Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש לי רכב גולף 00 ויש לי תופעה שנמשכת זמן רב ,באמצע נסיעה רגילה הרכב מתחיל ל"השתגע" כלומר אני לוחץ על הגז ובעזיבת הגז הטורים ממשיכים לעלות והרכב מתחיל להאיץ כשאני מוציא את ההילוך(מעביר לניוטרל) הטורים עדיין ממשיכים לעלות עד שאני לא מכבה את הסוויץ' (וזה באמצע נסיעה רגילה) גיליתי שאם אני מכבה את הסוויץ' ולאחר מכן משאיר אותו על ON (בניוטרל) הרכב מניע:shock: אבל לא מפסיק את התופעה עד שאני לא עוצר בצד ומכבה את הרכב לגמרי.בזמן הזה יש ריח חריף של דלק שרוף(לא עשן)

לאחר העצירה אני שוב מנסה להניע אבל רק לאחר מס' דקות ובתוספת לחיצות על הגז אני מצליח להניע והתופעה לא חוזר על עצמה, אבל אני מרגיש כאילו הרכב "נולד מחדש" כלומר בעת לחיצת על דוושת הדלק הרכב מגיב מהר מאוד לכל לחיצה ואני מרגיש שהמנוע "חי".

כשקניתי את הרכב לא היה מותקן עליו קודן אז הלכתי והתקנתי דגם ינשוף(אם אני זוכר נכון) ,בהזדמנות התקנתי גם אזעקת ביפר (ההתקנה של האזעקה הייתה גרועה את הקודן לא בדקתי ואני לא בטוח שמותקן שם ממסר,אני לא יודע אם זה מה שגורם ל"שגעונות").

לפני ההתקנה של האזעקה והקודן לא היו תופעות כאלה ,וגם אחרי ההתקנה לא היו שגעונות כאלה ,בהתחלה. אבל לאחר תקופה מסוימת זה התחיל בתדירות די קטנה אבל מה שיותר הציק לי זה ההנעות ,היה לי קשה לפעמים להניע את הרכב (הבעייה נפתרה לאחר שהחלפתי מצתים שמתי את הדגם

החדש SUPER 4 של BOSH זה לא הדגם הסטנדרתי של גולף אבל שאלתי במוסך מורשה והם אמרו שזה בסדר).

את הטיפול עשיתי בעצמי(שמן,מסננים ומצתים) החלפתי הכל חוץ ממסנן דלק שהוא היה די חדש .הרכב על הכביש כ4.5 שנים עבר כ50אלף ועדיין לא החלפתי רצועת טיימינג (אולי זה הגורם?).

אני גם מתדלק בתחנת הדלק של פז "בשרות עצמי "(אולי מוסיפים מים או נפטה(אני חושב שכך זה נקרא)) לפעמים אני נוסע חודש שלם ללא תידלוק ולא קורא כלום ולפעמים זה קורה כמעט כל יום.

אני לא יודע מה הבעיה ,אז חשבתי להתיעץ בכם אולי למישהו מכם יש בעיה דומה או מישהו ניתקל בבעיה דומה .

תודה מראש !

פליקס.

פורסם

שלום.

יתכן שהמיצערת ניתפסת יש לפרק ולנקות בתיקווה שיפטור את הבעיה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

כן, הגיוני שהבעיה במצערת ,בדקתי את הקבל ולא הרגשתי שהוא נתפס ,מחר כבר אסע אם האוטו למוסך.

BLUE-R לאזעקה יש כל מיני אפשרויות שאליהם אתה יכול לחבר מה שבא לך ,גם התנעה מהשלט אבל אם הרכב לא אוטו' הייתי מציע לך לא לעשות זאת:wink:

• תוכן חדש...