Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בדקתי בשביל הרכב שלי את כל המקומות המובילים בארץ בשביל לעשות ציפוי, אבל לאחר השקעה מכובדת מאוד של בערך 8000-9000 שקל לרכב קטן ציפיתי שגם נזיר שאולין עם חרב לא יעשה לי שריטה/סימן וזה לא המצב. אז להשקיע כזה סכום וזה לא מגן מפני הסיבה העיקרית שעשיתי אותו? זה לא בשבילי, אני מעדיף לשמור את הכסף לפחח כל פעם או למומחה בתיקוני טאצ' אפ.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני בדקתי בשביל הרכב שלי את כל המקומות המובילים בארץ בשביל לעשות ציפוי, אבל לאחר השקעה מכובדת מאוד של בערך 8000-9000 שקל לרכב קטן ציפיתי שגם נזיר שאולין עם חרב לא יעשה לי שריטה/סימן וזה לא המצב. אז להשקיע כזה סכום וזה לא מגן מפני הסיבה העיקרית שעשיתי אותו? זה לא בשבילי, אני מעדיף לשמור את הכסף לפחח כל פעם או למומחה בתיקוני טאצ' אפ.

וזה סכום זול מה שאמרת, אבל ציפוי זה העתיד של דיטיילינג, זה רק עניין של מחיר,

ברגע שזה יהיה לכול כיס, זה ישנה את השוק, ואנחנו כדיטיילרים, יהיה בארסנל שלנו רק פן. :)

פורסם (נערך)

זה לא זול זה מבוסס על המחיר הכי יקר בשוק 700 שקל למטר, אבל כמובן שיש הנחה אם עושים לכל הרכב בגלל זה זה לא יוצא 10k בערך.

לפי דעתי זה לא העתיד כי הפח לא חלק באותה מידה והוא מוגבל ליישום חומרים. לעומת זאת העתיד זה למשל carpro immortal שזה לכה שמתקנת את עצמה לבד.

Yaki פשוט תבחר את הדיטיילר המועדף עלייך והוא כבר ישים את הציפוי שיש לו, אין הבדל גדול ביניהם(בין הציפויים) הבדל יותר חשוב זה מי עושה לך את זה ולא איזה ציפוי.

עריכה אחרונה על ידי SportsCar

פורסם

החומרים יתאימו את עצמם ברגע שזה יהיה אפשרי לכול כיס, ככה היה תמיד.

בנוגע ל-

carpro immortal, שמעתי לא מעט דיונים על זה, נראה שיש לזה עוד דרך ארוכה לפני שניתן יהיה להביע דעה.

לרוב, המוצרים שבריסוס\התזה, פשוט לא היה חביבים על הצרכנים.

פורסם

אמרו פה דברים נכונים. הציפוי ניילון הוא גם מאוד מאוד יקר וגם לא משתלם כשרוצים להסיר אותו ולעשות חדש במקומו (אחרי כל שריטה אתה בטח תרוץ להחליף). על הציפוי ניילון לא שייך ליישם דברים כמו גלייז ווקס אוטם וכיו"ב והוא לעולם לא יקבל מראה יוקרתי שאפשר להשיג ללא ניילון.

מאידך הוא גם לא יעמוד מול שריטות זדוניות, אלא רק יגן משריטות מזדמנות. ובמקרה של שריטה לא תוכל לעשות פוליש להעלים אותה, ובמקרה של חור לא תוכל למלא אותו עם מכחול ונייר מים.

בקיצור, קנה לך ציפוי כמו אופטיקוט ותיישם, ותשמור על הרכב. שים לב איפה אתה חונה.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

לאנשים ששוטפים את הרכב מידי שבוע ומיישמים וקס/אוטם מספר פעמים בשנה גם ציפוי כמו אופטי קוט ודומיו אני לא ממליץ אבל זה כבר לשרשור אחר.

פורסם
ה immortal לא מיועד אלינו אלא רק לדיטיילרים מקצוענים, כי צריך חדר צביעה אמיתי, ציוד צביעה וכו

בדיוק הנקודה אם זה לא היה ברור, ולכן התרחקת מהצרכן הממוצע, והוא השוק האמיתי שלך.

רובו הגדול של חובבי הדיטיילינג, הם אנשים של 'עשה זאת בעצמך'.

פורסם

כרגע על הרכב יש את ה opti coat אחרי שנה וחצי כמעט עדין עובד טוב הבעיה שאין להשיג אותו לפי מה שראיתי בארץ ..

כנראה אני ילך על ה gtechniq c1 בשילוב עם exo ראיתי תוצאות יפות יש עוד חומר שעומד איתו או מתחרה אליו? הישום לא בעיה אני מוכן לקחת את הסיכון ולעדות בעצמי כמו האופטי קואט

פורסם (נערך)
אמרו פה דברים נכונים. הציפוי ניילון הוא גם מאוד מאוד יקר וגם לא משתלם כשרוצים להסיר אותו ולעשות חדש במקומו (אחרי כל שריטה אתה בטח תרוץ להחליף). על הציפוי ניילון לא שייך ליישם דברים כמו גלייז ווקס אוטם וכיו"ב והוא לעולם לא יקבל מראה יוקרתי שאפשר להשיג ללא ניילון.

