Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה מוזמן לומר את זה לתושבי העיר חדרה שסובלים מאותם גברים בשחור כל שבת. אין שבת שלא מזמינים לשם משטרה.זה מתחיל בניקוב צמיגים ומגיע גם להפצצה של אנשים תמימים שרצים ברחוב בשבת במטחי ביצים, שקיות מים, חיתולים משומשים ומה לא. אבוי לראשון שיזרוק את הדברים הללו על שוטר בתפקיד.

חרדי שמנקב צמיגים זה לא בן אדם חרדי כי זה גזל, אותו דבר גם לגבי אלו שזורקים ביצים על אנשים, זה ביזוי אוכלים,

אפילו חיתולים אסור לזרוק לפי התורה כי זה מלכלך את ארץ ישראל,

אז אם אתה רואה אנשים שקוראים לעצמם/מתלבשיםכחרדים וזורקים דברים בשבת אז תוציא אותם מרשימת החרדים, הם אפילו לא מתקרבים לרמה של דתי, כי גן עדן הם לא יקבלו על זה בזה אני בטוח,

אגב גם אבנים בשבת זה מוקצה, ומשהו ששמעתי לאחרונה שלשרוף פח זה נכנס להגדרה של בישול בשר וחלב {לא יודע אם זה נכון או סתם נאמר בהלצה}.

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במשטרה אין להם כל כך הרבה מה לעשות. מצלמות אין ברחוב.

החוקר אמר לי שרק אם הם יתפסו על חם את המעשה יהיה אפשר לעצור.

ביררתי בטלפון לגבי חוקר פרטי ששאל אם אפשר לצלם את האוטו מהבית,לאחר שעניתי לו בשלילה אלו הן 2 האפשרויות:

אופציה א' - הוא לוקח את האוטו לכמה שעות ומרשת לי אותו במצלמות. אין לו בעיה שזה יישאר אצלי אפילו עד חודש וחצי לצורך הענין. העלות יקרה - 5000 ש"ח.

אופציה ב' - צוות חוקרים (2-3 חוקרים) סמויים אשר יתצפתו על הרכב ואם והיה והם רואים את הבחור הוא הבטיח לי שזה יהיה מצולם ומתועד כולל מעקב אחר הבחור שיגלה מי הוא ומהיכן הוא? העלות - 400 ש"ח לשעה לכל הצוות חוקרים.

עוד לא החלטתי כלום אבל בכל אופן - לשתול מצלמות ברכב גם אני יכול, עם מצבר חיצוני כמובן - השאלה עד כמה זה אפקטיבי?

מצד שני - אם אשיג צילום של הבחור אולי זה ישפוך לי אור...

השאלה - האם יש למישהו במקרה מצלמת רכב להשאיל לי או לתת לי בתמורה לתשלום לכמה ימים?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

חבל על הכסף לחוקרים האלה, 5000 שקל ועדיין לא בטוח שזה באמת מישהו שמתנכל לך. בסכום הזה אתה רוכש 50 צמיגים חדשים ממותג איכותי, ולפחות 10 מראות מקוריות של יונדאי :-)

אתה צריך מצלמה חיצונית שתצלם את הרכב מבחוץ, מבפנים לדעתי מיותר וסיכוי נמוך שתתפוס את הנקניק בשעת פעולה.

תחנה במקום אחר לשבוע ותראה אם זה ממשיך. אם לא, כנראה שמישהו ממש רוצה את החניה שלך. אם מישהו מתחיל לחנות שם קבוע ולא ניזוק, סביר להניח שזה הנקניק.

יכול להיות שבאמת מישהו עושה שיפוצים והוא עובר ליד הרכב שלך כמה פעמים ביום. לפעמים נופלים לו ברגים ולפעמים הוא עובר עם סולם ודופק לך את המראה בטעות. צילמתי פעם מהרכב שני שיפוצניקים חוצים את הכביש עם סולם ודופקים אותו ברכב שעומד ברמזור, לא נדיר.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

SlowRide - יש משהו בדבריך, אהבתי את הגישה שלך והאמת שאני נוטה להסכים עימה. תראה,

בבורג השלישי כבר התחלתי לראשונה לחשוד - ואתמול כשראיתי שרק המראה של הרכב שלי נעקרה הבנתי שיש דברים בגו', כי היה עוד רכב שחנה מלפניי כל השבת והחג ולא נגעו לו. אבל ברור שהכל יכול להיות.

בכל אופן,

אחשוב על זה ל 2 הכיוונים,

תודה לכולם.

נ.ב.

אם יש למישהו מצלמה שהוא יכול להשאיל - אפילו בתשלום - אשמח לקחת

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם
חבל על הכסף לחוקרים האלה, 5000 שקל ועדיין לא בטוח שזה באמת מישהו שמתנכל לך. בסכום הזה אתה רוכש 50 צמיגים חדשים ממותג איכותי, ולפחות 10 מראות מקוריות של יונדאי :-)

אתה צריך מצלמה חיצונית שתצלם את הרכב מבחוץ, מבפנים לדעתי מיותר וסיכוי נמוך שתתפוס את הנקניק בשעת פעולה.

תחנה במקום אחר לשבוע ותראה אם זה ממשיך. אם לא, כנראה שמישהו ממש רוצה את החניה שלך. אם מישהו מתחיל לחנות שם קבוע ולא ניזוק, סביר להניח שזה הנקניק.

יכול להיות שבאמת מישהו עושה שיפוצים והוא עובר ליד הרכב שלך כמה פעמים ביום. לפעמים נופלים לו ברגים ולפעמים הוא עובר עם סולם ודופק לך את המראה בטעות. צילמתי פעם מהרכב שני שיפוצניקים חוצים את הכביש עם סולם ודופקים אותו ברכב שעומד ברמזור, לא נדיר.

