Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקטע עם בוגר מדעי המחשב נשמע לי הזוי, אני מכיר לא מעט באר שבעיים מהתחום שעובדים במרכז, יש להם דרך "קצת" יותר ארוכה משלך לעשות, בין אם מדובר ברכב או בתחבורה ציבורית, וכולם עובדים ומסתדרים.

אני מניח שאם תרשום כמו שנאמר כאן, נכונות לעבור למגורים במרכז אז תתקבל.

מה עם כל אנשי משרות הסטודנט שלומדים בבן גוריון וחיים בבאר שבע? אתה חושב שהם לא מתקבלים בגלל שהם גרים שעה - שעה וחצי נסיעה מהמרכז? היום גם אם תגור במרכז יש מצב שייקח לי ולך אותו זמן להגיע למקום העבודה כי אתה תתקע בפקקים שיש בערי המרכז ובעיקר באיילון.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כשיש זו חצי צרה כי אפשר לפטר אם יש בעיה.

למדתי משהו חדש. איך לפיד אמר על זה? "מה שרואים מכאן לא רואים משם".

נקח את זה לתשומת לבינו ונבנה אסטרטגיה חדשה.

חבר, אני מבין אותך, באמת. גם אני קיבלתי חינוך סובייטי.

אבל... צריך להבין שפה זה לא הדוב הגדול, פה זה ישראל. ואם פה לא תשחק את חוקי המשחק, זה מאוד מאוד יקשה עליך(אלא אם אתה עילוי או שיש לך שפע של מה להציע).

הטיפ הכי טוב שקיבלתי בזמן הלימודים, זה לרשום קורות חיים פיקטיביים לפני שאני קופץ למים(במקרה שלי זה היה תואר שני). כמובן אי אפשר לדעת לאן החיים היו מובילים אותי, אבל לפי מה שאני רואה מחבריי, זה פשוט הציל אותי.

וחבל שלא עשיתי את זה עוד לפני התואר הראשון.

אז במקרה שלך, לפני שאתה עושה צעד די גדול בדמות מעבר דירה, "תבחן" את השטח. אולי באמת הבעיה, כמו שאמרו לך, זה שזוגתך משדרת "הריון" ולאו דווקא המיקום הגיאוגרפי.

זה סוגייה מעניינת מה שאתה מעלה כאן. השאלה היא האם ללכת עם הזרם "ברומא תנהג כרומאי", או להיאבק בכל הכוח ולהצמד למי שאתה באמת.

כרגע אני במסלול השני.

פות"ש,

בתור אחד שגר בבית פרטי אני רוצה לומר לך שזה לא באמת משהו שאתה יכול ממש ליהנות ממנו.

בגלל שאתה גר רחוק ויש בבוקר עומסי תנועה רציניים צריך לקום ולצאת מהבית ממש מוקדם, בשעה 7:00 אני כבר עומד בפקקים בימי חול (בחופש קצת יותר טוב).

בערב כשאתה חוזר הביתה אחרי יום עבודה ויש לך גם מטלות וסידורים - כמה אתה חושב שתספיק להנות מזה שהבית "פסטורלי" ?

לדעתי עדיף לפחות בשלב הזה של החיים לחשוב באופן יותר פרקטי.

מה לעשות שחיים הם אוסף של פשרות. אני רואה את עצמי פעם פעמיים בשבוע לאחר יום עבודה יוצא לריצה בשדות, או רכיבה על אופניים בסופשים או טיול רגלי ארוך עם הכלב...

בעיר הדברים האלה לא קורים (מכל מיני סיבות).

לא, יש דירות 3-4 חדרים במחיר הזה, במרכז העיר (באיזורים שקטים יותר ופחות).

לבקש גם פסטורליה וגם נגישות גבוהה לתחבורה ציבורית זה פרדוקס, לפחות באיזור גוש דן.

ואם להצפין קצת? יש מושבים באיזור שם במסגרת התקציב?

