Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 215
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מצחיק או לא, זה רק מראה מה מעניין אנשים היום.

בשביל זה לא צריך גולף 150, אפשר לקבל אותם צעצועים במיצובישי אטראז' ולהשאר עם 60K עודף..

לא מסכים איתך. מותר לבן-אדם לרצות רכב נעים וזריז, וגם מאובזר, מה גם שלא מדובר פה על רכבי גרזן לסופ"ש סוער אלא על רכבים משפחתיים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

^^^

זה.

חן, אולי רוכשי הרכב החדש יודו ליבואנים שהם עושים טובה ומוכרים לנו רכבים ובכלל כולם יסעו באימפרזה חסרת האיבזור.

פורסם

חן, אולי רוכשי הרכב החדש יודו ליבואנים שהם עושים טובה ומוכרים לנו רכבים ובכלל כולם יסעו באימפרזה חסרת האיבזור.

אין צורך,

אבל אני אשמח אם היצרנים פשוט ישאירו מקום ריק בקונסולה המרכזית וייתנו לי לשים שם את המולטימדיה (או מה שזה לא יהיה) שאני רוצה.

הכפיה האודיופונית הזאת ממש לא במקום, עשרות שנים היצרנים שיווקו את הרכבים עם רדיו לבחירת המשתמש, אני לא רואה שום סיבה שזה ישתנה.

יום טוב גם לך

פורסם
לא מסכים איתך. מותר לבן-אדם לרצות רכב נעים וזריז, וגם מאובזר, מה גם שלא מדובר פה על רכבי גרזן לסופ"ש סוער אלא על רכבים משפחתיים.

לא כתבתי את מה שכתבתי סתם.

כל מי שהיתייעץ איתי בתקופה האחרונה (די מעיק, אגב) זה הדבר היחיד שעניין אותו.

לא חשוב חזק, חלש, איכותי לא איכותי, רק שיהיה וויז. :lol:

במחשבה שניה, כנראה שאני החריג כאן - לא מדבר בטלפון בשעת הנהיגה ומאזין לרדיו..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
לא כתבתי את מה שכתבתי סתם.

כל מי שהיתייעץ איתי בתקופה האחרונה (די מעיק, אגב) זה הדבר היחיד שעניין אותו.

לא חשוב חזק, חלש, איכותי לא איכותי, רק שיהיה וויז. :lol:

במחשבה שניה, כנראה שאני החריג כאן - לא מדבר בטלפון בשעת הנהיגה ומאזין לרדיו..

חן,

לא רק אתה החריג כאן.. :wink:

לי חשובים הדברים הבאים: בטיחות, איכות חומרים והרכבה, נוחות וביצועים ובסוף נמצאת מערכת המולטימדיה.

זה יישמע אולי מוגזם, אבל אני מעדיף לקבל מערכת מקורית של היצרן פחות מתקדמת, אך רק שלא תהיה מערכת בהתקנה מקומית.

פורסם
אני מתכוון לעשות לצ'מפיון בלאגן גדול על המירור לינק החל ממחר, ואם צריך אגיע עד הגרמנים עצמם - הם כבר מכירים אותי טוב.

אני פונה לכל מי שניהל מול פולקסווגן גרמניה חילופי דברים, ומבקש שתשלחו לי בבקשה בהודעה פרטית את פרטי יצירת הקשר שלכם מולם - אמנם יש לי מייל של שירות הלקוחות בוולפסבורג, אבל ככל שיהיו לי כמה שיותר אמצעים זה יהיה יותר טוב.

אעדכן בשרשור ייעודי בהתאם להתפתחויות - אני מוכן למאבק ממושך.

פות"ש - תתחדש על הרכב ונשמח לתמונות נוספות!

חברך RS שעבד/עובד בצ'מפיון ומקושר לאנשים הנכונים לא יכול לעזור לך ?

איזה כייף לי :)

פורסם

הכפיה האודיופונית הזאת ממש לא במקום, עשרות שנים היצרנים שיווקו את הרכבים עם רדיו לבחירת המשתמש, אני לא רואה שום סיבה שזה ישתנה.

יש סיבה. זה לא גניב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
יש סיבה. זה לא גניב.

אני בטוח שזה שיקול מרכזי של היצרן..

אגב לא כולם ״לא גניבים״, עובדה שלא מעט יצרנים, בשנתונים מסויימים, הכניסו סיסמת אבטחה ונעילה ברדיו כאשר זה מאבד אספקת מתח.

אם גנבים היו מדאגותיו של היצרן, היו ממשיכים לייצר מנעולים על דלת תא הכפפות כפי שהיה לי בסוויפט בזמנו..

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...