Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם ברשותי מכשיר מייזו MX4 שהיו בו כמה תקלות ונשלח לתיקון במסגרת אחריות.

מכיוון שהמכשיר ברשותי כבר כמעת שנתיים ויש לו מכות ושריטות רבות חשדתי כי היבואן יכול להשתמש בכך כמקפצה להתנער מאחריות וכך היה היבואן סירב לתקן את המכשיר בגלל "קורוזיה".

מה שעשיתי זה הזמנתי את החלקים למכשיר באינטרנט (מצלמה ומסך חדש) והצטיידתי בסבלנות. היום כאשר החלקים הגיעו הרכבתי את המסך החדש והופ... המכשיר לא נדלק. בדיקה מקרוב של כמה סימנים חשודים בסוללה גילתה כי במעבדה עשו לי חורים בסוללה עם מברג! מכיוון שהסוללה לא נשלפת ומודבקת כדי להוציא אותה יש להשתמש באביזר פלסטיק מיוחד אך במעבדה של מייזו החליטו להוציא לי את הסוללה תוך כדי גרימת נזק לה (לא ברור לי גם למה ניסו להוציא את הסוללה מכיוון שהסוללה הייתה בסדר ולא דיווחתי על בעיות בה).

בקיצור אני שוב בלי פלאפון בגלל היבואן חסר האחריות והרמאי הזה האם אוכל לטבוע אותם על נזק למכשיר או זה משהו שקשה להוכיח? (במיוחד אם להתחשב בעובדה שפתחתי אותו) גם כן למישהו יש פלאפון חלופי למכור לי בזול (אנדרואיד וואטסאפ או מייזו MX4)

*אגב גיליתי גם שאין בגלל למכשיר קורוזיה מבפנים

עריכה אחרונה על ידי gkiler
פורסם

כמה שגיאות כתיב...לתבוע זה לא פשוט.תצטרך להביא מומחה מטעמך לבית המשפט דבר שיעלה לך לא מעט כסף.כמו כן,קח בחשבון שבתי המשפט רוצים להגיע לפשרה ,לא הטוח שלשביעות רצונך.

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

הבעיה שהחלפת מסך לבד. תהיה לך בעיה להוכיח שלא אתה גרמת לחורים בסוללה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...