Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רכב יד שניה מחברת ליסינג לפני כחצי שנה.

לפני כמה שבועות עברתי תאונה, כאשר צד ג' נכנס בי.

הרכב כבר היה במוסך והם מטפלים לי בתביעה.

העניין הוא שכדי לתבוע ירידת ערך- אני צריך להמציא עבר ביטוחי של ה-3 שנים האחרונות.

חברת הליסינג טענה שהם לא מוסרים מידע כזה.

האם יש לי מה לעשות, או שלצערי אאלץ לוותר על ירידת הערך?

תודה

פורסם

למה אתה צריך להמציא עבר תעבורתי של הרכב ?

יש ך דוח שמאי ? רשום שם ירידת ערך ? זה מה שרלוונטי.

מישהו חושב שלא מגיעה לך ירידת הערך הנ"ל - שהוא יחפש מדוע זה לא נכון...

אם זה עבור חברת הביטוח - יש לה גישה לכל תאונות קודמות אשר דווחו לחברות הביטוח.

אם חברת הליסינג לא דיווחה על תאונה קודמת/ לא תבעה בגין ירידת ערך (לא כולן עושות ביטוח מקיף) - זאת בעיה של חברת הביטוח. לא שלך.

פורסם

אחדד-

כשקניתי את הרכב מחברת הליסינג לפני חצי שנה- עשיתי לרכב ביטוח בחברת ביטוח שלי.

לא יודע אם כשהרכב היה בבעלות של חברת הליסינג- היתה בכלל ביטוח ואם כן אצל מי.

עתה, כשבאתי לתבוע ירידת ערך (יש דו"ח שמאי) הסבירו לי שיש שני טפסים הכרחיים- העדר תביעות (כלומר שאני לא תובע במקביל את המקיף שלי, אלא רק את צד ג' של הפוגע) וכן עבר ביטוחי של שלוש השנים האחרונות, וזאת על מנת להוכיח שבעלי הרכב לא קיבלו כבר כסף עבור ירידת ערך בעקבות תאונה במקום דומה (על פניו נשמע הגיוני).

וזה מחזיר אותי לשאלתי הראשונית- האם יש לי מה לעשות על מנת להכריח את חברת הליסינג למסור לי את העבר הביטוחי בתקופה שהרכב היה בבעלותה?

פורסם

כשרכשת את הרכב מחברת הליסינג היית אמור לקבל ממנה טופס גילוי נאות בו צריך היה להיות מפורטים כל הנזקים שנגרמו לרכב בתקופתם?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

וזה מחזיר אותי לתשובתי הראשונה - זאת בעיה של חברת הביטוח שלך. אם היא חושבת שיש סיבה להוריד מהסכום שמגיע לך - היא צריכה להוכיח את הסיבה הזאת. לא אתה.

אתה לא צריך לעשות את העבודה של חברת הביטוח.

משחקים איתך ? תגיש תביעה לבימ"ש (ואם אתה עדיין חושב כי חברת הליסינג צריכה לתת לך את המידע הזה - תכלול אותה בתור נתבעת).

סתם להשכלה כללית - חברות הליסינג עושות את החישובים האקטואריים שלהן. יש חברות (בעיקר הגדולות), שמחליטות לא לבטח את הרכבים בביטוח מקיף, אלא ביטוח חובה בלבד. במקרה של תאונה - חברת הליסינג לוקחת על עצמה את עלות התיקון (בחישוב כולל - זה יותר משתלם להן). עקב כך, לחברת הביטוח אין אפשרות לבדוק את הנושא במאגרי המידע.

• תוכן חדש...