Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני לקראת רכישת רכב ושוקל את ה 208 הידנית בגרסת הבסיס ואת הקליאו (הזמנתי את שתיהן במהלך שבוע המכירות). הפיג'ו על הכביש ב 67K, והקליאו ב 74K.

אני מבין שה 208 היא מהצורה הישנה, לפני מתיחת הפנים (הצורה החדשה לא מגיעה עם ה 1.2 82 כ"ס ויש לה כל מיני תוספות אבזור). עד כמה זה יכול להיות משמעותי מבחינת איבוד ערך? אם ייצור הרכב הופסק ב 9.2015, אני מניח שהוא שכב אצל היבואן כמה חודשים טובים... יש לזה השלכות על מצב הרכב?

חוץ מזה, התיבה של הקליאו הרגישה לי הרבה יותר חלקה מה 208, אבל עברו כמה שנים מאז שנהגתי על ידני.

בעלי 208 - התיבה באמת קופצנית יחסית לקליאו, או שזה עניין של התרגלות?

חוץ משני הנושאים האלה אני נוטה לכיוון ה 208, שמרגישה לי נעימה יותר ועולה פחות.

אשמח לחוות דעת. תודה!

פורסם

הסיבה שה208 הידנית מרגישה לך כנראה יותר קופצנית בגלל שבקליאו יש מנגנון שמעלה את הקלאצ' לאט בזמן העברת הילוכים(סוג של משאבה הידראולית כזאת).

לי אישית זה פחות נוח מנהיגה(לוקח זמן לקלאצ' לשלב הילוך) ברכב ללא מנגנון כזה(אבל אני רגיל לידני).

את אותו מנגנון יש גם ב208 דיזל ידני אבל לא יצא לי לנסות על ה1.2 הרגיל והבנתי שאין.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)

מה זאת אומרת המתיחת פנים הידנית לא מגיע עם אותו 1.2 , בטח שכן ובנוסף מוצעת עם 1.6 דיזל.

חסרון נוסף בקליאו זה שהוצגה מתיחת הפנים.

אני בעד ה208, אין פלסטיקה על ההגה כמו בקליאו, נוחה יותר מבחינת שיכוך מהמורות מאשר הקליאו, תא מטען טיפה גדול יותר .

לקליאו טיפה יתרון באבזור (אקפרשן פק מול הACTIVE, את האקסס בפיג'ו לא הייתי לוקח).

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם (נערך)

@noknok - תודה. מחזק את ההעדפה ל 208 :)

@

yoav911gt2

http://www.autoexpress.co.uk/peugeot/208

"Peugeot also slimmed down its range of trims as of 2015. Gone is the basic Access trim, in favour of an air-con equipped Access AC

...

All 208s now come with cruise control and air-conditioning, as well as Bluetooth connectivity, six airbags and remote central locking. Active cars add alloy wheels and LED daytime running lights, as well as the all-important touchscreen and a DAB radio."

שזה איבזור שאין באקסס שנמכרת בימי מכירות. אם תסתכל במפרטים, תמצא את האקסס AC עם מנועים חלשים יותר בלבד... בנוסף, באולם התצוגה זרקו לי משהו לגבי זה שהתושבת של פנסי הערפל נראית אחרת. לא חשבתי על זה בזמנו.

לגבי האיבזור, נכון שזה טיפה "מעליב" שאין חלונות חשמל מאחור ומראות חשמליות. הפער בין האקסס לאקטיב די גבוה, אם המחיר של האקטיב היה נמוך יותר הייתי לוקח אותה.

עריכה אחרונה על ידי omer_a
פורסם

אל תביא לי התייחסות לאבזור מאנגליה , כי בד"כ תמיד פה בארץ נקבל פחות. בספק שזה אותו אבזור כמו שם.

תסתכל על המפרט בארץ בלבד.

הידנית נמכרת עם אותו 1.2 82 כ"ס בשתי רמות האבזור ידני ו1.6 דיזל ברמת האבזור הגבוהה בלבד.

כל אחד וההעדפות שלו, לי הפריע החוסר אבזור באקסס (נהגתי באוטומטית אבל בספק אם הידנית מתעלה עליה בנושא).

פורסם

עזוב אותך עניין האבזור, כשחיכיתי באולם התצוגה אחרי נסיעת מבחן הסתכלתי קצת על ה 208 האוטומטית והנציגה שאלה אם אני מודע לכך שהתושבת של פנסי הערפל ברכב שהזמנתי עגולה ולא זוויתית כמו ברכב התצוגה. תושבת עגולה יש בדור הקודם. אני אברר את העניין הזה מחר.

עכשיו, ממש לא אכפת לי אם התושבת עגולה, מרובעת או מתומנת, מה שכן משנה לי זה מה ההשפעה מבחינת ירידת ערך במידה ובאמת מדובר בדור הקודם.

פורסם

ההבדלים מינוריים, קוסמטיים בעיקרם, להבנתי לא נוגעים ליחידת ההנעה או לגיר, אותו מנוע 1.2 82 סוסים בגירסה הידנית בנזין. בכל מקרה גם הקליאו מגיעה לסיבוב של מתיחת פנים תוך זמן מאוד קצר.

• תוכן חדש...