Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כנראה צמפיון רוצים שהלקוחות יתמכו בתעשית ההתקנות המקומית.

אין לי הסבר למה הם חוסמים את השיקוף מסך של הפלאפון או לא מביאים את כול הגרסאות של הגולף עם גאנטים...

בגלל שאין שיקוף של הפלאפון, צריך לשלם 1500 שח עבור וויז או 500 עבור כרית לפלאפון...

הכי הזוי שהם גם מציעים מיכל דלק מלא ב400שח!!!

אני ויתרתי על האופציה הזאות. הרכב הגיע מהמפעל עם רבע מיכל. בתחנת הדלק הקרובה הוספתי דלק למיכל מלא בקצת יותר מ200שח!!!

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
  • תגובות 215
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
- הוא לא מגיע עם פנסי לד! הם דורשים על פנסי לד לא פחות מ 16 אלף שקל!!!!

אני מניח שאתה מתכוון לקסנון?

פורסם

במקרה ואצטרך לשלם עבור החלפת ג'אנט בחברה ליפה יותר לטעמי, אעשה זאת במקום שמתמחה בג'אנטים ועם מבחר יותר גדול.

אחרי קבלת הרכב.

פורסם
הכי הזוי שהם גם מציעים מיכל דלק מלא ב400שח!!!

לא מדוייק, לא מדובר רק על מיכל דלק אלא על "ערכת נהג". לא זוכר מה הוצע בה, אך גם אני ויתרתי.

פורסם
לא מדוייק, לא מדובר רק על מיכל דלק אלא על "ערכת נהג". לא זוכר מה הוצע בה, אך גם אני ויתרתי.

גם אם הייתי יודע שמקבלים כבלים ותיק הייתי מותר.

הסוכן "הגאון" אמר לי שמיכל מלא זה תוספת מאוד חשובה כי אני יכול להתבלבל ולמלא בטעות דיזל במקום בנזין...

פורסם

השרשור התחיל בתור חוויה טובה מהרכב (הבאמת מוצלח עד שלא יתחילו טענות אחרות), והיגע לכמה צ'מפיון מסובבים את הלקוח :-) אבל זה כנראה מגיע להם. את הנושא של המסך אני לא מבין, והכרית הזו ממוקמת במקום שמצריך הסטת מבט מאוד לא-בטיחותית.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
השרשור התחיל בתור חוויה טובה מהרכב (הבאמת מוצלח עד שלא יתחילו טענות אחרות), והיגע לכמה צ'מפיון מסובבים את הלקוח :-) אבל זה כנראה מגיע להם. את הנושא של המסך אני לא מבין, והכרית הזו ממוקמת במקום שמצריך הסטת מבט מאוד לא-בטיחותית.

למיקום של הכרית מתרגלים מאוד מהר, היא נמצאת באותו גובה כמו המסך של המולטימדיה, והיא גם לא מפריעה לשדה הראיה כמו הזרועות ואקום שנצמדות לחלון.

לגבי צמפיון, אני חושב שפשוט לא היה לי מזל ונפלתי על צוות לא מקצועי...

תהליך המסירה היה מצויין, בדיוק בזמן שנקבע, הבחור שמוסר את הרכבים היה מאוד מקצועי וסובלני וידע הכווול על הרכב. לא הייתה שאלה ששאלתי והוא לא ידע. מנתונים טכנים ועד התפריט הנסתר ביותר במחשב דרך...

פורסם

אפשר בבקשה הסבר על התוספות האלה

המערכת היא מבוססת אנדרואיד "סגור" והם פשוט לוקחים 1500 שקל על היכולת שלהם להתקין שם וויז בניגוד לבן אדם הפשוט ?

מה זה בדיוק "כרית" לטלפון ב500 שקל ??

• תוכן חדש...