Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תתחדש ותהנה, איך צריכת הדלק בהרצה? (בטוח תתשתפר אחר כך), שילמת תוספת לצבע מטאלי?

כנראה הרכב הבא שלי.

עריכה אחרונה על ידי d300
  • תגובות 215
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה גיר dsg הוא לא אמור להתנהג כמו גיר אוטומטי

נסעתי על מספר דורות של הגיר ולאף אחת אין התנהגות של גיר אוטומטי רגיל

חסרון?, לא. פשוט צריך להבין/ להתרגל לתפעול שלו

פורסם

אתה צודק , יכול להיות שיש כיול אחר לאאודי.

בדגמים עם מנועים גדולים יותר , באזור נפח 2.0 (למשל הQ5 ) יש DSG7 עם מצמדים רטובים (DQ380).

פורסם
תתחדש ותהנה, איך צריכת הדלק בהרצה? (בטוח תתשתפר אחר כך), שילמת תוספת לצבע מטאלי?

כנראה הרכב הבא שלי.

אין לי עדיין אומדן, אבל הצריכה בהרצה הרשימה אותי כקצת גבוהה. אני מניח שבעוד חודש אהיה חכם יותר להגיד כמה האוטו צורך. וכן, צבע מטאלי זו תוספת 1500 שקל. סה"כ ברכישה קיבלתי הנחה של 2000 שקל, כך ש...

VW GOLF LIFE PLUS, 2023

SEAT Ateca FR 2021 | Volkswagen Golf Comfortline 2016 | Volkswagen Polo Comfortline 2014 | Volkswagen Polo Trendline (manual) 2007 | Daewoo Lanos SE 1.5L automatic 1999

פורסם
https://youtu.be/lhvaZ-pSWDI

מה ההיגיון להפעיל את הבלם יד האלקטרוני אם הרכב גם ככה לא מתדרדר אחורה?

אני חושב שאתה פשוט מעביר את הרגל מברקס לגז מאוד מהר והרכב לא מספיק להתדרדר הרבה אחורה

אני חושב שכדאי לך לעשות איזשהו ניסוי עם הרכב, להבין לרגע את העיקרון הפעולה של מערכת הבלימה. סע לרחוב ריק שהוא עלייה, וסע כמו כן לרחוב ריק שהוא בירידה, ותנסה לצאת ולהיכנס לכל המצבים. כמובן בזהירות ואיטיות!

VW GOLF LIFE PLUS, 2023

SEAT Ateca FR 2021 | Volkswagen Golf Comfortline 2016 | Volkswagen Polo Comfortline 2014 | Volkswagen Polo Trendline (manual) 2007 | Daewoo Lanos SE 1.5L automatic 1999

פורסם
עשיתי עכשו זינוק בעליה כאשר auto hold מכובה.

כמו שאמרתי, הרכב הדרדר קצת אחורה, הגיר שילב הילוך ורק אז הרכב התחיל לגלוש למעלה.

אני משום מה זוכר שאצלי זה לא מתדרדר אבל אבדוק שוב ואדווח (ייקח למעלה משבועיים להגיע לרכב ולנסות - כרגע בחו"ל).

פורסם

יופי של רכב. בטוח שתהנה ממנו גם בהמשך. לי יצא לנהוג 3 שבועות על ה 125 (ידני) ומאוד נהניתי מהרכב, אז אני מתאר לעצמי שה 150 בכלל מהנה. מערכת ה auto hold קצת הציקה לי בהתחלה אבל כשלמדתי לכבות לפני חניה, כבר לא הרגשתי אותה. בקרת השיוט עבדה בסנכרון מעולה עם מערכת הבלימה האוטומטית כשמתקרבים לרכב, וגם מי שמתקשה קצת בגיר ידני, בגלל ה start and stop היותר יעיל שיצא לי לחוות, לא מרגיש שהוא עם גיר ידני (מנוע נכבה בזריקת קלאץ וכו). חבל שאין את הידנית בארץ. רוב היבואנים עדיין בגישה של אם משפחתית אז רק אוטומטית ומשאירים את הגיר הידני למכוניות מיני וסופר מיני.

פורסם (נערך)

תתחדש.

הגולפים תמיד נתנו יותר מבחינת אבזור ויוקרה בקטגוריה שלהם וזה אכן מורגש בדברים הקטנים שכתבת כמו התאורה, מקומות אכסון, ריפוד וכו'.

היפנית היחידה שמתקרב באיכות החומרים היא הסיוויק אך עדיין היא רמה מתחת.

אני זוכר שחבר בעלים של ספיריט 2008 נכנס לגולף קומפורט 2002 שהיתה בבעלותי ונדהם מאיכות החומרים וההבדל הניכר בין השתיים.

לגבי הצבע - ללא ספק, הצבע היפה ביותר שאפשר לבחור לרכב לדעתי.

מת על הצבע הזה.

סע בדרכים בטוחות ותהנה מהרכישה :)

עריכה אחרונה על ידי Muzic4Ever

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

• תוכן חדש...