפחה (יש מאזדה 3). הרכב מיועד לנסיעות עירוניות ובין עירוניות קצרות עד 10 ק"מ. יש 2 ילדים קטנים, התקציב גמיש 30-40K ואפשר גם יותר אם יש משהו ממש משתלם. תודה!

פורסם

יש צורך בעגלות ילדים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הנקודות החשובות לי הן האמינות ונוחות הנסיעה, צריך מקום לעגלה אחת, עדיף אוטומט אבל יכול להסתדר גם עם ידנית.

עדיפות למשפחתית קטנה, אם יש סופר מיני יציבה ונוחה לנסיעות בינעירוניות גם הולך

פורסם

הייתי בודק פונטו למשל ידנית,חיסכונית ולא יקרה לאחזקה.

בגיזרת האוטומט יש את היונדאי i20,פיאסטה לפני מתיחת הפנים ומזדה 2 בגרמת גימטר דינמיק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כידנית הייתי בודק יונדאי I20 עם מנוע 1.2 אטמוספרי, דיי מרוווחת, היונדאי קלה מהקיה ב-200 קילו בערך.

רובוטית מתאים? כי אם כן יש לך פונטו איבו בגרסת 150TH המאובזרת, הרובוט והמנוע די אמינים למיטב ידיעתי.

פורסם

אני דווקא הייתי הולך בכיוון של סוזוקי SX4, הרכב לא ארוך מידי,מנוע שסוחב יפה כל נסיעה ויתן התנהגות כביש נעימה יותר מרכב סופר מיני זול.

בנוסף,בגרסת הסדאן יש לו תא מטען שמספיק מאוד לעגלה+, והרכב גבוה- כך שנוח להכניס את הילדים אליו.

רכב אמין מאוד ושומר יפה על ערכו, לא חסר אותו בשוק מכל השנתונים החל מ2008 (המומלץ הוא מ2009 כשחיזקו את המנוע בעוד כמה סוסים).

אופציה שנייה שהייתי מנסה זו i20 כמו שהציעו רק מהגרסה האוטומטית עם מנוע 1400.

• תוכן חדש...