Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה כמו שבמערכות 1din הקודמות של פולקסווגן בשביל לקבל כניסת aux היה צריך "לפרוץ" את המערכת

היה רק צריך להתחבר למערכת עם מחשב ולעשות enable לפונקציה. (כמובן שלחבר גם כבל aux)

איך קוראים למחשב הזה שהם מחברים, מישהו יודע?

• תגובות 215
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה שצמפיון חוסמים את אופציית השיקוף בעוד שזה פתוח בסיאט וסקודה זה שערורייה. אני ראיתי את זה במו עיניי פתוח למשתמש בגולף בחו"ל. רק עלינו בארץ עושים סיבוב.

פורסם

מה הסטטוס ברכבים מהזמן האחרון, אלה שהגיעו עם composition 2? ה APP CONNECT מופיע וצריך אקטיבציה או לא מופיע בכלל?

פורסם

אחרי שבן אדם משלם 1500 שקל להתקנה , מה קורה שוויז מוציאה עידכון גירסה ?

מתעדכן אוטומטי/צריך ללכת למרכז שרות להתקנה מחדש?

פורסם

סביר שלרוב רוכשי VW זה לא מפריע. אני רק לא מבין מדוע בכלל זה מגיע חסום. כאילו מה האינטרס של צ'מפיון? אולי זה לא תלוי בהם?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ברשותכם אוסיף עוד קרש למדורת ה"אהדה" לצ'מפיון:

VW_Golf_LT_011015(71).jpg

על ההגה יש כפתור שליטה קולית. אך האופציה, כמה מפתיע, חסומה.

פורסם
ברשותכם אוסיף עוד קרש למדורת ה"אהדה" לצ'מפיון:

[ATTACH=CONFIG]463312[/ATTACH]

על ההגה יש כפתור שליטה קולית. אך האופציה, כמה מפתיע, חסומה.

מישהו ניסה לפנות ישירות לפולסוואגן בשביל לראות איך אפשר לקבל קוד אקטיבציה?

פורסם

לפני כמה חודשים פניתי לצ'מפיון בנושא ואמרו לי שאמורה לצאת גרסא חדשה שתתמוך בעברית ותוסיף את האפשרות לappconnect אבל מסתבר שהנציגה טעתה ולא תהיה גרסא בעתיד.

• תוכן חדש...