Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 215
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באנגליה עולה 100 פאונד. בארץ, גם עם רוצים לרכוש קוד פתיחה בצמפיון זה בלתי אפשרי. הם טוענים שעובדים על זה ואולי יהיה במהלך 2017......נראה לי עובדים עלינו!

פורסם (נערך)

דווקא במקרה הזה לא קשור לצ׳מפיון.

זאת לא בהכרח חסימה מכוונת, אלא זאת פונקציה שמופעלת לרוב רק במערכות המדיה שכוללת גם את חבילת הניווט.

חבילת הניווט עולה לא מעט כסף ומרבית היצרנים גם לא מספקים מפות של ישראל כך שאין בה כל כך תועלת.

הסרת חבילת הניווט עוזרת ליבואנים להוזיל במקצת את עלות הרכישה.

מה שכן, מסכים שפעולות בסיסיות של רכישת קודים די חסומות בארץ (לא רק צ׳מפיון גם דלק מוטורס), בגלל תודעת שירות נמוכה וחוסר רצון להתעסק בנושאי שירות שמעבר לבסיסי.

עריכה אחרונה על ידי Gidimi
פורסם

gidmi - אני ביררתי מול פולקסווגן בגרמניה והם מסרו לי שזה מה שהחליט היבואן לייבא.. אני לא מכיר שזה בא בהכרח עם חבילת ניווט זה אופציה כמו שהAPPCONNECT זה אופציה. הם גם אמרו שהUSB שנמצא ברכבים לא מתאים לAPPCONNECT.

צ'מפיון פשוט החליטו שזה לא שווה להם להשקיע טיפה ברכב ובמקום זה להגדיל את הנתח רווחים שהם יכולים לקבל על הרכב.

לכל מי שהנושא הזה מפריע כמו שלי זה מפריע אני מציע לעשות כמוני ולדבר עם צ'מפיון ולהעיר אותם ואולי כשהם יראו שזה באמת מה שהלקוחות רוצים אולי זה ישנה להם משהו.

פורסם

היתה לי פאביה 2012 עם תוכנת ניווט פתוחה, שהפעלתי אותה היה לוגו של איתורן.

איתורן לא היה מותקן אצלי ברכב, מה זה יכול להיות?

• תוכן חדש...