Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם נעצרים בצומת, הרמזור אדום ונתקלים באותם דתיים חרדים שמחפשים טרמפים ועוברים רכב רכב ומקבלים את אותו הסירוב ..

קרא לי פעם שנכנס לי לאוטו בלי רשות דתי וצעקתי עליו שיצא מיד מה הוא חושב לעצמו שהוא נכנס לאוטו בלי רשות מאז אני נועל דלתות קבוע , למרות שבקיה ריו שלי יש נעילה אוטומטית לאחר מספר שניות :)

מה דעתכם על התופעה האם זו תופעה של "אוכלי חינם" ?

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

• תגובות 117
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מעולם לא נכנס לי לאוטו מישהו שלא רציתי. (חוץ מאישתי).

מה שכן, נסעתי בבני ברק לפני כמה זמן, וחרדי ניגש לחלון ושאל אם אני מגיע לאנשהו. עניתי לו שאני מגיע ללשכת הגיוס. הוא חייך ואמר 'לא תודה'.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אצלי ביציאה מקרית גת עומדים ילדים ערסים בכל שעות הלילה ומנסים לחזור למושבים שמהם הגיעו.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תמיד כשאני רואה מישהו עומד בצומת ועובר בין מכוניות אני נועל את כל הדלתות.

לפעמים יש אנשים שתופסים טרמפים מתחנות אוטבוס, זה יותר נורמלי מללכת על הכביש כמו מפגר.

חרדים ודתיים נוסעים המון בטרמפים, לא מבין איך הם לא מפחדים.

יש גם את המוזרים האלה שמחפשים את עצמם עם בגדי שאנטי ותרמילים שעוצרים טרמפים בשעות הזויות.

אם יוצא לי לראות מישהו כזה בשעה מאד מאוחרת ובמקום נידח תופס טרמפים, אני לוקח אותו. אם זה חבורה אז לא.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תהיות - ואם אלו יהיו שלוש בחורות דתיות עם ביקיני - האם גם אז יפתח דיון..

או בשקט נעלה אותם.. ואפילו חלקנו יסעו אחריהן להציע טרמפ, גם אם הן לא מבקשות.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

^ עבדה איתי פעם מישהי שהייתה צריכה להגיע לעבודה עם אוטובוס, לטענתה היא יכלה לשבת בתנוחת עובר בפינה של התחנה רק כדי שלא יראו אותה ועדיין היו עוצרים לה 5-10 רכבים תוך 10 דקות ומציעים טרמפ "לאן שאת צריכה".

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
חרדים ודתיים נוסעים המון בטרמפים, לא מבין איך הם לא מפחדים. מי שמאמין, לא מפחד

יש גם את המוזרים האלה שמחפשים את עצמם עם בגדי שאנטי ותרמילים שעוצרים טרמפים בשעות הזויות.

אם יוצא לי לראות מישהו כזה בשעה מאד מאוחרת ובמקום נידח תופס טרמפים, אני לוקח אותו. אם זה חבורה אז לא.

יצא לי לקחת כמה פעמים דתיים טרמפ. לא שדדו אותי, לא עשו נזק לאוטו, ולא גנבו שום דבר.

לעומת זאת, כשאני רואה את אלה עם מכנסי דייגים ותרמיל, אני באמת נועל את הדלתות ברכב. איכשהו בדתיים אני בוטח יותר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
תהיות - ואם אלו יהיו שלוש בחורות דתיות עם ביקיני - האם גם אז יפתח דיון..

או בשקט נעלה אותם.. ואפילו חלקנו יסעו אחריהן להציע טרמפ, גם אם הן לא מבקשות.

אייל.

אין פה לאף אחד בעיה להעלוות 3 בחורות עם ביקיני.

בעיקר עם אלה מהממש קטנים.

זה מאוד מקובל אצל דתיים לקחת טרמפים.

זה בעיקר אלה שגרים בישובים מרוחקים שאין תחבורה ציבורית כל כמה דקות.

בשטחים בחורות דתיות נעמדות בצמתים שחיילים מסתובבים שם עם ציוד מלא ורועדים מפחד.

אייל

פורסם

פעם אני וחבר לקחנו טרמפ 2 בחורות בשנות ה20 לחייהן, נסיעה של 2 דק' בחיפה. באמצע הנסיעה אחת שואלת לפתע "רוצים פינוק?" ואני כזה.. "אה..?" והיא שוב "רוצים פינוק?" - פה חשדתי :shock:. בשביל לוודא שהן באמת מה שאני חושב שהן שאלתי אותה "איך זה הולך?.." ואז היא סיפרה שיש פה קרוב דירה וזה רק 150 ש"ח. הסתכלנו אחד על השני, אמרנו "לא.. תודה.." והורדנו אותן איפה שהיו צריכות :lol:

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

כשאתם מעלים טרמפיסטית על האוטו רצוי לוודא שיש לכם מצלמה שתצלם מה קורה בתוך הרכב. לא בשביל להעלות לווטסאפ של החבר'ה, בשביל שתוכלו להוכיח למשטרה שלא אנסתם אף אחת. היסטרי - תחשבו שוב, וזה לא המקרה היחיד.

לא לוקח טרמפיסטים שנים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בהרבה מוניות היום יש מצלמות דו כווניות.

פעם אחרונה לקחתי טרמפיסטים לפני שנים הרבה, עוד כשעשיתי מילואים לקחתי כמה מילואימניקים ובחורה מקריית גת לכיוון רחובות-רמלה-פתח תקוה.

הבחורה גם הציע לי משהו שאני כבר לא זוכר את המילה שהמשמעות שלו כנראה עונג אורלי. היא הייתה בקריז היסטרי בדרך לכספומטים של רמלה להשיג מנה. הורדתי אותה בצומת הראשונה שזה היה אפשרי. לפני זה לקחתי כמה סדירניקים מצריפין לצומת חולון. גנבו לי נעלי ספורט מהמושב האחורי.

הספיק לי.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

המחשבה שאולי הצלתי פעם מישהי מגורל עגום היא מה שממשיך לגרום לי להציע טרמפים לכולם.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

ביינישים אני מעלה.

כיפה שחורה לא.

בחורות לא.

אני גזען טרמפים

Sent from overseas using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

זהו, מילאתי את המושב האחורי בילדים, אין יותר טרמפים.

לפני זה הייתי אוסף מדי פעם, מכל הסוגים. לא נתקלתי בבחורות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...