אני זוכר את הסרטון הזה, ולאף אחד לא אכפת מהרכוש של האחר.

פורסם
במשטרה אין להם כל כך הרבה מה לעשות. מצלמות אין ברחוב.

החוקר אמר לי שרק אם הם יתפסו על חם את המעשה יהיה אפשר לעצור.

ביררתי בטלפון לגבי חוקר פרטי ששאל אם אפשר לצלם את האוטו מהבית,לאחר שעניתי לו בשלילה אלו הן 2 האפשרויות:

אופציה א' - הוא לוקח את האוטו לכמה שעות ומרשת לי אותו במצלמות. אין לו בעיה שזה יישאר אצלי אפילו עד חודש וחצי לצורך הענין. העלות יקרה - 5000 ש"ח.

אופציה ב' - צוות חוקרים (2-3 חוקרים) סמויים אשר יתצפתו על הרכב ואם והיה והם רואים את הבחור הוא הבטיח לי שזה יהיה מצולם ומתועד כולל מעקב אחר הבחור שיגלה מי הוא ומהיכן הוא? העלות - 400 ש"ח לשעה לכל הצוות חוקרים.

עוד לא החלטתי כלום אבל בכל אופן - לשתול מצלמות ברכב גם אני יכול, עם מצבר חיצוני כמובן - השאלה עד כמה זה אפקטיבי?

מצד שני - אם אשיג צילום של הבחור אולי זה ישפוך לי אור...

השאלה - האם יש למישהו במקרה מצלמת רכב להשאיל לי או לתת לי בתמורה לתשלום לכמה ימים?

אני יכול להשאיל לך מצלמת מוביוס אם תרצה. נמצא בחיפה.

פורסם

לא יודע אם זה יעזור.. ישנם מצלמות שעובדות על wifi, עלות 25 דולר באייבי ומה שהם צריכות זה מתח בלבד.. הייתי מציע לך את שלי אבל מאחר וגם אני חוויתי פגיעות משכנים 2 החניות שלי מוצלמות 24 שעות...

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

פורסם

לא חושב שמצלמות wifi הן פתרון טוב בגלל שהן לא מקליטות רצוף אלא מזהות תנועה ואז מקליטות לזמן קצוב או נותנות התרעה על תנועה. גם צילום הלילה שלהן מרחוק הוא לא איכותי במיוחד. תוכל לזהות אם מישהו התקרב אבל לא תוכל לזהות תווי פנים וגם הרכב שלו חונה ברחוב וכל מעבר רכב בכביש או חתול תועה ישלח לו התרעה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

יש לך איפה לשים מצלמה חיצונית שתצלם את הרכב? כי מתוך הרכב אין טעם לשים.

מה השעות בהן הרכב חונה שם? זה רק מאחה"צ עד הבוקר או שאין לך לו"ז קבוע.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

ערב עד הבוקר. אין ממש מקום לשים מצלמה

פורסם

חייב למצוא פתרון מהיר לתפוס את החלאה, אחרת זה יעלה לך עוד ועוד כסף. הרי ברור שמישהו שם הפך לאובססיבי.

תחנה מול הרכב שלך רכב נוסף עם מצלמה שמחוברת למקור מתח חיצוני נניח...

פורסם
לא חושב שמצלמות wifi הן פתרון טוב בגלל שהן לא מקליטות רצוף אלא מזהות תנועה ואז מקליטות לזמן קצוב או נותנות התרעה על תנועה. גם צילום הלילה שלהן מרחוק הוא לא איכותי במיוחד. תוכל לזהות אם מישהו התקרב אבל לא תוכל לזהות תווי פנים וגם הרכב שלו חונה ברחוב וכל מעבר רכב בכביש או חתול תועה ישלח לו התרעה.

אפשר להגדיר שיצלמו כל הזמן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אבל מאיזה מרחק? אולי אם הוא חונה מתחת לבית. מצטרף לרעיון של GOLf לשים מצלמה ברכב אחר.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

פורסם

לדעתי הרעיון הכי פשוט שהוצא היה פשוט לא לחנות שם תקופה ולראות מי חונה שם במקום ואם זה במקרה אותו הרכב כל הזמן.

אני גם די בטוח שמי שעושה את זה לא מפגר ומגיע עם משהו שמכסה את הפנים שלו כשהוא עושה את זה - צ'וקו, ברדס או כובע כזה או אחר אני גם לא אתפלא בכלל אם הוא לובש כפפות - גם אם תתפוס משהו במצלמה לא בטוח אם תוכל לזהות את העבריין.

לאחר מכן, כאשר יהיו לך פרטי הרכב - תנסה לתצפת את הבעלים שלו ותראה אם אכן יש סבירות שזה מישהו שמסוגל לעשות לך כזה דבר - בד"כ זה טיפוסים שכל השכנים מסביב גם סובלים מהם - תעשה שיעורי בית עליו.

אפרופו אם המזל הרע עוקב אחריך לחניה אחרת אז זה כבר ממש משהו אישי נגדך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אם הוא לא מכסה את הפנים הסבירות שתראה אותו במצלמה שבתוך הרכב נמוכה. כדי לשים את המסמרים מתחת לצמיג הוא מתכופף ואם הוא מגיע מהכיוון הנגדי של המצלמה אז בכלל לא תראה כלום. אולי עם מצלמת 360 אפשר לצלם את הפיזדייץ הזה וגם זה לא בטוח.

החניה הזאת שאתה חונה בה, זה תמיד קורה רק שם? יש בה יתרון מיוחד שמישהו עלול לחפוץ בה? היא קרובה לכניסה לדירה, לכניסה למחסן, משהו?

• תוכן חדש...