Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט לאון 5 דלתות ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי שבניגוד לאיביזה יש גירסה ידנית מאובזרת 5 דלתות של סיאט לאון.

האם מדובר במנוע 1.2 110 כ"ס או במנוע יותר חלש ?

באתר של היבואן מופיע שהמנוע 110 כ"ס ובאתרי השוואת הרכבים מופיע 105 כ"ס.

נהג ותיק

פורסם

105 כ"ס זה מנוע לפני העדכון, יכול להיות שהאתרים לא עידכנו.

1.2 110 זה לאחר העדכון והאתר של היבואן אמור להיות הכי מדוייק.

פורסם
105 כ"ס זה מנוע לפני העדכון, יכול להיות שהאתרים לא עידכנו.

1.2 110 זה לאחר העדכון והאתר של היבואן אמור להיות הכי מדוייק.

מתי עידכנו את המנוע בדגם הזה? ב2016 ? איזה עוד שינויים עשו אם בכלל?

נהג ותיק

פורסם

אמצע/סוף 2015 כבר מכרו את הלאון סטייל 5 דלתות ידני עם TSI 1.2 110 כ"ס עם מנוע תקן יורו 6 (מה שאני קניתי), ולפי המוכר של האולם של ראשון, 1 הדברים החדשים גם זה שמגיע עם סאן רוף שנתפח לגמריי (משהו שלא היה ככה, הייתי צריך לשלם תוספת על זה קודם)

פורסם

אין דרישה גורפת.

בקש מהסוכן שלך למצוא חברה שתבטח את הרכב בלי מיגון או שתבדוק בחברות הביטוח הישירות.

לגבי הסאנרוף, אני חושב שמאז ומתמיד הדור הנוכחי של הלאון שווק עם גג פנוראמי נפתח. בתחילה הצהירו בסיאט שמדובר בחלק מ-"חבילת השקה" אבל לא היה שינוי במהלך תקופת השיווק.

פורסם

מחר קבעתי נסיעת מבחן על הדגם האוטומטי כי אין להם רכב הדגמה ידני משום מה.

נראה איזו הצעה אפשר לקבל מהם על הדגם הידני כולל המיגון ומצלמת רוורס.

אני מתלבט בין הלאון הידנית לסיוויק האצ'בק ידנית שהמחיר שלה דיי דומה. פחות חסכונית אבל 3 שנים אחריות והאמינות של הונדה.

נהג ותיק

• תוכן חדש...