Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
החסרונות של האאוטלנדר בשבילי: שורה שניה די צפופה, אין מיזוג מאחור.

חשוב לי: אמינות, צריכת דלק לא גבוהה במיוחד, יכולת התקנת מערכת מולטימדיה כולל ניווט (אולי בכולם אפשר).

לא ממש חשוב לי יכולת שטח אמיתית...

מה אתם אומרים?

עכשיו אני שם לב שבכלל פספסתי את השרשור הזה מהתחלה, ולא התייחסתי לשאלות פותח השרשור. אז הנה:

1. אמינות, אאוטלנדר מוביל את טבלת האמינות ללא עוררין. בביקורות ביד2 קראתי דברים מזעזעים על הסורנטו, לפחות ב3 ביקורות.

2. רכב חדש מול רכב ישן, מה השאלה בכלל. רכב ישן לעולם לא תדע מה עבר עליו, רכב חדש אתה בעצמך יוצר את ההיסטוריה שלו לפי תרבות הנהיגה שלך. התענוג של רכב בנזין חדש 2016 שקט וחרישי מול רכב דיזל רועש ומקרטע תוצרת 2013 שקרעו לו את הצורה - ההשוואה פשוט בדיחה.

3. לוק. הלוק של אאוטלנדר 2016 שם בכיס הקטן את הסורנטו.

4. מערכת מולטמידיה. המערכת של אאוטלנדר 2016 (ובעצם של כלמוביל, שמותקנת גם בדגמי יונדאי החדשים) היא מערכת פנטסטית ומצויינת, שיש בה פשוט הכל ואני נהנה ממנה בכל יום מחדש. הכל עובד בתיאום מושלם, כולל וויז וכולל רדיו אינטרנטי וכולל הכל.

5. השורה השניה של האאוטלנדר לא מרווחת, אבל גם לא צפופה. בהשוואה לסורנטו - אין לי מושג.

6. לאאוטלנדר אין מיזוג מאחור (לסורנטו יש פתחי מיזוג לשורה השלישית?) וזה חיסרון מובהק. אבל מנסיון שלי, בימי קיץ חמים ומטורפים (היו גם ימים של 44 מעלות בחודש האחרון), כל הבעיה היא ב10 דקות הראשונות, שהרכב לא מספיק להתקרר, במיוחד ברכב שחור כמו שלי. אחרי 10 דקות, כולם מבקשים להנמיך את המזגן, חוץ מהשורה השלישית שהם מבסוטים בכל מצב.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היי לך, שמח שסוף סוף יש לי מתחרה. רואים 10,000 אאוטלנדרים על הכביש אבל בפורום בקושי שומעים אותם...

פורום חובבי נהיגה/מכוניות זה לא כלכך הבית הטבעי לבעלי אאוטלנדרים.

העיצוב החיצוני של קיה סורנטו מאוד משעמם ואפור, במיוחד מול התעוזה והיחודיות של מיצובישי אאוטלנדר.

:lol:

יש לה גם עיצוב פנימי מאוד מכוער ופלסטיקי (עכשיו הצצתי בתמונות באתר הרשמי).

וזה בניגוד לעיצוב הפנימי באאוטלנדר שמשדר יוקרה ופרימיום?

והדובדבן שבקצפת, סורנטו 2.4 בנזין אוטומטי פרימיום עולה 260,000 ש"ח (!!) לעומת חבירו היפני האמין והמאובזר פי כמה, אאוטלנדר 7 מושבים PREMIUM 4X2 שעולה 80,000 ש"ח פחות. אני לא רואה סיבה להוסיף כל כך הרבה כסף עבור קיה סורנטו.

אין מה להשוות כי הן לא יושבות באותה משבצת. מלבד היותה בעלת ספסל אחורי נוסף אאוטלנדר שייכת לסגמט של ספורטז טוסון וכו.

סורנטו שייכת לסגמנט מעל, ואני מציע לך לקחת אחת לנסיעת מבחן (או אפילו סנטה פה לצורך העניין) ותבין.

פורסם
האם הסתכלת על שנות הדגם לפני שצירפת את הביקורות?

אין קשר בין סורנטו 2003 או 2007 לבין הדגם החדש בו מתעניין פותח השרשור.

אתה צודק, אבל זה מה שמצאתי ביד2. חיפשתי ביקורות על דגם 2013, לא היו, היו ביקורות כלליות מכל שנות הדגם.

ואני לא יודע אם "אין קשר" בכלל. הדגם הוא אותו דגם. בדגם החדש מותקן מנוע אחר?

פורסם
האם הסתכלת על שנות הדגם לפני שצירפת את הביקורות?