מאידך הוא גם לא יעמוד מול שריטות זדוניות, אלא רק יגן משריטות מזדמנות. ובמקרה של שריטה לא תוכל לעשות פוליש להעלים אותה, ובמקרה של חור לא תוכל למלא אותו עם מכחול ונייר מים.

בקיצור, קנה לך ציפוי כמו אופטיקוט ותיישם, ותשמור על הרכב. שים לב איפה אתה חונה.

כמה שאתה טועה.

הציפוי פותח בהתחלה ע"י 3m להגנה על להבי מסוקים מאבנים.

הציפוי חזק ביותר, לא רואים אותו מכיוון שהוא שקוף, עומד בפני שריטות ושיפשופים מפגושים, ואף קירות

http://www.sunfilm1.co.il/Heb-3-0.htm

הציפוי גם בעל יכולת החלמה (ע"י חימום לאחר שריטה)

שום חומר על הרכב לא ימנע מכה מאבן שתחדור ותעשה שריטה מלבד העיטוף.

הרבה בעלי גיפים משתמשים בו למנוע שריטות של צידי הרכב משיחים וכל מה שיש בטיולי שטח

הרבה רכבי יוקרה שמים אותו על פגושים דלתות ומכסי מנוע למנוע נזקים. (

)

ישנן 3 חברות טובות שהחומר שלהן לא מצהיב, יורד בקלות שצריך, שקופים ויוקרתיים

SUNTEK, XPEL, 3m Pro

עיטוף של פגושים יעלה לך אצלם כ 3000 שקל.

אם תקנה את החומר לבד, ותיתן למתקין מקצועי זה יעלה פחות מחצי

דוגמאות של חברות

http://www.suntekfilms.com/paintprotection/suntek-window-paint-protection.aspx

http://solutions.3m.com/wps/portal/3M/en_US/3M-Automotive/Aftermarket/Products/~/Scotchgard-Paint-Protection-Film-Pro-Series?N=3293812589&rt=d

איך מתקינים על הרכב (דוגמה על רכב לא יוקרתי )

כאן רכב "לא יוקרתי" מקבל עיטוף

ועוד אחד

ועוד

ועוד בינוני

ועוד

בפעם הבאה תקרא קצת על החומר לפני שתפסוק

מבחן עמידות מול אבנים במהירות של 125 קמ"ש

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם

יש גם ציפוי ניילון שסכין יפנית לא תזיק לו.

החומרים האלו מאוד עמידים וגם מאוד יקרים.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

קובי, אתה סותר את עצמך תוך כדי דיבור. בהתחלה כותב שאם יש שריטה אז יש יכולת איחוי ע"י חימום ואח"כ כותב שהציפוי הזה לא נשרט משום דבר. זה יכול להגן מפני אבנים עפות, ויכול להגן מפני שריטות שקורות פה ושם בדרך אגב, אבל לא מפני מזיק זדוני שיחרוט עם חפץ חד על הרכב שלך.

ואל תפנה אותי לכל מיני הדגמות ביוטיוב שלא שוות כלום. לך ותנסה בעצמך לחרוט בכל הכח, בדיוק כמו שמישהו אחר היה עושה לך אם היה רוצה להזיק לך, ואז תחזור לספר לי מה התוצאות.

גם החברות הטובות, החומר שלהם לא מצהיב בהתחלה, אבל במשך הזמן, עם הגשם והשמש והרחיצות של הרכב, זה יצהיב וזה יתקלף ואתה תהיה בבעיה. כי לא מספיק ששילמת על זה סכום אסטרונומי של 10,000 עוד יבקשו ממך 5,000 כדי להוריד את הציפוי.

אז מי צריך את כל הכאב ראש הזה, כשאפשר להשיג מראה הרבה יותר בוהק ויוקרתי, עם פוליש + אוטם + ווקס?

כשהדברים האלה יעלו 1000 ש"ח לכל הרכב, ויהיה אפשר ליישם את זה פעם בשנה, אולי כדאי לשקול זאת.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

רק לתת תיקון למה שאתם אומרים, מה שמצהיב זה לא הפלסטיק.

זה הדבק, היום יש דבקים הרבה יותר מתקדמים שכבר לא מצהיבים.

outlander - אתה לא מדייק, מה שיוצר את המפגע על הפח זה לא השריטה בכוח שתעשה עם המפתח,

אלא הלחץ הפיזי שאתה מפעיל על הפח ומכופף אותו עם המפתח, אתה בשום אופן לא תצליח לחדור מבעד לפלסטיק ולקרוע אותו אולי כמו שכבר אמרתי, רק עם סכין יפנית.

ציפוי זה לא רק עניין של מראה, אלא הגנה, ואני יכול להראות לך כאלו מבריקים ובוהקים שתצטרך משקפי שמש בכדי להביט בהם.

ובהמשך חברות יתאימו מוצרי ווקס וכדומה לציפוי פלסטיק, ככול שזה יהיה בעלות זמינה יותר לצרכן הממוצע, וזה מה שיקרה בסוף,

זה כבר קורה בתהליך של שנים כמו כל טכנולוגיה.

• תוכן חדש...