Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שינו את האריזה של המנקה גאנטים full effect? יש שם אחד שעולה 50 אבל האריזה טיפה שונה, בכל אופן זה 2 ב75, באוטוסטור 2 ב70 בלי שום מבצע. אני מפספס משהו? אם כן עכשיו אלך לקנות 2

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

קטע בדיוק הייתי שם וראיתי את המוצרים מיותר לומר שהופתעתי, אז עשיתי קניה קטנה.

המחירים אחלה אגב ויש הנחות לחברי מועדון של איזה 5-8 שקל לכל מוצר.

שווה לקחת 2 מאותו הסוג לדוגמא אם מדובר בווקס נוזלי לרכב שעולה באיזור ה 50+.

יפה ליבואן שנכנס גם להום סנטר, מפתיע.

Opel Adam S 2017

פורסם

היבואן של sonax בארץ התחלף לכן בקרוב גם באוטוסטור יהיו קצת שינויים למיטב ידיעתי.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

יש להם 2 מוצרים לג'אנטים משום מה, אחד שנקרא wheel cleaner והשני wheel cleaner full effect, אין לי מושג עד כמה ואם יש הבדל בין ה 2 אבל המחיר שונה באיזור ה 10 ש"ח (ה FULL יקר יותר).

אני חושב שהשני הזול יותר הוא זה שהופך אדום.

יש פה השוואה

http://www.autopia.org/forums/detailing-product-reviews/179631-sonax-standoff-sonax-wheel-cleaner-plus-sonax-effect-german-product-line.html

לפי החברה אגב, ה PLUS חזק יותר ב 30% מהפול אפקט. אז כנראה או שאחליף או שאנסה את שניהם בעצמי.

Opel Adam S 2017

פורסם

עונה לעצמי, כן שינו את התווית. עכשיו קיבלתי מאוטוסטור. המחיר שם עדיין יותר זול גם אחרי 50 אחוז על פריט שני.

נקווה שלא שינו את יעילות המוצר

uploadfromtaptalk1470927862553.jpg

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם (נערך)

עדכון:

המבצע אכן משתלם:) קניתי היום את ה- bsd המדובר (יש לו שיטינג מטורף הייתי חייב לבדוק את זה על המכסה מנוע).

7575807850_Big.jpg

קניתי עוד 2 בקבוקים של שמפו wash&wax..

7575807884_Enlarge.jpg

משום מה במציאות השמפו עצמו בצבע צהוב והבקבוק שקוף... מקווה שהוא טוב אני לא מכיר.

קניתי עוד מברשת ניקוי לג'אנטים.

התלבטתי אם לקנות ספריי קצף לניקוי ריפודים, יש לי בבית OPC של מגווירס, ההתלבטות היא האם הקצף יותר אגרסיבי מהOPC או אותו דבר?..

7575807861_Big.jpg 7575807895_Big.jpg

היה שם גם ג'ל להברקת צמיגים (אותו סטייל של מגווירס? או לקנות את המגווירס וזהו?).

7575807869_Enlarge.jpg

המחיר שלו היה 50 ש"ח אבל יש פה פחות מהמגווירס הסגול.

בקיצור, מבצע נחמד, מחירים נוחים!

אם אני משווה את זה למחירים של מגווירס לדוגמא באוטודיפו, אז זה הרבה יותר משתלם והאיכות אינה יורדת.

עריכה אחרונה על ידי avivkarate
פורסם

האם יש מבצעים דומים באוטוסטור או עדיף בהומסנטר?

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
עדכון:

היה שם גם ג'ל להברקת צמיגים (אותו סטייל של מגווירס? או לקנות את המגווירס וזהו?).

[ATTACH=CONFIG]468844[/ATTACH]

המחיר שלו היה 50 ש"ח אבל יש פה פחות מהמגווירס הסגול.

המגווירס לדעתי עד עכשיו הכי טוב בתחומו, אולי ה carpro perl נותן תוצאות טובות יותר של משי.

אבל אם אין לך להשיג בארץ אז האנדורנס של מגס מעולה, בדיוק השתמשתי בו היום ואני שמח בכל פעם מהתוצאות.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...