Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חרשתי כמה מוסכים מורשים באיזור ולצערי המצב לא טוב. אולי החלפת שמן ופילטר הם יודעים לעשות כל דבר מעבר הייתי שם בסימן שאלה גדול (אבחון). אני ניתקלתי במקצועיות נמוכה.

יש שמועה שיש מורשה בסדר שגם מבין וגם אמין אבל הוא באשדוד. לא בדקתי.

בכללי אתה לא חייב מוסך מורשה בשביל לשמור אחריות. ככה החוק אומר. רק תקפיד על חלפים מקוריים וטיפולים בזמן. זה גם מה שלובינסקי רשמו בכתב האחריות וקראתי אותו איזה 4 פעמים. אני לא מטפל במורשה גם בזמן אחריות למעט מקרה אחד שבו האוטו היה מושבת כחמש דקות ממורשה שחטף פה בפורום חוות דעת שליליות. אבל זה היה בגלל כח עליון.

 

מותר לשאול איזה רכב ודגם ?

עריכה אחרונה על ידי save
לא
פורסם

הסיבה למורשה היא קבלת טיפולים על חשבון החברה במסגרת עיסקת טריידאין כולל תיקון תקלות ברכב שנקנה

מדובר בפיקסו 2013,בקודמת טיפלתי אצל אורן בחולון והייתי מרוצה

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם (נערך)

אז תחזור לאורן אם אתה רוצה טיפול נכון במנוע . למרות מתנת הטיפול "חינם". זה מנוע 156 כ"ס . זה מנוע רגיש, דורש הבנה וידע בקריאת הנתונים. יש מספר רכיבים שדורשים השגחה צמודה.

רמז : האחריות על רכב מטרייד מחריגה הרבה כוכביות . בינהן הטורבו, מערכת הזרקה ו...שרשרת תזמון . אחריות אלק..

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

תיגש למוסך המרכזי החדש בשורק.

פנה למנהל השירות יוסי ג׳רבי. תקבל שירות ברמה אחרת.

 

אפשרות אחרת, מוסך שרתון באזור התעשיה החדש בראשלצ. שכן שלי מטפל שם בכמה דורות של סיטרואנים שבבעלותו ומאוד מרוצה. המוסך מורשה ברשת.

עריכה אחרונה על ידי primekart

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם (נערך)

כבר למוד ניסיון עם הרכב הזה ובדקתי את היסטוריית הטיפולים שלו לעומק .התקלות האופיניות לו כבר טופלו .והרכיבים הרגישים כבר הוחלפו .כרגע נשארו תיקונים זניחים שלא קשורים למנוע אלא למשל החלפת יחידת מתגי חלונות חשמל והיחידה ששולטת על מיזוג האויר שמפרידה בין שמאל לימין . טיפולים שוטפים בטוח אעשה אצל אורן .

 

למוסך המרכזי החדש קצת בעיה להגיע שכן היציאה משם ללא רכב היא כמעט בלתי אפשרית (בינתים מחכה לתשובה ,כנראה יחכה לי רכב חילופי )הוצע לי מוסך בראל בפ"ת אך בגלל השרות ה"מקצועי "שקיבל רכב של חבר במוסך זה אין מצב שאני מתקרב לשם ,מוסך שרתון זכור לי לטובה שכן הרכב הקודם טופל שם בתקופת האחריות פרט לעיניין שלקבוע אצלם תור זה כמו להגיע לרופא מומחה השאר בסדר .אז אם אסתדר אכניס את הרכב למרכזי החדש או לשרתון כאופציה שניה .

עריכה אחרונה על ידי francis_r

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

×
×
  • תוכן חדש...