Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היתה לי פאביה 2012 עם תוכנת ניווט פתוחה, שהפעלתי אותה היה לוגו של איתורן.

איתורן לא היה מותקן אצלי ברכב, מה זה יכול להיות?

מולטימדיה לא מקורי עם תוכנת ניווט של איתוראן .

• תגובות 215
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה אתם מתבכיינים. בטויוטה השיקוף הוא רק לסמסונג s3.....וממש אין עם מי לדבר גם בשאר העולם.

אכן השיקוף עובד רק עם S3 וגירסה 4.1

|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|___

__|_____|_____|_____ In Construction ___|_____|_____|_____

פורסם

אני מתכוון לעשות לצ'מפיון בלאגן גדול על המירור לינק החל ממחר, ואם צריך אגיע עד הגרמנים עצמם - הם כבר מכירים אותי טוב.

אני פונה לכל מי שניהל מול פולקסווגן גרמניה חילופי דברים, ומבקש שתשלחו לי בבקשה בהודעה פרטית את פרטי יצירת הקשר שלכם מולם - אמנם יש לי מייל של שירות הלקוחות בוולפסבורג, אבל ככל שיהיו לי כמה שיותר אמצעים זה יהיה יותר טוב.

אעדכן בשרשור ייעודי בהתאם להתפתחויות - אני מוכן למאבק ממושך.

פות"ש - תתחדש על הרכב ונשמח לתמונות נוספות!

פורסם
ברשותכם אוסיף עוד קרש למדורת ה"אהדה" לצ'מפיון:

[ATTACH=CONFIG]463312[/ATTACH]

על ההגה יש כפתור שליטה קולית. אך האופציה, כמה מפתיע, חסומה.

תנוח דעתך :wink: גם באוריס החדשה זה לא פעיל, כך שזה לא רק קשור לצ'מפיון. נשגב מהבנתי החסכון הזה.

פורסם
אני מתכוון לעשות לצ'מפיון בלאגן גדול על המירור לינק החל ממחר, ואם צריך אגיע עד הגרמנים עצמם - הם כבר מכירים אותי טוב.

אני פונה לכל מי שניהל מול פולקסווגן גרמניה חילופי דברים, ומבקש שתשלחו לי בבקשה בהודעה פרטית את פרטי יצירת הקשר שלכם מולם - אמנם יש לי מייל של שירות הלקוחות בוולפסבורג, אבל ככל שיהיו לי כמה שיותר אמצעים זה יהיה יותר טוב.

מחזיקים לך אצבעות, מקווה שבגולף 2017 הכל יסתדר.

פורסם

בהצלחה

פורסם
תנוח דעתך :wink: גם באוריס החדשה זה לא פעיל, כך שזה לא רק קשור לצ'מפיון. נשגב מהבנתי החסכון הזה.

זה יותר מוזר כי בניגוד לגולף באוריס הקודמת זה כן היה. או שאני טועה?

פורסם

בשמחה.

בפולו אכן אני חסום - החסימה היא בכל המכוניות הגרמניות (כלומר בסיאט וסקודה זה עובד). למעשה מחודש ינואר מספרים לי סיפורים בנוסח: "תוך חודש זה יסתדר" (עברה חצי שנה), כשבמקביל מביאים לי ספר רכב נפרד וחגיגי על אופציית האנדרואיד אוטו והמירור לינק.

לי נמאס - אם הם מבינים רק מאבקים אז בכיף, זו לא תהיה הפעם הראשונה. בדומה לפעם הקודמת נראה מה יש לחבר'ה בוולפסבורג לומר על התנהגות צ'מפיון.

עדכונים שוטפים בשרשור חגיגי ומתעדכן שיפתח בקרוב.

פורסם

אין כמו לקנות רכב ערום ממולטימדיה ולהתקין מה שאנחנו רוצים, היום עד 3000 ש"ח אפשר למצוא מערכת מעולה, אנדרואיד פלוס שיקוף מסך.

לנו בגרמניות יש "מרור" לינק.

פורסם

מצחיק אותי לאן השרשור הזה הגיע...

VW GOLF LIFE PLUS, 2023

SEAT Ateca FR 2021 | Volkswagen Golf Comfortline 2016 | Volkswagen Polo Comfortline 2014 | Volkswagen Polo Trendline (manual) 2007 | Daewoo Lanos SE 1.5L automatic 1999

פורסם
זה יותר מוזר כי בניגוד לגולף באוריס הקודמת זה כן היה. או שאני טועה?

אין לי מושג.

פורסם
מצחיק אותי לאן השרשור הזה הגיע...

מצחיק או לא, זה רק מראה מה מעניין אנשים היום.

בשביל זה לא צריך גולף 150, אפשר לקבל אותם צעצועים במיצובישי אטראז' ולהשאר עם 60K עודף..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...