אין קשר בין סורנטו 2003 או 2007 לבין הדגם החדש בו מתעניין פותח השרשור.

ברור שלא. outlander אף פעם לא נותן לעובדות לבלבל אותו.

פורסם

וזה בניגוד לעיצוב הפנימי באאוטלנדר שמשדר יוקרה ופרימיום?

אין מה להשוות כי הן לא יושבות באותה משבצת. מלבד היותה בעלת ספסל אחורי נוסף אאוטלנדר שייכת לסגמט של ספורטז טוסון וכו.

סורנטו שייכת לסגמנט מעל, ואני מציע לך לקחת אחת לנסיעת מבחן (או אפילו סנטה פה לצורך העניין) ותבין.

לא לקחתי אחת לנסיעת מבחן, אני מודה.

אבל ישבתי בסנטה פה, הרגיש בדיוק כמו מיצובישי אאוטלנדר מבחינת המרחב (ועולה 100,000 שקל יותר).

העיצוב הפנימי באאוטלנדר לא מוצא חן בעיני כל כך, לטעמי הוא מיושן. אבל בהשוואה לסורנטו, שם זה פשוט מזעזע.

פורסם
המנוע-גיר של הסורנטו טובים בכמה רמות מהעגלה הצווחנית במיצובישי עם תיבת הילוכים של מכסחת דשא. הסורנטו משמעותית יותר מרווח בכל אספקט וכמו כן הרבה יותר שקט. בסורנטו הכל מהודק ושקט והמיצי מתחילה לקרקש אחרי כמה חודשים

:lol:

אני מציע לפותח השרשור לקחת לנסיעת מבחן את האאוטלנדר החדש. ואחר כך, לקחת לנסיעת מבחן סורנטו 2013 יד שניה. ולחזור לספר לכולנו, מי שקט ומי מרעיש...

פורסם (נערך)

אבל ישבתי בסנטה פה, הרגיש בדיוק כמו מיצובישי אאוטלנדר מבחינת המרחב (ועולה 100,000 שקל יותר).

אם ישבת רק מקדימה אז כן, אבל מאחורה זה פשוט לא נכון.

אגב, בדיוק קראתי עכשיו מבחן אמריקאי בין אאוטלנדר החדשה (מנוע 3.0) וטסון.

ההגדרה שלהם לעיצוב של האאוטלנדר היא Awkward שבתרגום חופשי אומר, מוזר/מגושם/ מסורבל.

עיצוב זה עניין של טעם, לא משהו שאתה יכול לשכנע בו מישהו אחר. אני חושב שהסדרה 3 שלי נראית מעולה והכי יפה בסגמנט (עד בואה של הג׳וליה לפחות) ואתה יכול לחשוב בדיוק הפוך. אבל אני לא מסתובב כל היום עם הנוצות שלי בחוץ ומספר לכל העולם שהרכב שלי הוא הדבר הכי יפה מאז המצאת המכונית, כי גם לי ברור שזה הזוי לחשוב כך, כי מדובר בסדרה 3 ולא באיזו מכונית על אקזוטית. אז לא כל שכן כשמדובר בג׳יפון ממוצע ומרובע.

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

כן, ישבתי רק מלפנים. זה היה כשרציתי לקנות מדרכות צד, וראיתי אצל חבר שקנה יונדאי סנטה פה.

פורסם

שוב פעם: לכל מי ששילם ממיטב כספו על אאוטלנדר חדש-לא עשיתם טעות. הרכב נותן חבילה טובה בסה"כ. אאוטלנדר חדש מאובזר עם 7 מקומות עולה כ 170 אלף ש"ח. סורנטו 2.4 בנזין חדש עולה 196 אלף. זה הבדל של כ 26 אלף ש"ח. ובתמורה לכך מקבלים: יותר מרחב בכל חלקי הרכב, מיזוג פי 3 יותר טוב (ככתבו וכלשונו), שילוב מנוע גיר יותר מוצלח, רכב יותר שקט עם בידוד רעשים משמעותית יותר טוב. סורנטו בנזין עם אמינות מעולה ואיכות הרכבה מצויינת. דגמי אאוטלנדר מתחילים לקרקש לאחר כשנה-שנתיים.

אין ויכוח על מראה הרכב, מולטימדיה / אבזור או כמה כבשים (:- קנו אותו עד היום.

בקיצור, אין שום ויכוח. לא אותו הרכב, לא אותו הסגמנט ואכן ההשוואה רלוונטית מבחינת תקציב רק לסורנטו משומש מול אאוטלנדר חדש.

• תוכן חדש...