Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמה עולה הדרכה אצלו?

בישביל לקבל תשובה הרבה יותר ברורה מבחינת הפעולות שאתה בהם רוצה ללמוד וכמה שעות תרצה ללמוד ולגבות את זה הייתי ממליץ לך להתקשר ולבדוק.

ללמוד הכל ביום אחד אין סרט כזה.

פורסם

למדת אצלו?אם לא אז למה אתה ממליץ? ואם כן ספר לנו בבקשה כמה זה עולה, שלא נתקשר סתם להציק לו.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

פורסם
למדת אצלו?אם לא אז למה אתה ממליץ? ואם כן ספר לנו בבקשה כמה זה עולה, שלא נתקשר סתם להציק לו.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

המחירים תמיד מתעדכנים כל הזמן כפוף למחירון של שעת עבודה בתחום הדיטיילינג,

יעקב תמיד שמח לענות לטלפונים ולתת הסברים ולענות על שאלות בצורה המקצועית ביותר כמו שאני התרשמתי והכרתי.

פורסם
איזה עדכון מחירים יש לתעריפי דיטיילינג?

זה ענף שמוכר ע״י גוף כלשהו?

הכוונה שלי לשאלה שלך היא במסגרת לדרישות של בעלי המקצוע כידוע לך שזה תחום תחרותי.

פורסם

מדובר על למידה תיאורתית, קורס.

אין תחרות בנושא הזה, אלא בדיטיילינג פרופר (עבודה על רכב).

כך שאני לא מבין את עניין עדכון המחירים וכו׳.

אם לא מעוניין לשתף את החברים במחיר שקיבלת בעבור למידה נטו, זכותך וזה בסדר גמור, אבל לטעמי זה הולך יד ביד עם המלצה.

"יאללה בירי".

פורסם
מדובר על למידה תיאורתית, קורס.

אין תחרות בנושא הזה, אלא בדיטיילינג פרופר (עבודה על רכב).

כך שאני לא מבין את עניין עדכון המחירים וכו׳.

אם לא מעוניין לשתף את החברים במחיר שקיבלת בעבור למידה נטו, זכותך וזה בסדר גמור, אבל לטעמי זה הולך יד ביד עם המלצה.

מבדקתי והצעות שקבלתי אין שעת לימודים בחינם ולחלק אין את המאפשרות לבצע את התחום הלמידה אני חושב שיעקב הוא בין היחידים בארץ שיש לו את האפשרות ללמד בתחום הדיטיילינג בכל זמן.

פורסם

הבנת הנקרא.

אתה בערך מסכם את מה שרשמתי, שבנושא הזה -ספציפית- קרי, לימוד תיאורתי, אין תחרות והוא אחד יחיד/בין היחידים.

לכן, לא ברורה לי הטענה של תחום תחרותי (כי הרי בנושא זה, אין), ועדכון מחירים תקופתיים.

לי זה נשמע כמו מריחה והתחמקות משאלה פשוטה, שאגב לא נשאלה על ידי.

מזכיר, אותי עניין תנודת המחירים, או במילים פשוטות - מה הקשר? (!).

אבל בסדר, המשך יום מקסים.

"יאללה בירי".

פורסם

חברים אני יגיב: שרשור ניפתח לא עלי,זה דבר ראשון,כאשר אני יחזור לארץ יפתח שרשור אלי ניפרד

ואד כל שאלות אלי או קשורות לחומרים שאני מוכר ואו הדרכות נותן ואו עבודות דיטיילינג ועלותם כולל

עלות שעת עבודה ומה זה ניכלל ומה חינם ומה לא ועם איזה חומרים ויתר שאלות,בבקשה לפנות אלי

לאחר שיפתח שרשור ספציפי אלי ולא פה המקום של לדון,אני חושב שכך יהי הוגן כלפי כולם.

לגבי שאלות של אלי(E-A),הרי אתה מנהל תחנת SWISSWAX ברמת-אביב,אתה הייתה

ויכול לנסוע אפילו כל חודש לSWISWAX להדרכה ואו הדגמות ואו שאלות ותשובות,למה אתה

מבקש הדרכה או הסבר על לימודים מאנשים שלא עובדים יום יום בתחום הדיטיילינג ולא מייצגים

אף מותג???לא מוזר???

לעצם פותח שרשור,חובתו וזכותו ועל כך שאל בשרשור:תנו המלצות והוא יבקר אצל הממליצים

ויחליט לפי שיקוליו,וכך צריך להיות במדינה דמוקרטית,אין צורך לדון אלי אישית,יש אנשים

שמתחברים לאיש זה או אחר ללא קשר לרמת המקצועיות ואו רמת השקעתו במוצרים ואו בציוד

שבתחום הדיטיילינג,זאת גם בחירה וזה זכותם.

אני מכווה שהסברתי את דעתי חברים.

שאלות קשורות אישית אלי תיפנו אלי ומוזמנים גם לבקר לקפה אצלי בסטודיו כאשר יחזור מח"ל.

תודה וסליחה לכולם,ממני יעקב אלטר.

פורסם
יאיר, אני מבין שאתה מקהל מעריציו. אני כבר ראיתי הצעות שהוא נתן, והן ממש לא בטווח של המחירים

בשוק הדיטיילינג. אולי משהו השתנה לאחרונה, אבל עד שלא אראה או אשמע שזה מה שקרה, אני לא

חושב שהמחיר הגיוני או ריאלי. אבל שכל אחד יעשה את החשבון שלו.

בגלל זה אני אומר,

כדאי לך להתקשר ולבדוק מאשר לומר סתם דברים.

ואני בן אדם של הגינות ולמי שמגיע פירגון הוא יקבל,

האישיות של יעקב היא לתת מעל הוא מעבר עבודה מושקעת ומדהימה בצורה הטובה ביותר.

פורסם
ואני בנאדם של חפיף ואמירת דברים לא מבוססים, מה לעשות, כזה אני.

אני מאוד מקווה שאופן הרמה של התגובה שלך, שהיא לא מאפיינת את רמת הפורום.

• תוכן חדש...