Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגריל מראה (כנראה) נסיון להיראות כמו "ג'יפ" (יש להם, בינתיים, יבואן משותף...).

לפחות המחיר צפוי להישאר "סוזוקי"...

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם
סוזוקי בשנים האחרונות מצטיינים בלהוציא תחת ידם רכבים מכוערים

זה לא שהמכוניות שלהם היו מלכות יופי לפני כן.

פורסם

דווקא הסוויפט כן ניראית בסדר,הויטארה גם כן לדעתי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
גם אשמת היבואן וגם אשמת הלקוחות ששמרנים לא פחות. מנועים/גירים חדשניים ששווקו פה, זכו לרוב לקבלת פנים קרה בשל מקובעות, ולא תמיד בקשר ישיר לאמינות.

נראה לי שפשוט לא רוצים לקחת סיכונים, בטח לא עם לקוחות סוזוקי שנראה לי שרובם מחפשים ״ראש שקט״ ולא מהרבה מעבר. אחרת, יש מתחרות טובות בהרבה.

תספר את זה לבעלי הפוקוס והפיאסטה והחברים עם dsg...

פורסם

הרבה יותר עדיף על העיצוב המיושן שיש עכשיו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תספר את זה לבעלי הפוקוס והפיאסטה והחברים עם dsg...

אלה שהזכרת הם דווקא גם אותם השמרנים. אל תשכח שפוקוס וגולף וכו אלה מכוניות ששווקו פה למשך שנים עוד לפני הגירים המחורבנים שלהם, והאנשים שבאו לקנות קנו בין היתר בגלל היסטוריית אמינות טובה, מה גם שחלקם חוזרים לקנות (בפוקוס פחות). אני מתכוון דווקא לטויוטה אוריס/יאריס מבחינת גירים, שאני לא מדבר על נוחות או יעילות אבל למרות השם הרע של אותו גיר חד מצמדי ידוע לשמצה, לא זכורות לי תקלות. ואם במנוע עסקינן - אני מדבר לדוגמה על הטווין אייר ש(לא) נמכר פה בפיאט פנדה או ב 500 (בהתחלה, לפני ה״ספורט״), גם בגלל כאלה שחשבו שרעש ״מוזר״ אומר שהמנוע מקולקל, גם כי ציפו לצריכת דלק מופתית גם עם רגל כבדה על הגז, וגם בגלל שמרנות נטו...אבל לא שמעתי על תקלות.

עזוב, נישאר פה עם טכנולוגיה מיושנת, הכי טוב :shock:

פורסם

השמועה אומרת שאחרי פרסום דבר מתיחת הפנים הזו במספר אתרים, היא הפכה לשיחת היום במועדוני גימלאים ומרכזי דיור מוגן ברחבי הארץ. בחיפה, לקה קשיש בעל ליאנה בליבו לאחר שנחשף לתמונות הקשות.

אחד הגמלאים, שמכיר מישהו שלא זוכר את מי הוא מכיר בהנהלת מכשירי תנועה, טוען כי בקרוב תצא החברה במבצע נרחב לגמלאים, במסגרתו יקבלו כל רוכשי הקרוסאובר ושאריות ה-SX4 מהמלאי דיסק של דודו פישר.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...