Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יש לי 308 שנת 2009 1.6 ומופיע לי תקלת מנוע

כשאני מדליק את הרכב מופיע לי :

depollution system faulty

מישהו יודע מה זה והאם אפשר ליסוע ככה?

תודה

פורסם

זו המקבילה הצרפתית ל- צ'ק אינג'ין. יש לך ככל הנראה תקלת יעילות בפליטת המזהמים (זיהום אוויר). הרכב יכול לסוע כך אם כי רמת הפליטה כנראה גבוהה ויעילות הבעירה אינה אופטימלית. רצוי מאוד לברר לעומק ולפתור הבעייה. הפתרון יכול להגיע במנעד רחב של אפשרויות. החל מהוספת תוסף למערכת הדלק, דרך ניקוי/החלפת חיישנים שונים , כגון חיישן חמצן, ועד החלפת ממיר קטליטי תקול. ממליץ לגשת למביני עניין/מוסך מתמחה.

• ספונסר פורום
פורסם

בדגם הרכב שלך יש כל כך הרבה תקלות שיגרמו להדלקות נורת מנוע, אין ברירה אלא להגיע למוסך ולחבר מחשב אבחון כדי לקרוא את קודי התקלות...

וכגולש קארספורום,אצלנו תוכל לקבל את השירות הזה ללא חיוב

פורסם

חיברתי את הרכב לסורק ומופיע תקלה מספר P0014

CAMSHOT POSITION TIMING OVER - ADVANCED OR SYSTEM PREFORMANCE BANK 1

זו תקלה שאני חייב לעוף איתה למוסך או שאני יכול ליסוע ככה?

פורסם

תתחיל בבדיקת איכות השמן מנוע או אם חסר..

לאחר מכן תלך למוסך מקצועי ובעזרת סקופ אפשרי לבדוק את חיישן הקאמפשט שיכול להיות תקול או שהוא לא מקבל מתח או שקפץ לך הטיימניג

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פורסם

אם קפץ הטיימינג סביר להניח שהייתי שומע את זה.. לא?

הרכב נוסע נורמלי ואין שום רעש

לא חסר שמן כי הרכב יצא מטיפול לפני שבוע

והתקלה גם הייתה לפני הטיפול אז זה לא בגללה

• תוכן חדש...