Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אתה יכול להקליט את הרעש של הרכב כשהוא מניע בבוקר? אני אנסה להעלות את הרעש כפי שהוא נשמע אצלי. למרות שאם רון אמר לך שזו השרשרת אני הייתי סומך עליו.

בזמנו, השארתי את הרכב בצ'מפיון והשארתי פתק גדול בתוך הרכב שאומר שאסור להניע אותו שלא בנוכחותי. הגעתי על הבוקר כשפתחו (מוקדם...) וכך הבוחן שמע את הרעש האופייני של השרשרת בהנעה הקרה (אני חושב שאפילו לקחתי את המפתחות איתי).

לדעתי, נראה לי שבמוסך מנסים להתנער ממך.

עריכה: יש סרטונים ביוטיוב של השרשרת. חפש tsi timing rattle

לדוגמה:

עריכה אחרונה על ידי ArikB
  • תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אצל רון אמרו לך שיש בעיה אז אני במקומך הייתי מבקש אצלו בדיקה יסודית כי ממילא הרכב מטופל שם. לא הייתי משחק עם טיימנג חבל הרכב צעיר. יכול להיות שרצו להפטר ממך באלגנטיות במוסך המורשה?

פורסם (נערך)
אתה יכול להקליט את הרעש של הרכב כשהוא מניע בבוקר? אני אנסה להעלות את הרעש כפי שהוא נשמע אצלי. למרות שאם רון אמר לך שזו השרשרת אני הייתי סומך עליו.

בזמנו, השארתי את הרכב בצ'מפיון והשארתי פתק גדול בתוך הרכב שאומר שאסור להניע אותו שלא בנוכחותי. הגעתי על הבוקר כשפתחו (מוקדם...) וכך הבוחן שמע את הרעש האופייני של השרשרת בהנעה הקרה (אני חושב שאפילו לקחתי את המפתחות איתי).

לדעתי, נראה לי שבמוסך מנסים להתנער ממך.

עריכה: יש סרטונים ביוטיוב של השרשרת. חפש tsi timing rattle

לדוגמה:

מחר בבוקר אני מגיע לשם להנעה ראשונה יחד עם המנהל עבודה

וכן, זה הרעש שיש לי גם , כאמור לא כל הזמן אלא מדיי פעם

אצל רון אמרו לך שיש בעיה אז אני במקומך הייתי מבקש אצלו בדיקה יסודית כי ממילא הרכב מטופל שם. לא הייתי משחק עם טיימנג חבל הרכב צעיר. יכול להיות שרצו להפטר ממך באלגנטיות במוסך המורשה?

גם היועץ שרות של צ'מפיון שמע את הרעש הזה , מנהל העבודה לא שמע כשהניע (אבל זה לא מפתיע כי הרעש אכן לא קורה כל הזמן)

לא יודע אם רצו להפטר , אבל למה להם ? גם אם יצא פה רצון טוב והשתתפות של היצרן / יבואן או המשיח בכבודו ובעצמו , אני עדיין אמור לשלם בעצמי + שמן ופילטר שמן שאמור לעלות כ 500 שקל , אז למה להם לא להרוויח את הכסף ? (הרכב כבר לא באחריות) ...

עריכה אחרונה על ידי igal.ep
פורסם

פולו 2011 אני חושב שלפני קצת יותר משנה החליפו לי את המותחן והשרשרת בגלל אותו רעש מתכתי בהתנעת בוקר. הרכב לא היה באחריות והחליפו לי את זה ללא עלות וללא ויכוח.

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם
פולו 2011 אני חושב שלפני קצת יותר משנה החליפו לי את המותחן והשרשרת בגלל אותו רעש מתכתי בהתנעת בוקר. הרכב לא היה באחריות והחליפו לי את זה ללא עלות וללא ויכוח.

באיזה מוסך ?

עשית טיפולים במסוכי היבואן ?

פורסם

מוסך ברע"מ בב"ש. הרכב נקנה מיד ראשונה אני חושב שלפני הוא טופל בפליקס...

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם
מתי הגיעו רכבים עם מותחן משופר מהיצרן?

האם ראפיד 1.2 2014 סובלת מבעיה זו?

לא , בדור השני של המנועים (לאישתי רכב מ תחילת 2013 וזה כבר דור שני, לכן אני מניח שדור שני נכנס כבר ב 2012) החליפו את השרשרת ברצועה

פורסם

קצת מוזר לי הנושא של החלפת שמן ומסנן. הסבירו לך למה צריך לעשות את זה?

אצלי רשום בטופס של המוסך: כיוון לאחר שרשרת, סט תיקון, מחזיר שמן, חומר אטימה והמק"ט של כ"א מהם.

פורסם

הייתי היום בבוקר במוסך בשביל לעשות הנעה משותפת , גם מרפי היה שם וכמובן שלא היה רעש...

זה לא חדש לי , הרעשים לא תמיד מופיעים.

במוסך המנהל עבודה אמר שהם לא יכולים לפנות ליצרן בבקשת השתתפות היות והוא לא שמע רעש , לא אתמול ולא היום.

אלו שכן עשו את ההחלפה , האם היה לכם רעש בעל הנעה ? המנהל עבודה אמר שאם השרשרת משוחררת אז הרעש אמור להיות תמיד , בגל הנעה וגם בזמן העבודה של המנוע , אצלי זה לא קורה , גם אם יש רעש בהנעה , הוא נעלם אחרי 2 - 3 שניות

פורסם (נערך)
אז היה לך גם רעש כשהגעת למוסך ?

כן. כמו שרשמתי קודם הייתי שם על הבוקר והנעתי בנוכחות יועץ שירות. לפני שסובבתי את המפתח אמרתי בלב תפילה שהשרשרת לא תיקרע אלא רק תרעיש ואלוהי ה-tsi שמע אותי ונענה. הרכב נשאר לטיפול ואני לקחתי אוטובוס לעבודה.

עריכה אחרונה על ידי ArikB

• תוכן חדש...