Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהגתי בגולף 7, מנוע דיזל עם גיר ידני באיטליה. ללא ספק שילוב אידיאלי של רכב ברמת גימור איכותית, מנוע סופר גמיש וגיר ידני שנהינתי לבחוש בו. זוגתי כבר חשבה שנטרפה דעתי מרוב שחיפשתי הזדמנויות להעלות ולהוריד הילוכים, גם שלא ממד היה נחוץ. ידית הילוכים חלקה כחמאה....פשוט תענוג וללא הצרות של ה DSG. רכב מושלם בקטגוריה שלו וחבל שאין בארץ. תצרוכת דלק ממוצעת של 21 ק"מ לליטר

• תגובות 215
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני משום מה זוכר שאצלי זה לא מתדרדר אבל אבדוק שוב ואדווח (ייקח למעלה משבועיים להגיע לרכב ולנסות - כרגע בחו"ל).

אולי ניסית בשיפועים מתונים והרכב פשוט לא הספיק להתדרדר לפני שלחצת על הגז.

אני גר בחיפה, וההדרדרות מאוד מורגשת.

פורסם (נערך)
נהגתי בגולף 7, מנוע דיזל עם גיר ידני באיטליה. ללא ספק שילוב אידיאלי של רכב ברמת גימור איכותית, מנוע סופר גמיש וגיר ידני שנהינתי לבחוש בו. זוגתי כבר חשבה שנטרפה דעתי מרוב שחיפשתי הזדמנויות להעלות ולהוריד הילוכים, גם שלא ממד היה נחוץ. ידית הילוכים חלקה כחמאה....פשוט תענוג וללא הצרות של ה DSG. רכב מושלם בקטגוריה שלו וחבל שאין בארץ. תצרוכת דלק ממוצעת של 21 ק"מ לליטר

גם לי היתה גולף 7 דיזל ידנית באיטליה אחת החויות הטובות שהיו לי מרכב, עשיתי 2000 ק"מ מטוסקנה מילאנו ועד לדולומיטים מנוע גמיש צריכת דלק נמוכה נהנתי במיוחד בכבישים של הדולומיטים (סיבובים חדים עליות קשות) הרכב צלח אותם בכבוד.

לא הרגשתי את ההדרדרות בחניה בעליות או בירידות מה שהוזכר בפוסט, והחנתי את הרכב בעליות או ירידות ממש קשות.

IMG_20151006_102732.jpg

עריכה אחרונה על ידי d300
פורסם (נערך)

גיליתי עוד משהו ברכב, שממש מקל על השימוש.

בגרסה ללא המפתח, בתום הנסיעה כאשר מעבירים להילוך p, פשוט אפשר לצאת מהאוטו והוא יתכבה לבד וישלב לבד את בלם היד. אין צורך לבצע פעולת כיבוי חוץ מלשלב הילוך p.

סיפור דומה גם בתחילת הנסיעה. לאחר שלוחצים על כפתור הstart, משלבים הילוך d ומתחילים בנסיעה. בלם החנייה מפסיק את פעולתו אוטומטית כאשר נוגעים בדוושת הגז.

עריכה אחרונה על ידי roeyd102

VW GOLF LIFE PLUS, 2023

SEAT Ateca FR 2021 | Volkswagen Golf Comfortline 2016 | Volkswagen Polo Comfortline 2014 | Volkswagen Polo Trendline (manual) 2007 | Daewoo Lanos SE 1.5L automatic 1999

פורסם
גם לי היתה גולף 7 דיזל ידנית באיטליה אחת החויות הטובות שהיו לי מרכב, עשיתי 2000 ק"מ מטוסקנה מילאנו ועד לדולומיטים מנוע גמיש צריכת דלק נמוכה נהנתי במיוחד בכבישים של הדולומיטים (סיבובים חדים עליות קשות) הרכב צלח אותם בכבוד.

לא הרגשתי את ההדרדרות בחניה בעליות או בירידות מה שהוזכר בפוסט, והחנתי את הרכב בעליות או ירידות ממש קשות.

[ATTACH=CONFIG]463086[/ATTACH]

זה קרה בגלל שמערכת Auto hold הייתה אצלך פעילה.

פורסם

א. הוא לא משדר כל הזמן, ניתן לראות מתי המפתח משדר לפי ההבהובים במפתח

ב. השידור של המפתח הוא הדבר הכי פחות מטריד מ"השידורים" שאתה נאלץ לספוג ללא ידיעתך וללא רשותך

פורסם

שוקל בימים אלה לשדרג את הנוכחית דור 7 122 כ"ס לאחת כזאת עם 150 וכל התוספות המפנקות שיש בדגם הנ"ל.

מעניין בכמה יורגש הבדלי המנועים.

פורסם

ההבדל בתאוצה הוא בערך שהיה מאפס ל100. זה אמור להיות משמעותי ומורגש. אני ב 125 כ"ס מרגיש שבמצבים מסויימים חסר לי מעט כח. מניח שה 150 כ"ס אמור לפתור את הבעיה

פורסם
עשיתי עכשו זינוק בעליה כאשר auto hold מכובה.

כמו שאמרתי, הרכב הדרדר קצת אחורה, הגיר שילב הילוך ורק אז הרכב התחיל לגלוש למעלה.

בעיות מוח גיר,מצמדים , צריכות שמן מוגזמות וכו'

על פניו אמורות לא לקרות בדגמים החדשים ?

אצלך בדור 7 122 כ"ס היו אי אילו בעיות עם הרכב?

• תוכן חדש...