Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה טועה ומטעה, יש גם מצלמות שצורכות יותר (לא בטוח איך הגעת ל100 מילי אמפר) וגומרות את המצבר תוך יום ואף פחות.

ואני רושם את זה מנסיון.

יש לך ניסיון עם A118C

מה צריכת הזרם שלה בהפעלה ממתח של 12 וולט ?

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש לך ניסיון עם A118C

מה צריכת הזרם שלה בהפעלה ממתח של 12 וולט ?

לא, אבל מבדיקה מהירה מאד ניתן לראות שהמפרט של המצלמה המדוברת הינו:

Operating Current:400 MA

פורסם

למה אתם מתווכחים סתם? יש פה דביק של מצלמות, עם אנשים שיכולים להסביר לכם בדיוק איך המצלמה יכולה להקליט בלי הפסקה

גם כשהרכב לא מונע, ומבלי לגמור את המצבר או לא משנה מה.

פות״ש, אם אין מצוקת חנייה, פשוט תחנה במקום אחר.

לפי דעתי תפסת חנייה של מישהו שמרגיש שהחניה שלו על פי קניין רוחני ופז״ם.

פורסם (נערך)

מה זה מפרט הזה ? טעות בלינק..

בלי שום קשר ,ניקח נתונים מקסימליים:

[TABLE]

[TR]

[TD] Operating Current[/TD]

[TD] 400 MA[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[/TABLE]

מדובר על מתח הפעלה של 5 וולט,מה שזה אומר הספק צריכה של 2 ווט מקסימום כאשר מסך דולק,אפילו עם כל זה יצא שזרם על 12וולט הוא 166 מילי אמפר שעה.

עכשיו אני שואל אותך שאלה :

כמה מצבר של 55-60 אמפר יעבד מהקיבולת לאחר מחזור של 12 שעות ? 24 שעות ?

אתה יודע לעשות חשבון ?

עריכה אחרונה על ידי alechko01
פורסם

בקשר למראה,

חפש ביד 2 פירוק,

או בהרקולס מראות, דרך שלמה תל אביב.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם
[ATTACH=CONFIG]463202[/ATTACH]שלום.

לפני שבועיים מצאתי בורג פיליפס קודח בצמיג הקדמי ימיני. תיקנתי כבר למחרת.

לפני ארבעה ימים אותו סוג בורג בקידמי שמאלי. תקנתי כבר למחרת.

ביום שישי האחרון כשבאתי לאוטו בשעה 17:00 בערך נדהמתי כאשר מצאתי בשלישית את אותו סוג בורג בקדמי שמאלי. הפעם כבר התחלתי להבין שזה לא יד המקרה.

אציין שאם אני לא מוציא את הבורג אפשר להמשיך לנסוע אל אני לא נוהג כך היות ומדובר בבטיחות אני מייד מתקן.

אין לי מושג מדוע? מדובר בשכונה של דתיים ואני חונה בחניה ברחוב ולא תופס למישהו את החניה. כמו כן לא זכור לי שנסעתי בכביש בו נפלו ברגים.

בקיצור מחר אני צריך לתקן שוב את הפנצר בבוקר . השאלה -

מה אפשר לעשות?

איך שאומרים באנגלית: Enough said.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הנה התחלנו עם הטימטום. הרי בשכונה של חילונים אף פעם לא תמצא וונדליזם, כולם שותלים פרחים, רודפים אחרי פרפרים ועוזרים לזקנות לחצות את הכביש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גר בשכונה מעורבת מבחינת האוכלוסייה, השכנים שעשו את הנזקים הם חילוניים.

רק אומר. :roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

אתה מוזמן לומר את זה לתושבי העיר חדרה שסובלים מאותם גברים בשחור כל שבת. אין שבת שלא מזמינים לשם משטרה.זה מתחיל בניקוב צמיגים ומגיע גם להפצצה של אנשים תמימים שרצים ברחוב בשבת במטחי ביצים, שקיות מים, חיתולים משומשים ומה לא. אבוי לראשון שיזרוק את הדברים הללו על שוטר בתפקיד.

עריכה אחרונה על ידי Cerebral Cortex

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

איזה פוסט מקומם!!! אין לי פתרונות בשבילך :( רק לומר שקארמה איז א ביטש! מקווה שהבעיה נגמרה... איזה אנשים דוחים

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

לא הייתי קופץ לתיאוריות זדון.

כמו שכתבו פה, ברגים בצמיגים, בד"כ מגיעים בצרורות, כי בשכונה, או בנתיב הנסיעה הקבוע, יש אתרי בנייה או שיפוצים.

גם אני בשנים האחרונות סבלתי מזה, כי יש אתרי בנייה בשכונה שלי.

קשה לי לדמיין את הונדליסט שמגיע באישון לילה, חמוש במברגה, ומבריג ברגים בצמיגים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
אתה מוזמן לומר את זה לתושבי העיר חדרה שסובלים מאותם גברים בשחור כל שבת. אין שבת שלא מזמינים לשם משטרה.זה מתחיל בניקוב צמיגים ומגיע גם להפצצה של אנשים תמימים שרצים ברחוב בשבת במטחי ביצים, שקיות מים, חיתולים משומשים ומה לא. אבוי לראשון שיזרוק את הדברים הללו על שוטר בתפקיד.

מה הקשר בין וונדליזם לרכב ספציפי שנעשה בסתר (בתאוריה, יכול להיות שזה סתם צירופי מקרים) לחרדים שמתפרעים ברחוב בשבתות?

מאחר ואתה לא מסוגל להסביר, בוא נסכם שניצלת גם את השרשור הזה כדי להפיץ שנאה נגד אנשים שונים ממך.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

דתיים וחרדים הן שתי אוכלוסיות שונות.

ובכל זאת, תמנע מלהפיץ שנאה מיותרת בלי שיש לך איזושהי הוכחה.

• תוכן חדש...