Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קיבלתי דו"ח חנייה שהוצמד לשמשה. אין עוררין על הדו"ח בהחלט מוצדק (אם כי מעצבן).

רציתי לדעת מספר דברים:

1. אני צריך לשלם את הדו"ח אם לא הגיע אלי מכתב רשום? (אחרי הכל כל אחד יכול להרים לי את הדו"ח מהשמשה / יכול לעוף לו ברוח..)

2. אם אקבל מכתב רשום אבל לא אאסוף אותו (=לא הגיע אלי מעולם), האם אפשר להתחמק כך מתשלום הדו"ח?

3. תוך כמה זמן צריך לשלם את הדו"ח? מרגע קבלת הדו"ח במכתב רשום או מרגע שהדו"ח נרשם?

תודה.

פורסם

1. לא.

2. לא, אי אפשר להתחמק כך מתשלום. רואים בך כאילו קיבלת את ההודעה גם אם לא אספת את הדוח מהדואר.

3. 90 יום משליחת ההודעה כמסירה חוקית. רשום בדוח תאריך אחרון לתשלום.

פורסם

הבהרה לגבי 1: אתה יכול לחכות לדו"ח שיגיע בדואר (הם חייבים לשלוח), במידה וכתובתך מעודכנת במשרד הפנים (לשם הם שולחים ואחריותך לעדכן), אתה לא חושש מבעיות בחלוקת הדואר (כי מספיק להם להוכיח שהם שלחו, אם אתה לא קיבלת, זבש"ך).

פורסם

4

עם הדו"ח על השמשה אתה עושה טיארה ככה מתעצבנים פחות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדיין לא קיבלתי את הדו"ח וזה קצת מוזר לי..

בדו"ח שהניחו באבידובתם על השמשה מספר הרכב נכון כך שיש להם את הפרטים.

איך אני בודק אם הם שלחו את הדו"ח בלי להעיר את המתים?

אגב אני לא בטוח שהם יכולים להוכיח שמבחינתם הם שלחו וזה מספיק, אני מבחינתי לא קיבלתי כלל את הדו"ח.

יש תקדימים בנושא הזה?

פורסם

את הדו"ח בדואר רשום תקבל בערך בעוד 3 חודשים

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

הדו"ח ניתן בתאריך 28/05 והוא לתשלום עד 26/08

מה קורה אם התאריך הזה עובר ועדיין לא קיבלתי מכתב רשום?

האם אקבל כפל קנס?

האם מרגע שיגיע המכתב הרשום יהיו לי עוד 3 חודשים לתשלום?

פורסם

המשפט האחרון הוא הנכון בסכום הקנס המקורי

רק תוודא שהכתובת שלך מעודכנת וכי אתה נוהג להוציא דואר רשום

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

הכתובת מעודכנת במשרד הפנים ובמשרד הרישוי, דואר רשום מגיע כרגיל..כנראה הם מעבירים שם את הזמן.

פורסם

היה וקבלתי דו"ח אשר מודבק על שמשת הרכב אני משלם אותו ובדר"כ אף לא ממתין לתאריך האחרון לתשלום.

בצורה כזאת אני יודע שלא שכחתי לשלם, לא צריך לסמוך על דואר רשום שיגיע ואז אצטרך לבזבז זמן בשביל לאסוף אותו מבית הדואר, או אף יותר גרוע שלא יגיע אבל יטענו ששלחו אותו.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

חגים . לא עובדים

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...