פורסם
הקטע עם בוגר מדעי המחשב נשמע לי הזוי, אני מכיר לא מעט באר שבעיים מהתחום שעובדים במרכז, יש להם דרך "קצת" יותר ארוכה משלך לעשות, בין אם מדובר ברכב או בתחבורה ציבורית, וכולם עובדים ומסתדרים.

אני מניח שאם תרשום כמו שנאמר כאן, נכונות לעבור למגורים במרכז אז תתקבל.

מה עם כל אנשי משרות הסטודנט שלומדים בבן גוריון וחיים בבאר שבע? אתה חושב שהם לא מתקבלים בגלל שהם גרים שעה - שעה וחצי נסיעה מהמרכז? היום גם אם תגור במרכז יש מצב שייקח לי ולך אותו זמן להגיע למקום העבודה כי אתה תתקע בפקקים שיש בערי המרכז ובעיקר באיילון.

לא טענתי לרגע שאני לא מוצא עבודה רק בגלל מקום מגורים.

רק אומר שזוגתי מקבלת הרבה דחיות רק בגלל זה. יש מצב שגם אני.

פות"ש, למדת במכללה?

אכן. מכללה קקיונית כמו שנהוג לקרוא להן בפורום :lol:

פורסם

אל תחשוב שזה לא משפיע, אני מניח שאתה בעצמך יודע שיש בתעשייה עדיפות לבוגרי אוניברסיטאות, זה לא סוד או משהו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

ניסית אולי HP בקריית גת?

אינטל בקריית גת? (למרות שממה ששמעתי יש להם חיבה בעיקר לבוגרי בן גוריון, אין לי מושג אם זה אמת או שקר)

פורסם

אני רואה שהעלת את יבנה כאופציה,מה עם גדרה?

בת דודה שלי גרה שם (נשואה +2) ועובדת במרכז ת"א (עזריאלי),אומרת שלוקח לה 45דק בבוקר נסיעה (כנראה יוצאת ממש מוקדם,כמו חברה שלי)

עוד דבר לגבי מה שכתבו כאן על כתובות

אצלי בקו"ח אומנם רשום ראשון לציון,אבל הכתובת בת"ז עודנה המקורית (בצפון),ואין לי כוונה לשנותה.

יתרה מכך,הכרחתי את מקום העבודה לרשום אותה בתלוש שכר,ובסוף הסכימו (גם ככה לא משלמים נסיעות ואני מגיע בהסעה)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
אני פספסתי ג'וב בדיוק על זה. מקום מגורים.

טרי מיום ראשון.

מה, אתה אינך עובד ב-EBAY ? סיריוסלי ? :lol: (חשבתי שאתה עובד מהבית/בקיבוץ...)

ולעניין הפוסט - איני חושב שזה שקר כ"כ גדול, אם תציין בקו"ח שאתה גר באיזור המרכז - אם כוונתך באמת ובתמים לעבור לשם.

אבל אם תצטרך בכ"ז לציין כתובת ? ואז מה ? (יש אולי כתובת של קרובי משפחה במרכז ?)

ניסיתם לפנות בעופטופיק של קארספורום ?

alfa 156 2.5.

פורסם

זה סוגייה מעניינת מה שאתה מעלה כאן. השאלה היא האם ללכת עם הזרם "ברומא תנהג כרומאי", או להיאבק בכל הכוח ולהצמד למי שאתה באמת.

כרגע אני במסלול השני.

לפי דעתי זאת דרך עקומה מעט להסתכל על זה, "מי שאתה באמת" לא מוגדר על ידי מקום מגורים שאתה בכל מקרה מתכנן לשנות, אין פה ממש עניין של לעמוד על העקרונות שלך.

