Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני מחפש דיטיילר רציני באזור המרכז לצורך חידוש רכב.

הרכב בן 8 ומעולם לא עבר ווקס .

הצבע שחור ואין קילופי צבע של השמש .

ניתן להציל את הרכב ?

תודה

פורסם

כמו שנאמר לפניי בלי תמונות אי אפשר לדעת כלום וגם הכי טוב זה לראות בעיניים.

באזור המרכז לדעתי יש את הדייטיילר הכי טוב בארץ ולדעתי בין הטובים בעולם אם לא האחד הטובים שואף תמיד לטוב ביותר (שלמות) משתמש בחומרים הטובים והמתקדמים ביותר שקיים.

הוא נמצא באזור פתח תקווה קוראים לו יעקב אלטר,

יש לו דף פייסבוק שתוכל להתרשם:

https://www.facebook.com/NanoLexIL/

פורסם

לדעתי אין יותר טובים מיעקב אלטר הוא בין היחידים שלמד בצורה מקצועית עם המון המון ניסיון במקומות בחול לדעתי אין להשיג בארץ מהרמה של יעקב אלטר.

פורסם

יאיר ספר לנו על אלטר בבקשה, בחיים לא שמעתי עליו וזה נשמע כאילו הוא קוסם. איפה אפשר לעשות סדנאות כמו שהוא עבר??? אני מת ללמוד ולהיות גם תותח

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

פורסם (נערך)
יאיר ספר לנו על אלטר בבקשה, בחיים לא שמעתי עליו וזה נשמע כאילו הוא קוסם. איפה אפשר לעשות סדנאות כמו שהוא עבר??? אני מת ללמוד ולהיות גם תותח

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

בישביל להגיע לרמת מקצוענות בסדר גדול של רמה סבירה צריך להיות בן אדם עם המון סבלנות וסובלנות ליעקב אלטר יש המון המון שנים של ניסיון בינלאומי מהרבה מקומות בחול ויעקב נותן את האופציה של אפשרות למידה שמהניסיון האדיר שלו שהוא נותן לימודים לפי שעות וכמובן בתשלום לפי שעות. (חוויה מדהימה בזמן הלימוד שהוא מלווה אותך)

עריכה אחרונה על ידי Y-A-I-R
פורסם
קרמן גיהה, אחרי שתתאושש מההלם של הצעת המחיר מפ"ת, תחזור אלינו,

ותבדוק את שאר ההמלצות כאן, ואולי נוספות. תמונות כמו שכבר כתבו לך,

יעזרו מאוד כדי לדעת מה מצב הרכב ומה דרוש לו.

למה אתה אומר ״אחרי הצעת מחיר שתקבל מפ״ת תתאושש מההלם של הצעת מחיר״?

ספציפית יעקב אלטר כמו שכבר ציינתי לוקח מחירים סבירים ומשתווים למחירים של השוק הדיטיילינג, ואני מציע לך להתקשר ולבדוק.

פורסם
בישביל להגיע לרמת מקצוענות בסדר גדול של רמה סבירה צריך להיות בן אדם עם המון סבלנות וסובלנות ליעקב אלטר יש המון המון שנים של ניסיון בינלאומי מהרבה מקומות בחול ויעקב נותן את האופציה של אפשרות למידה שמהניסיון האדיר שלו שהוא נותן לימודים לפי שעות וכמובן בתשלום לפי שעות. (חוויה מדהימה בזמן הלימוד שהוא מלווה אותך)

כמה עולה הדרכה אצלו?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יאיר, אני מבין שאתה מקהל מעריציו. אני כבר ראיתי הצעות שהוא נתן, והן ממש לא בטווח של המחירים

בשוק הדיטיילינג. אולי משהו השתנה לאחרונה, אבל עד שלא אראה או אשמע שזה מה שקרה, אני לא

חושב שהמחיר הגיוני או ריאלי. אבל שכל אחד יעשה את החשבון שלו.

• תוכן חדש...