Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

איך אפשר לקבוע מאיזה מרים מגיע הרעש?

האם מרימים דפוקים יכולים לגרום לציפת שסתומים (שסתום של נסגר עד הסוף)?

מרים דפוק אפשר לשפץ?

פורסם

מרים שניתפס לרוב ניתפס סגור כלומר מכווץ כך שהסיכוי לשסתום פתוח הוא נמוך. ניתן לשפץ מרימים אך השאלה אם מישתלם כי יש רכבים בהם המרימים החדשים לא יקרים. כדי לזהות מרים תפוס צריך להוציא אותו וללחוץ אותו ולהשוות למרים חדש. באיזה רכב מדובר כי גם זה חשוב לדעת בעניין כל מה שרשמתי..

פורסם
מרים שניתפס לרוב ניתפס סגור כלומר מכווץ כך שהסיכוי לשסתום פתוח הוא נמוך. ניתן לשפץ מרימים אך השאלה אם מישתלם כי יש רכבים בהם המרימים החדשים לא יקרים. כדי לזהות מרים תפוס צריך להוציא אותו וללחוץ אותו ולהשוות למרים חדש. באיזה רכב מדובר כי גם זה חשוב לדעת בעניין כל מה שרשמתי..

הבנתי אותך.

מדובר במנוע של קיה ספורטז' ישן שזה מנוע של מאזדה 2L גל"ז כפול 16 שסתומים.

פירוק וניקיון לא יעזור לצקצוקים?

סט מרימים לא כל כך זול.

פורסם

כמה עולים המרימים? מה דגם המנוע? אני יכול לבדוק לך איפה שאני קונה הכל אני מקבל שם מחירי ריצפה. אפשר לנסות להוציא את המרימים לרסס אותם במסיר שומנים קשה ואז להשרות אותם בשמן ולקוות שהם ייסתדרו. עדיפות אפילו לפתוח את המרים עצמו ולנקות הייטב מבפנים!

פורסם
כמה עולים המרימים? מה דגם המנוע? אני יכול לבדוק לך איפה שאני קונה הכל אני מקבל שם מחירי ריצפה. אפשר לנסות להוציא את המרימים לרסס אותם במסיר שומנים קשה ואז להשרות אותם בשמן ולקוות שהם ייסתדרו. עדיפות אפילו לפתוח את המרים עצמו ולנקות הייטב מבפנים!

סט חליפי באיביי עולה באזור 600 ש"ח לפני מיסים.

דגם מנוע זה FE DOHC L4 נפח 2000.

אשמח לעזרה עם החלקים תודה.

• תוכן חדש...