יש לי חבר מבאר שבע שכשסיים את התואר שאל אותי אם הוא יכול לרשום את הכתובת שלי (בזמנו ברמת גן) בתור הכתובת שלו בקו"ח. בראיונות העבודה הוא אמר שהוא חתם על חוזה להשכיר דירה במרכז כך שעד שהוא יתחיל לעבוד, נגיד, שבועיים מיום הראיון, הוא כבר אמור לעבור. למעסיקים כמובן לא הייתה שום בעיה עם זה וגם לא הייתה בעיה להסביר למה בשבועות הראשונים אחרי שהוא התחיל לעבוד הוא נוסע מבאר שבע ולמה הכתובת בת.ז. היא בבאר שבע.

אני מבין למה זה בעיה לשקר לגבי הכתובת במידה ואתה לא מתכוון לעבור, אבל כשאתה כן מתכנן לעבור לא רואה סיבה הגיונית לכתוב את הכתובת הישנה שבכל מקרה תהיה לא רלוונטית במידה ותתקבל.

פורסם

אופוסם, אני עברתי לעבוד באמזון.

אני עובד בענף של הקיבוץ.

אך אליה וקוץ בה, אין לנו יחסי עובד מעביד, אל תשאל קצרה היריעה.

פורסם (נערך)
ניסית אולי HP בקריית גת?

אינטל בקריית גת? (למרות שממה ששמעתי יש להם חיבה בעיקר לבוגרי בן גוריון, אין לי מושג אם זה אמת או שקר)

הם בערך הראשונים שניסיתי. שלחתי גם קו"ח דרך העובדים שם.

אני רואה שהעלת את יבנה כאופציה,מה עם גדרה?

בת דודה שלי גרה שם (נשואה +2) ועובדת במרכז ת"א (עזריאלי),אומרת שלוקח לה 45דק בבוקר נסיעה (כנראה יוצאת ממש מוקדם,כמו חברה שלי)

עוד דבר לגבי מה שכתבו כאן על כתובות

אצלי בקו"ח אומנם רשום ראשון לציון,אבל הכתובת בת"ז עודנה המקורית (בצפון),ואין לי כוונה לשנותה.

יתרה מכך,הכרחתי את מקום העבודה לרשום אותה בתלוש שכר,ובסוף הסכימו (גם ככה לא משלמים נסיעות ואני מגיע בהסעה)

אחלה, אוסיף לרשימת האופציות.

ניסיתם לפנות בעופטופיק של קארספורום ?

אנחנו לא בעוף? :shock:

לפי דעתי זאת דרך עקומה מעט להסתכל על זה, "מי שאתה באמת" לא מוגדר על ידי מקום מגורים שאתה בכל מקרה מתכנן לשנות, אין פה ממש עניין של לעמוד על העקרונות שלך.

הנאמר היה בהקשר של חינוך סובייטי VS לעגל פינות בקו"ח ע"י כתיבת כתובת שקרית. הכוונה במילים "מי שאתה באמת" הייתה להיות אמיתי ולא לתחמן בשיטות של ישראל ישראלי.

אבל זו סוגייה אכן מעניינת שאולי שווה שרשור נפרד.

עריכה:

תודה רבה לכל החבר'ה שפנו אליי בה"פ עם עצות והצעות לעזרה. העברתי כמה קו"חים בתקווה שלפחות אחד יגיע ליעד הנכון!

עריכה אחרונה על ידי iluxxxa
פורסם

עם התואר שלה יש אופציות באינטל ק.גת ובכל המרלו"גים שתומכים מסביב, ניסיתם לבדוק?

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

בלי לזלזל בסובייטים. מועמד שיתפס בדבר שקר שהוא כתב או אפילו לא כתב (כמו מועמד אחד שהשמיט מקו"ח מקום עבודה ממנו פוטר, מועמד אחר שמועמדותו נדחתה לפני 3 שנים "שכח לענות" על השאלה "האם היית בעבר מועמד לעבודה בחברתנו?") יעוף אצלי מיידית.

:turn-l:
פורסם

לא הייתי רוצה לעבוד אצל מעסיק שקורא לדחיה - "העפה במיידי" וזה לא משנה מה הסיבה שאותו מועמד לא התקבל, יש דרך להתייחס לאנשים

Peace

• תוכן חדש...