Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בתקציב של עד 130K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתעניין ברכבים עם מראה ספורטיבי עם ביצועים טובים, כרגע על הפרק סיאט לאון FR מנוע 1.8 מודל 14-15 ואאודי A3 דגם בסיסי, מנוע 1.4 מודל 13-15 שמבדיקות עומדות בתקציב.

הלאון מציעה תמורה הרבה יותר גבוהה למחיר באבזור ובביצועים והאאודי מציעה מראה ואיכות חומרים יוקרתיים למדי.

אשמח לשמוע את חוות דעתכם מה עדיף - אשמח לתגובות ענייניות ומפורטות. כמו כן, המלצות לרכבים אחרים שעומדים בקנה אחד עם הרכבים שאני מחפש - מראה ספורטיבי, ביצועים טובים, מודל גבוה. קצת לפתוח את הראש לא יזיק.

אני לקראת סגירה ומעוניין לרכוש בשבוע הקרוב - עזרתכם חשובה לי מאוד.

תודה מראש.

פורסם

באותו סדר גודל מחיר יש לך גם את המאזדה 3 מנוע 2.0 והגולף 1.4 150כ״ס. שתיהן אופציות מעולות. המאזדה כנראה תהיה יותר אמינה, הגולף יותר שקטה בנסיעה ועם איכות חומרים קצת טובה יותר. יש כמובן עוד המון הבדלים, מציע לך לבדוק לעומק.

פורסם

מתוך צמד האופציות הייתי בוחר בלאון אם הביצועים הם מה שחשוב, או באאודי עם הרושם ואיכות החומרים חשובים יותר.

אני חושב שדי מתבקש להוסיף לרשימה את אלפא ג'ולייטה 170 כ"ס, ביצועים דומים ללאון (אך עם פוט' שיפורים נמוך יותר), מראה שונה מהצמד הנ"ל, אמינה ויפה מאוד מבפנים - לטעמי יותר מהאאודי.

ואופציה אחרונה ששווה לשקול: גולף 150 חדשה מהסוכנות. היא נכנסת לך בתקציב, מאובזרת טוב יותר מכל הנ"ל, ביצועים סבבה לגמרי, איכות חומרים טובה, פרקטיות טובה. אחלה בחירה.

* לא ציינתי תלתן/GTI משומשות כי אתה לא ציינת אותן, ואני מניח שהן נפסלו על בסיס שנתון/אחזקה. אני הייתי בנעליים שלך לפני חצי שנה והבחירה מופיעה לי בחתימה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

oryo,

בנוגע לגולף 150 חדשה מהסוכנות - העלות תהיה כ- 146,000 כולל רישוי, אז חדשה מהסוכנות זו לא אופציה.

הוא יכול לרכוש את דגם ה-125 לפי התקציב, או גולף 150 יד2 שנמכרת סביב 130,000.

פורסם

לאון FR תא הנוסעים שלה מאוד איכותי , לא תמצא הבדל גדול מהאודי ששם תא הנוסעים נראה יותר פשוט, בנוסף האודי עם טיפולים ואחזקה משמעותית יקרים.

• תוכן חדש...