Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,

גיסי לפני החלפת רכב , כרגע משתמשים ב-C4 פיקאסו ורוצים להחליף לרכב יותר חסכוני ואמין.

יש 2 ילדים (בגילאי 9 ו-6 ).

הרכב משמש לנסיעה יומית רמלה-ראשל"צ .

הבנתי שהמושב האחורי הצר במאזדה לא היווה בעיה, הם לקחו את הילדים וכיסאות הבטיחות לסוכנות ובדקו, היה בסדר.

הפורטה תהיה קרוב לוודאי חסכונית יותר .

אשמח אם תוכלו להתייחס לנוחות, עלויות אחזקה וכו' בהשוואה בין שני הרכבים ?

הפיקאסו מאוד נוחה אבל היא גדולה מדי (אין כבר צורך בעגלה , הילדים גדלו ) .

לאחרונה גדלה תדירות הביקורים במוסך .

מבחוץ -מאזדה יותר מעוצבת (אחותי -נהגת עיקרית ברכב)

הסלון -בשני המקרים היה נוח ולא היתה הרגשה שחסכו בחומרים או ברמת ההרכבה .

משני הרכבים הנ"ל הם התרשמו לטובה והזמינו נסיעות מבחן .

המלצתי שייקחו את המאזדה במרכב סדאן לנסיעת מבחן .

תודה

פורסם

למה מתמקדים דווקא בסדאן ולא בהאצ'בק או סטיישנים?

סיד סטיישן דיזל תהיה נוחה בהרבה לזוג עם 2 ילדים קטנים והרבה ציוד אני מניח.

פורסם

רציתם רכב יותר חסכוני אחרי פיקאסו. בתחום הזה פורטה דיזל עדיפה משמעותית על מזדה 3 בנזין 2000 סמ"ק.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

במידה וביצועים הם לא העיקר , איזו מהשתיים שבכותרת או אפילו רכב אחר מאותה משפחה , יוכלו להציע נוחות ,ליטוש (תחילת נסיעה רגוע ולא קופצנית) , אבזור פונקציונלי וישיבה קצת יותר גבוהה ?

כמו כן, חשוב שהמזגן יהיה חזק מספיק כך שבמושב האחורי הילדים ירגישו בנוח בכל עונות השנה.

פורסם

רנו קאדג'אר דיזל יקרה בכ-15K, ואם הנסיעות הן רמלה-ראשל"צ אני מסופק אם יש הצדקה לדיזל בכלל.

אני הייתי הולך על קיה פורטה בנזין מליסינג או על קיה סיד סטיישן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...