Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הברלינגו תהיה חסכונית בלפחות 20% ולדעתי גם יותר אמינה (אלא אם אתה מצליח למצוא רומסטר TDI),

גם בתחום המרווח פניםן הוא משופר בברלינגו, החיסרון היחידי לדעתי בתחום התיבה האוטומטית שחסרה בברלינגו.

פורסם

איזה שנה הברלינגו, איזה דגם, איזה מנוע, כמה דלתות, האם צורה חדשה או ישנה? האם לעבודה או כרכב משפחתי?

פורסם

הרומסטר עושה 14-15 ק״מ לליטר בקלות (הייתה לי כזאת 3.5 שנים ו-60K ק״מ).

הברלינגו יותר גדולה ומרווחת.

הרומסטר יותר מהנה לנהיגה.

לא ציינת אם אתה מחפש רכב עבודה או מכונית משפחתית - הברלינגו תוכננה כרכב עבודה ולכן המשקל שהיא יכולה לשאת גדול יותר.הרומסטר תוכננה כמשפחתית ולא כמסחרית (למרות שבארץ היא הייתה חביבת טכנאי בזק).

Sent from my iPhone using Tapatalk

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם (נערך)

גם עבודה וגם משפחה משקל לא מהווה פונקציה אישתי מעצבת ארועים עם בלונים אז משקל אין כל כך.

אנחנו לא נוסעים הרבה 15 K בשנה עד כמה זה משנה לבחירת דיזל או בנזין?

אם ברלינגו אז 5 דלתות ורק צורה חדשה הישנה מכוערת מידי אישתי לא מוכנה לשמוע עליה לגבי מנוע אני לא יודע איזה עדיף

התקציב הוא 45-50K

מצאתי רומסטאר בתקציב הזה לא בטוח שאני ימצא ברלינגו.

מה לגבי אחזקה טיפולים וביטוח יש הבדל?

כמו כן קראתי את הת'רד הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?365082-%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%90%D7%A8%D7%95%D7%9A-%D7%98%D7%95%D7%95%D7%97-%D7%9C%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%9F-%D7%91%D7%A8%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%92%D7%95-1-6-2009-%D7%93%D7%95-quot-%D7%97-325-000-%D7%A7-quot-%D7%9E-%D7%91%D7%AA%D7%92%D7%95%D7%91%D7%94-%D7%9E%D7%A1-47/page4&highlight=%D7%91%D7%A8%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%92%D7%95

יש קצת כאבי ראש איתה

עריכה אחרונה על ידי BOOKRA
פורסם

אני מניח שכדאי למצוא אקזמפלר טוב ושמור - רומסטר ידנית נדירה יחסית ונמכרה רק לפרטיים, אז צפוי שיהיה קל יחסית למצוא אחת שמורה. התקציב שלך מדבר על רכב בן 5 לערך - אם רומסטר, תוודא שהמכונית עברה החלפה של שרשרת הטיימינג (היה כשל בשרשרת שתוקן במנועים שיוצרו ב-2012).

פורסם

בעקרון לא, אך מדובר על תאריך ייצור. קח בחשבון שבהחלט אפשרי שמכונית מסויימת עלתה על הכביש במהלך 2012 אך יוצרה ב-2011.

לידיעה כללית - החלפת השרשרת כולל מותחן עולה במוסך ״רון״ כ-2500 ₪, מחיר דומה מאד להחלפת רצועת תזמון במכוניות ללא שרשרת.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

איך אפשר לדעת ברכב 2012 האם הקילומטרז 80k אומר משהו אם זה לא התקלקל עד עכשיו..

לגבי דיזל כמה צריך לנסוע בשנה כדי להצדיק דיזל?

פורסם

לגבי דיזל כמה צריך לנסוע בשנה כדי להצדיק דיזל?

המשפט הזה "כמה צריך לנסוע בשנה כדי להצדיק דיזל" רלוונטי למכוניות חדשות כשיש פער מחירים בין בנזין לדיזל.

לדוגמה רכב כלשהו בנזין עולה 120.000 ש"ח, אותו דגם דיזל עולה 130.000 ש"ח.

אז שואלים כמה צריך לנסוע כדי לכסות את ההפרש.

אבל אם קנית רכב משומש דיזל באותו מחיר של רכב בנזין מקביל, אז אתה לא צריך להצדיק שום דבר. דיזל יותר חסכוני ולכן משתלם החל מהמטר הראשון שנסעת.

פורסם

תראה, זה תלוי בדרישות שלך.

אלו לא מכוניות דומות.

ברלינגו הרבה יותר רחב - 3 מושבים מלאים מאחורה, יותר גבוה, יותר ארוך, תא מטען שלו הרבה יותר גדול ומיועד לעומס גבוה מבחינת מבנה. תנוחת נהיגה של מסחרית או מיניוואן ולא של רכב פרטי. כלומר יושבים יותר גבוה וגלגל הגה יותר שטוח.

מנוע דיזל 92 כ"ס חזק מספיק ומספק ביצועים מצויינים אבל פחות טובים מ 1.2 ברומסטר, פשוט בגלל שברלינגו הרבה יותר כבדה.

פורסם

אני חושב שבוקי סיכם מצוין את יתרונות הברלינגו. אני אוסיף גם שהברלינגו שקטה יותר. לרומסטר יש המולה תמידית מאחור שמאוד מפריעה לשיחה או לשמיעת מוזיקה. לדעתי גם למשפחה ברלינגו עדיף על פני הרומסטר. בין היתר בגלל מרחב המושב האחורי ובגלל נפח תא המטען.

• תוכן חדש...