Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HIGH END - ARC AUDIO BLACK 10D2 SUBWOOFER

lanosforce
השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אז כן, לאחר המעבר לסאב וופר מתוצרת AUDISON סדרת THESIS דגם TH10 הנקרא גם BASSO.

אני מוכר את הארק אודיו בלאק שלי מאחר ואין לי מה לעשות איתו, סתם שוכב, צובר אבק.

חוות דעת וסיקור שלי עליו תוכלו לקרוא כאן.

אם לקצר -

מדובר בסאב וופר טהור לSQ

הוא מותקן בתיבה המינימלית שלו - 0.6CF תיבה פצפונת ביחס לסאב 10 אינטש כמו שאפשר לראות בתמונות היא נכנסת בפועל בבלטה של 30*30 אם כי בתמונות היא מונחת בין לבין - היא נכנסת.

הסאב וופר בתצורה הזו הוא סופר טונאלי (מוזיקלי) - עמוק מאוד ונעים מאוד אבל לא ממש נותן מכת פטיש חזקה.

למי שאוהב שהסאב וופר מרגיש כמו השלמה טובה מאוד למידבאסים מקדימה - זה באמת אחד הסאבוופרים המצויינים יותר שיצא לי להחזיק בבעלותי.

למי שרוצה ממנו קצת יותר אמליץ לעבור לתיבה אטומה 0.8CF

למי שרוצה ממנו "הרבה" יותר אמליץ לעבור לתיבה אטומה 1CF

ולמי שרוצה להוציא ממנו SPL גבוה יותר (ממש לא סאב SPL - ממש לא!) - 1.25CF פורטד - יש נתונים מלאים באתר היצרן.

הסאב וופר מחובר בהתנגדות סופית 4 אוהם כרגע.

המחיר המלא לצרכן לאחד חדש כזה הוא איפשהו באזור ה2100-2300 שקלים כולל תיבה וגריל.

הסאב וופר היה בשימוש פחות משנה - אולי אפילו חצי מזה - בפועל, הוא "נפתח" ובקושי היה בשימוש - אתם יכולים ללא חשש לראות בו כציוד על גבול החדש.

ניתן לשמוע אצלי ברכב (לא לוקח שום אחריות במידה ויורכב על ציוד שהוא לא שלי) עם אחריות מלאה שלי או להרכיב אותו ברכב שלכם ולשמוע אבל מבלי להתעלל בו.

המחיר שאני מבקש עליו הוא כמעט חצי מחיר - 1300 שקלים סה"כ.

אדי,

נא לפנות אליי בהודעות פרטיות דרך הפורום - אני כאן כמעט תמיד.

ScreenHunter_190 Jun. 15 12.54.jpg

ScreenHunter_191 Jun. 15 12.54.jpg

ScreenHunter_192 Jun. 15 12.54.jpg

ScreenHunter_193 Jun. 15 12.55.jpg

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בואו נלך בכוון של "בעל הבית השתגע" - פחות מחצי מחיר.

הראשון ששם אלפייה - לוקח!

אבל שקל אחד פחות מזה ואני מעדיף להשתמש בו כשרפרף בבית.

סאב וופר היי-אנד לSQ באלף שקלים, פרקטי כמעט חדש לחלוטין.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נמכר ועוד תו אחד או שניים.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...