Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כדאיות ליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

ברשותי רכב ליסינג מזה כחצי שנה.

היה כדאי לי לקחת אותו כי נסעתי 130 ק"מ ביום.

לאחרונה, עברתי דירה בצורה לא מתוכננת ואני מתלבט על כדאיות אחזקתו.

הרכב משמש אותי לנסיעה מהבית למקום העבודה – כ-15 ק"מ ביום(בהגזמה) ונסיעות משפחתיות מחוץ לעיר (פעמיים בחודש) כ-450 ק"מ בממוצע.

מלבדו, יש לנו פורד פוקוס 2008 כרכב שני – משמש אותנו נאמנה, אבל התרגלנו לרכב חדש..

בהנחה ואחזיר את הרכב, התוספת תהיה של כ-3000 ₪ לנטו.

במידה ואחזיר אותו השנה, אשלם קנס בסך התשלום החודשי כפול 3, אולם הנטו יהיה גבוה יותר.

והשאלות:

1. במידה ונהיה מעוניינים עדיין ב-2 מכוניות, מהן אפשרויות המימון הקיימות בפנינו, בהנחה ואין סכום ראשוני משמעותי להשקעה ברכב?
  2. כרגע יש לנו 3 ילדים, עם פוטנציאל גדילה – האם שווה לקנות רכב של 7מקומות? או להישאר עם שתי מכוניות קטנות?
  3. במידה ונקנה רכב שני במקום הליסינג, על איזה רכב הייתם ממליצים לנסיעה יומיומית לעבודה ונסיעות בינעירוניות פעמיים בחודש?

עריכה אחרונה על ידי ToolTool
פורסם

לא שווה לך ליסינג, אתה משלם הרבה על שייוש מועט,

תנסה למצוא מישהו מהעבודה שיקח במקומך את הליסינג ותחסוך את הקנס,

לגבי 7 מקומות השאלה היא מתי התכנון להרחיב את המשפחה, אם בעוד שנה שנתיים, אכן שווה לחשוב קדימה, אם יותר אז לדעתי תתחיל עם משפחתית ושתגיע לגשר תחצה אותו.

• תוכן חדש...