Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לפני כמעט שנה , פעם ראשונה בחיי פגשתי מאמן בחדר כושר שבאמת אכפת לו .

בנוסף לאימון הסטנדרטי, המשעמם ,הוא המליץ לי לעבוד עם Trx.

אימון עם הרצועות משפר יציבות,גמישות ובניגוד לסטנדרט, עובד על כל הגוף בעת ובעונה אחת.

ההתנגדות מגיעה בעצם ממשקל הגוף וכך מתחזקים שרירי הליבה .

המנוי נגמר ואני רוצה לרכוש רצועות Trx ,להתקינן מאחורי הפלדלת בבית ולהמשיך להתאמן .

בארץ לא בדקתי מחירים ,יכל להיות שאינם גבוהים (אבל מה באמת הסיכוי לכך :) )

אני מעדיף להזמין מחו"ל.

האם תוכלו להמליץ על דגם ספציפי ? (ביוטיוב אפשר לראות דגמים שונים ) הדגם המקורי מגיע עם רצויות צהובות,כמו כן, ראיתי דגמים נוספים .

היכן מומלץ לרכוש רצועות עמידות וטובות ?

תקציב-בהתאם למחירי השוק .

פורסם

חפש בפייסבוק Arik Kogan, ממנו רכשתי, הוא עושה משלוחים במרכז עם קטנוע ובמקצועו מאמן כושר אישי.

Sent from my MX5 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

תוודאו שאתם קונים את הדבר האמיתי, הוא יקר אבל הזיופים פשוט לא אמינים. לא נראה לי שמישהו רוצה שזה יקרע לו תוך כדי שכיבות שמיכה או משהו כזה.

פורסם

אכפת למאמן? מהכסף שלך אולי. חוץ מזה כל שאמרת לא נכון ואתה בוחר בשיטה לא אפקטיבית להתאמן.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

מחזק את יותם שמעליי.

TRX יכול להתאים לבחורות ולאנשים בצבא, זה בעצם נועד לאימונים בצבא כשאין זמן ומקום למשקולות.

זה אולי קשה ועובד על שרירים מייצבים, אבל אתה לא תגדל מזה מסת שריר כמו עם משקולות.

פורסם

למה אתם חושבים שלגדל מסת שריר זאת המטרה של הבחור?

ממה שהבנתי מדובר באדם בעל נכות ולכן אימון כזה שעובד על שרירים מייצבים - דווקא הוא המתאים. לא?

פורסם
למה אתם חושבים שלגדל מסת שריר זאת המטרה של הבחור?

ממה שהבנתי מדובר באדם בעל נכות ולכן אימון כזה שעובד על שרירים מייצבים - דווקא הוא המתאים. לא?

עבודת משקולות תהיה לעולם עדיפה מעבדות התנגדות, וכשאני אומר משקולות אני לא מתכוון ללקחת דאמבל ולעשות כפיפות מרפקים חצי שעה כדי לקבל יד ענקית. אני מתכוון ללכת למאמן טוב שילמד אותך את תרגילי הבסיס - סקוואט דדליפט בנצ' פרס ופרס. כמו שצריך.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם (נערך)

היתרון מבחינתי ברצועות הנ"ל-הן מספקות תמיכה ומאפשרות לבצע תרגילי כריעה בזוויות שונות.

חיזוק המייצבים הוא מטרת העל ,גידול במסה הוא בונוס אבל לא השאיפה.

באותה תקופה המאמן עבד איתי על תרגילים "מחוץ לקופסא" (המוטו של ניסאן :) )

הגעתי למצב שאני כמעט יכול לבצע סקווט בלי תמיכה (ובלי משקקולות כמובן) רק הירידה לכמעט 90 מעלות וכמעט בכיתי מרוב אושר.

לדוגמא- לעמוד על כדור בוסו בלי תמיכה זה חתיכת אתגר , לעלות ולרדת ממדרגה רגילה כנ"ל

כאשר יוצאים החוצה והמדרגות בזווית כלשהי זה עוד יותר מאתגר וקשה ואם להוסיף לזה גם מגבלה של זמן זה מוסיף כיף .

אני אוהב לעבוד קשה מאוד , אחרת זה משעמם .

כמובן שאני עושה גם מתיחות ועובד על גמישות ומדי פעם משקולות- משקל חופשי עדיף בהרבה על מכונות.

הכיוון האולטימטיבי הוא פיתוח יציבות וגמישות -אפשרי תוך כדי תנועה אבל חייב תמיכה .

בחד"כ אני מסוגל לבצע לרוב תרגילים סטטיים ,מה שלא סטטי עדיף לעשות בישיבה .

לא נראה לי ש-Trx מכוון לבחורות וגם אם כן ,מה הבעיה בזה ?

זה שגברים נמנעים מעבודה שהיא לא משקולות -זה משהו פסיכולוגי .

הגורם הפסיכולוגי גרם לי להפסיק פילאטיס לאחר חצי שנה , מבחינת יעילות -זה הדבר הכי טוב שעשיתי אי פעם!

עריכה אחרונה על ידי Octavia-TSI11
  • תוכן חדש...