Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

אאוטלנדר 2000 מול ספורטאג' 1600


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככל שהרכב ארוך, יש יותר מרחב ומקום בבגאז'. הלואי שהיו מאריכים אותו עוד קצת. הוא לא טנק כמו טויוטה סיינה וכאלה, האורך שלו די סביר.

  

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

 

  • תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צר לי לומר לך זאת (שוב...) outlander אבל אתה מדבר שטויות ידידי. מה שאתה טוען זה לא שונה מלהגיד שככל שלרכב נפח מנוע גדול יותר הוא זריז ומהיר יותר, מבלי לקחת בחשבון משקל, הספק, האם המנוע אטמוספרי או מטורבת וכו...

זה שהרכב ארוך יותר לא אומר דבר וחצי דבר על מרווח או גודל הבגאז׳, כי זה הכל תלוי בתכנון. ואגב גם בסיס הגלגלים לא תמיד מספר את הסיפור.

אני אתן לך דוגמא או שתיים.

סקודה סופרב מול מאזדה 6. שניהן מכוניות ארוכות עם הבדל של ס״מ בודד בינהן. הסופרב מצטיינת במרחב פנימי עצום, שדומה יותר למה שתקבל במכונית כמו סדרה 7 למשל, מאשר לרכב בסגמנט שלה, ובגאז׳ ענק של 584 ליטר. המאזדה לעומתה לא מצטיינת במרווח הפנימי שלה (היא צפופה אפילו מהאחות הקטנה של הסופרב, אוקטביה), והבגאז׳ שלה בעל נפח של 438 ליטר לא מרשימים לרכב בגודל כזה. ואגב, המאזדה היא זו שארוכה מהסקודה בסנטימטר...

עוד דוגמא? ניקח ב.מ.וו סדרה 3 וולוו S60, שוב שני רכבים מאותו סגמנט ואותו אורך פלוס מינוס סנטימטר בודד.

סדרה 3 אמנם לא ידועה כבולטת במיוחד במרווח הפנימי שלה, אבל הדור הנוכחי לא רע בכלל מבחינה זו (יחסית לסגמנט) עם מרווח אחורי בהחלט טוב ובגאז׳ לא קטן של 480 ליטר (שהולך ונהיה הסטנדרט בסגמנט הזה...). הוולוו לעומת זאת צפופה מאוד מאחור, ונפח הבגאז׳ שלה מצחיק (לא ברור אם זה 340 או 380, תלוי איפה בודקים אבל גם אם זה האחרון, מרשים זה לא). גם פה אגב הסניטמטר הנוסף באורך הולך לרכב הפחות מרווח, כלומר לוולוו.

פורסם
מה זאת אומרת הרכב ארוך?

הרי מידות רואים בקטלוג, איך היתה חווית הנהיגה?

 

האמת שמיד שראינו את האורך בעיניים , עזוב מה שכתוב על הנייר , עשינו אחורה פנה

פורסם
מה הופך אותו למתאים לאאוטלנדר למשל בהשוואה לגיר אוטומטי רגיל?

מהניסיון שלי, הגיר הרציף היחיד הראוי שנתקלתי בו (ושגם יצא לי להתנסות עליו לא מעט) זה של אאודי.

 

העובדה שלאאוטנלנדר יש אפס יומרות ספורטיביות. בתכלס, מבחינתי על כל גי'פון חוץ מקוגה, CX5 ו-3008 אפשר לשים גיר רציף וזהו.

התנסתי דווקא על לא מעט גירים רציפים, וברגע שמוציאים מהראש את המוכנות המובנית לתלונות, רובם לא כאלה נוראיים. תנסה למשל את זה שבספארק החדשה, הוא בכלל תענוג וכמעט ולא מרגישים שהוא רציף (מעביר הילוכים כמו אוטומטי ולא נתקע בסל"ל מסוים).

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
זה שהרכב ארוך יותר לא אומר דבר וחצי דבר על מרווח או גודל הבגאז׳

 

אולי בדוגמאות שלך זה ככה, אבל בתכלס' ברוב רכבי הוואן והמיניוואן זה אומר הרבה על גודל הבגאז' ומרווח מקומות ישיבה.

  

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

 

פורסם

תראה אין ספק שזאת דילמה קשה בין 2 המכוניות האלה,

דבר ראשון מבחינה עיצובית לכל אחד יש טעם משלו.

מבחינת תא הנוסעים לדעתי של הספורטאז נראה קצת יותר טוב ואולי אפילו טיפה גדול יות, ההיתרון של המיבוישי זה ה7 מקומות שזה אין בספורטאז.

מבחינת אבזור אי אפשר להתעלם מהמערכת בטיחות שיש בספורטאז שזה לדעתי האס של קיה.

במיצבוישי יש את המערכת מולטימדיה, במידה ומקפלים את הכסאות מאחורה אז יש למיצובישי בגאז ענק.

מבחינת נוחות נסיעה אין ספק שכל בן אדם אוהב ומרגיש נוח יותר בסגנון שונה,

אני הכי ממליץ לך ללכת לעשות נסיעת מבחן על 2 המכוניות ולראות מה יותר נוח לך, אני אישית מעדיף יותר את הספורטאז כי הנהיגה הייתה לי נוחה יותר והמערכת בטיחות של קיה כמו שציינתי זה האס שלהם.

