Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן תאוצה המעבר בין הילוך ראשון לשני עושה קצת רעש של מטחנה כזו (קחגגגררר) לאיזה שניה 2,

לרוב אם זה קיק או תאוצה מהירה, בתאוצה איטית אין את הרעש.

האם זה תקין וחלק מהאופי של הרכב ושל גיר רובוטי כפול מצמדים ? או יש תקלה כלשהיא שווה לבדוק ?

הבנתי שבהרבה רכבים עם גיר רובוטי יש את הרעשים האלו של ההחלפה בהילוכים הנמוכים כי אין מספיק סלדים או משהו....

פורסם

לי לא זכור כזה רעש,מציע לגשת למוסך.

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הייתי במוסך אומרים שזה אופי הרכב, הקטע שבגרסא של 2015 לא שמעתי את הרעשים האלו, אולי צריך תוכנה חדשה לגיר...הבעיה שאולי המוסך מבלבל במוח כדי להתחמק מאחריות?

פורסם

אני מכיר את מה שאתה אומר דווקא במצב של האטה וזה לא חריקה אלא רעש של המצומדים שמכניסים הילוך נמוך יותר. למשל כשאתה נמצא במצב ידני בהילוך 4 ומגיע לרמזור אדום מבלי להוריד הילוכים אז המחשב יוריד את ההילוכים לבד להילוך ראשון ואז יהיה את הרעש המוזר הזה לשניה.

יש לי דגם 2015 ומעולם לא נתקלתי בתופעה שאתה אומר בזמן האצה

פורסם

אז מזלך שאתה לא נוהג על פיאט רובוטית, כל רעש שיוצא מהתיבה הזו נשמע כמו משהו שנשבר.

לפי הרשת זה רעש אופייני למערכת.

Opel Adam S 2017

פורסם

גם לחבר יש קליאו 2015 ואין את הרעש..איפה יש מוסך רנו אמין ומקצועי שיודע לבדוק רכבים חדשים? אולי צריך עדכון תוכנה לגיר פשוט או איפוס הגדרות? הבעיה שמוסך רישמי תמיד מורח כדי לחמוק ממימוש אחריות ואז שתגמר התקופה יזמברו אותך. סהכ הרכב נוסע מעולה אבל הרעש הזה מטריד אותי... אולי בגרסאות ישנות יותר זה הרעש ואופי הרכב, אני אגב לא מדבר על הנקישה של הורדת הילוך אלא בעליה או שינוי יש מטחנה כאילו הקלאצ משתחרר כזה... גרררררררר כמו מטחנה ובהילוך שלישי כבר אין. קשה לשחזר את זה מלבד בתאוצה מהירה. בתאוצה איטית זה לא ממש קורה אם בכלל....איזה מוסך אתם ממליצים במרכז?

פורסם
אז מזלך שאתה לא נוהג על פיאט רובוטית, כל רעש שיוצא מהתיבה הזו נשמע כמו משהו שנשבר.

לפי הרשת זה רעש אופייני למערכת.

בפונטו גרנדה זה יותר נשמע כאילו מישהו שם למטה הולך מכות, בעיטות, חבטות, מכות, רעשים, אבל לפי דברי מוסך מרכזי, "זו פעולה תקינה של הגיר"

ולגבי המלצה למוסך במרכז, הילוך שישי באר יעקב, אני מטפל שם, והם מקצוענים,אמינים, והוגנים במחיר,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

יתכן שפשוט בתאוצה מהירה הגיר אחרי כמה שנים מאבד כיול בשחרור אחד המצמדים? כי הרעש הוא כמו שחרור כזה של גלגל שיניים, הגיר והעבאת הכח חלקה ומהירה. יתכן ודרושה קושחה או כיול חדש? מה בידיוק לבקש שיבדקו, ואיך המוסך הראשי של קארסו בראשון ?

• תוכן חדש...