Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, תוכלו בבקשה לסייע לי בהבנת תוצאות בדיקת הרכב (מדובר בטויוטה יאריס) ?

צירפתי את תוצאות הבדיקה

האם יש כאן פגיעה בשלדת הרכב ?

תודה לכל העונים

IMG_20160627_181538.jpg

פורסם

אם הבדיקה לא בוצעה בהזמנתך, התייחס בזהירות.

כדאי לקחת לבדיקה מטעמך.

אין שילדה, הגשר העליון זה פס המתכת של אזור הרדיאטורים הקדמיים.

יש רכבים שהגשר מחובר בברגים.

במידה והרכב חדש , ירידת ערך של כ 2-3%.

במידה והרכב מעל 5 שנים, מתפשרים קצת כי שאר הפגיעות הם סבירות.

שאר הבדיקה יפה, כדאי לעבור למוסך ולבדוק את כריות אויר ושאר המערכות האלקטרוניות.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

חסר לי כאן הכסת"ח הרגילים של X בסעיפים של הגיר (ואולי אי אילו קורוזיות במע' הקירור).

התרגלנו לראות את זה כבר בכל דו"ח בדיקה :| (לכן - מהמר שהרכב חדש יחסית).

אבל כמו שכבר ציינתם - חסרים נתונים חשובים - שנת ייצור הרכב, מס' ק"מ, בעלות (פרטי / ליסינג), בדיקה מוזמנת/של פות"ש.

alfa 156 2.5.

פורסם
חסר לי כאן הכסת"ח הרגילים של X בסעיפים של הגיר (ואולי אי אילו קורוזיות במע' הקירור).

התרגלנו לראות את זה כבר בכל דו"ח בדיקה :| (לכן - מהמר שהרכב חדש יחסית).

אבל כמו שכבר ציינתם - חסרים נתונים חשובים - שנת ייצור הרכב, מס' ק"מ, בעלות (פרטי / ליסינג), בדיקה מוזמנת/של פות"ש.

להלן כל הפרטים הנלווים:

1. שנת ייצור רכב 2004

2. מס' ק"מ 125,000

3. בעלות פרטית

4. הקונה יזם את הבדיקה

פורסם

הבדיקה טובה לרכב בן 12, גם הקילומטראז' נמוך. אם המחיר לא מופרז, תתחדש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גם לי היה כזה סעיף ברכב שקניתי 2008 זה פגיעה מקדימה לא שילדה אלא קיבל יפה מכובדת. אבל לאור הנתונים של הרכב תבקש מהמוכר להוריד על זה 500 וככה לסגור את העסק כי עדיין תאונה...

• תוכן חדש...