ממליץ לך לקרוא השוואה שעשו בוואלה אולי זה יעזור לך גם

http://cars.walla.co.il/item/2939271

פורסם

שמע, לא רוצה לבלבל אותך עוד יותר אבל קח בחשבון שהספורטאז' 1.6 מגיע עם מערכות בטיחות מתקדמות שאין באאוטלנדר. אני באופן אישי לא הייתי מוסיף עוד 10,000, כי הספורטאז' מציע בעיניי אחלה תמורה. אבל שווה לעשות נסיעת מבחן על שניהם ולקבל החלטה שקולה.

פורסם

דילמה לא פשוטה אבל התחושה שלי שאתה צריך ללכת עם הלב שלך לספורטאז'.

 

ישנם שלושה שלבים עיקריים בחיי רכב. הקניה, השימוש והמכירה. הקניה היא המרגשת ביותר אבל לזמן מאוד קצר. זכור שלא משנה אם זאת פיקנטו או יגואר, אחרי זמן קצר החידוש תם ואתה נשאר עם ארבעה גלגלים שמביאים אותך מנקודה לנקודה וזה שימוש הרכב למשך חייו אצלך. אז בזמן השימוש הזה אם הספורטאז' מזנק קצת פחות מהאאוטלנדר אתה לא תדע ולא יהיה אכפת לך. לעומת זאת הידיעה שאתה נוסע יום יום עם רכב שיבלום בשבילך בחרום, יסיט את ההגה למנוע התנגשות ועוד כאלה דברים יהפכו את הנהיגה היום יומית שלך למהנה ובטוחה יותר. זה מאוד משמעותי.

 

אחד היתרונות של האאוטלנדר זה השבעה מקומות שלו. אתה צריך את זה? לא ציינת ולכן אני מניח שלא אז היתרון הזה מתבטל לחלוטין. ועדיין הספורטאז' מודרני וחדיש יותר.

 

ולסיום המכירה. הספורטאז' נהנה משם מצויין בשוק שרק התשפר עם הדגם החדש האחרון. יש לו שוק תוסס, יבואן טוב עם אחריות ארוכה ומוסכים וחלקי חילוף מלא החופן.

 

הלב שלך צדק לדעתי ואני הייתי בוחר בספורטאז' ללא היסוס.

פורסם

ולמה זה? כי הוא לא יצליח להתמודד עם העליות של כביש הערבה? או לא יהיה מהנה בפיתולים של כביש הערבה? או שצריכת הדלק השערורייתית תתקע אותך בלי דלק במרחבים של.... כביש הערבה?

 

במקרה נסעתי עם ספורטאז' 1.6 למצפה רמון. נכון, זה לא אילת, הוא צריך לשרוד עוד את כל הירידות משם, אבל משהו אומר לי שהוא היה מצליח.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

ומה הקשר בין הביצועים החלשים שיהיו תמיד חלשים וצריכת הדלק הגבוהה שתמיד תהיה גבוהה לבין נסיעה לאילת?

באותה מידה יכולת לאחל בהצלחה לכל מי שיוצא לכביש בינעירוני...

Ford Focus estate ; Subaru XV

  • חברי המעגל הראשון
פורסם

בשיוט צריכת הדלק לא כזאת שונה. הרכב יתאמץ יותר ביציאה מהמקום אז בעיר צריכת הדלק תהיה גדולה יותר.

אז היה צריך לאחל בהצלחה למי שכבר הגיע לאילת ורוצה לעשות רייסים ברמזורים עם הערסים המקומיים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני קניתי אאוטלנדר כי זה היה תפור על ה"מכרז" שבניתי לעצמי, 7 מקומות + תצורת ג'יפון + נוח + חסכני + אמין + מחיר זול וסביר + מראה שמצא חן בעיני ברמות מטורפות, אהבה ממבט ראשון.

 

עכשיו אם הוא לא ראשון בפתיחות ולא דופק רייסים, ממש לא מדגדג לי. כי זה לא מה שחיפשתי בכלל.

 

אבל אחד שקונה ספורטאז' בשביל הפוזה והנהיגה ומרגיש איתו עגלה בכביש, לדעתי זה דפוק.

  

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

 

פורסם

מה ההבדל בינך, שקנית את האאוטלנדר בגלל חסכון + 7 מקומות + כל השאר לבין מישהו קנה ספורטאז' בגלל הפוזה. שניכם תתבאסו (או לא תתבאסו) בגלל חוסר הכח באותה מידה.

 

ומה זה "הנהיגה" הזה? אולי מבחינת מישהו שקנה את ספורטאז' "נהיגה" זה שיוט על 110 בכביש החוף? אולי זה בולמי זעזועים רכים ונוחים? אולי זה שקט? אולי זה תנוחה גבוהה עם שדה ראיה טוב? בעצם מה אולי? בטוח שמי שמחפש כח בחיים אין סיכוי שימצא את עצמו לא עם הספורטאז' לא עןם האאוטלנדר ובתכלס גם לא עם אף ג'יפון 1.6 או 2.0 ליטר... רובם די עגלות.

 

בשיוט צריכת הדלק לא כזאת שונה. הרכב יתאמץ יותר ביציאה מהמקום אז בעיר צריכת הדלק תהיה גדולה יותר.

אז היה צריך לאחל בהצלחה למי שכבר הגיע לאילת ורוצה לעשות רייסים ברמזורים עם הערסים המקומיים.

 

אבל באילת אין רמזורים. אז היה צריך לאחל בהצלחה למי שהגיע לאילת כדי לעשות רייסים וגילה שאין רמזורים ונאלץ לחזור חזרה הביתה.

Ford Focus estate ; Subaru XV


×
×
  • תוכן חדש...