Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד מונדאו 09 / דודג' קאליבר 07

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתה מעוניין לדעת על הדוד'ג בדיוק? סה"כ רכב קומפקטי שטיפל'ה גבוהה ביחס לקומפקטיות מקבילות.

מנוע 2.0 ליטר עם גיר רציף. לי יש ניסיון עם אחד ידני 2010 ( לא מהארץ). הצריכת דלק דיי טובה ( 11 קמ לליטר +-) בגירסה הרציפה הצריכת דלק אמורה להיות עדיפה.

בעיה רצינית בקאליבר ובהרבה רכבים מקונצרן היא המתלים. המתלים מרעישים מאוד ומתפרקים לעיתים קרובות.

בנוסף, תא נוסעים מאוד זול במיוחד בדור הראשון לפני מתיחת הפנים ( לא לשכוח שבארץ מוצאה זאת מכונית ECONOMY וזה מורגש).

השילוב גיר מנוע מאוד רועש, בלי לספק יותר מדי כוח.

וברור שאפשר לשכוח מסעיף ההתנהגות, הגה קל ביותר, אחיזה בינונית, בלמים לא אפקטיביים.

לעניות דעתי ( כמובן תלוי במצב של האקזמפלרים)

המונדיאו תהיה מכונית עדיפה בכמה מונים.

אבל שוב, אנא ציין את הדרישות שלך מהרכב.

פורסם

תראה בגדול הדרישות שלי הם נוחות..הנסיעות שלי הם בדרך כלל בכבישים מהירים 60 ק"מ ביום.

אז העדיפות שלי קדם כל נוחות

• תוכן חדש...