Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפורום הנכבד.

כבר פעם שלישית בחצי השנה האחרונה שאני חונה בחניה מסודרת ליד הבית, ומוצא לכלוך בלתי נסבל על חצי מהרכב (כולל שמשות וחלונות, ראו תצלומים). יש למישהו רעיון מה זה? :roll:

אני חושד שזה קשור למשאית זבל (לא בטוח), כי חניתי במרחק 3 מכוניות מפח הזבל השכונתי...

מצד שני לא ראיתי לכלוך כזה על מכוניות אחרות באיזור. ייתכן וזה וואנדליזם?

שטיפת רכב הסירה את הלכלוך בצורה סבירה, אבל עדיין נשארו קצת כתמים "לבנים" שרואים בשמש. אני משער שהפתרון הוא פוליש?

20160802_185913.jpg20160802_190047.jpg20160802_202238.jpg

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

הכתמים על הסאנרוף נראים כמו חרא של יונים.

להערכתי , היה להן התקף שלשול או משהו.

עוד סיבה לחשוב שזה זה, זה בגלל שאתה טוען שנשארו כתמים לבנים ואכן אם לא מנקים הם יכולים להשאיר אחלה כתמים לתמיד.

חכה לעוד תגובות בכל אופן, לדעתי זה לא ונדליזם.

פורסם

מה קשור שלשלת בעלי חיים לכתמים האלו. מה הם פיזרו את זה על כל הרכב כמו ציירים.

לא חייבים סתם לכתוב.

זה נראה כמו פיזור של לכלוך שעף ממשאית זבל (כמו ששיערת) או משאית מטונפת שנמצאת

באזור שלך -ועוברת ליד הרכב שלך. או אולי משהו מתוך הבניין.

פורסם

מה הסיכוי שיש ליד הרכב עץ פיקוס?

זה מזכיר לי כתמים שהיו לי על הרכב, שהתבררו כחרא של עטלפי פירות.

פורסם

בגלל זה שאלתי אם קיים עץ פיקוס ליד הרכב, היו לי בבית, והיו לי כתמים דומים על הרכב על החומה ועל שער הכניסה, הפתרון שלי היה לכרות את רוב העצים.

לא יודע אם זה קשור אבל באופן הזויי הם חירבנו רק על מה שהיה בצבע לבן :shock:.

פורסם

נראה כמו קפה שנשפך מקומה עליונה

על הסאנרוף נראים טיפות כאילו נשפכו בצורה ישירה מלמעלה

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

וואו אם כזה דבר היה קורה לי כל השכונה עולה באש.

לפי דעתי זה או קפה כמו שאמרו או מיץ של הזבל..

כמה זמן נשאר הכתמים על הרכב לפני שהורדת אותם?

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

לא היו בקרבת האוטו עצים, בנין או מבנה גבוה אחר.

האוטו חנה תחת השמש, אז אני מוריד את 2 האופציות הללו.

זה משאיר:

1. פיזור של לכלוך \ מיץ ממשאית זבל. שכן הרכב חנה במרחק 10 מטר מהפח השכונתי:

http://www.environmentindex.com/CPImages/3/1726/951/b3340.jpg

זה מיכל תת קרקעי עם שקית זבל ענקית (אלפי ליטרים), ומדי פעם באה משאית ומרימה\מחליפה את השקית.

2. קפה \ ואנדליזם

הכתמים היו על הרכב לכל היותר 48 שעות עד ששטפתי את הרכב. הם דביקים, אבל לא משהו שלא יורד עם מטלית לחה (נגיד, פחות קשה מחרא של ציפורים). לאחר שטיפת רכב, נראה שחלק מהכתמים עדיין השאירו כתם לבן שניתן לראות אם מתאמצים בשמש.

גם אותו אפשר להוריד עם עבודה אינטסיבית של ניגוב, אבל זה דורש הרבה מאמץ. אני שוקל לנצל את ההזדמנות ולעשות פוליש + ווקס. דעתכם?

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

נראה כמו קפה/נס

בכל אופן הלובן שנשאר לאחר ניגוב תנסה להוריד אותו עם מטלית עם מעט חומץ, אם זה יורד הלכה לא נפגע וככל הנראה לא מדובר בצואה של יונים/עטלפים.

שבוע טוב

• תוכן חדש...