Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

קיבלתי את ה M2 שלי לפני כשבועיים בערך ונסעתי עליה עד עכשיו 850 קילומטר בנהיגה באמת דיי רגועה כי הרכב תחת הרצה...

היום סתם הסתכלתי על הברקסים ופיתאום מושך אותי עובי הרפידה שנראתה לי דקה יחסית לרפידה שעברה פחות מ 900 קילומטר...

אני מעלה פה תמונות של עובי הרפידה נכון להרגע (העובי הוא 1 ס"מ) אשמח אם תגידו לי אם זה עובי תקין לרפידה שהיא בגדול חדשה...

כי זה יהיה מאוד בעייתי אם ב 900 קילומטר סיימתי שליש רפידה בנהיגה כל כך רגועה!?!!? (אני דיי בטוח שהרפידה נראתה לי הרבה יותר עבה כשקיבלתי את הרכב אבל יכול להיות שהזיכרון שלי מטעה אותי...)

1.jpg2.jpg

פורסם

גם לסיים 10 אחוז מהפרידה בתוך 900 קילומטר של נהיגה מאוד רגועה בהרצה נשמע לי פסיכי...

כי אם זה נכון הרכב יצתרך להחליף ברקסים כל 9 8 אלף קילומטר שזה לא הגיוני

פורסם

הדבר שהכי אמור להשפיע על כמה מהר נגמרות הרפידות זה איך נוהגים ברכב...

ואם נגמר 10 אחוז מהרפידה זה אומר שהרפידה הזו אמורה להיגמר תוך 9000 קילומטר בנסיעה רגועה מאוד!! מאחר שאני עד עכשיו נסעתי רק בצורה רגועה לגמרי בגלל שאני בהרצה...

ולכן זה פשוט לא הגיוני. כי זה אומר שהרפידה תיגמר תוך בערך 5000 6000 קילומטר בנהיגה ספורטיבית ולא במצב של הרצה...

ולא נראה לי הגיוני שבמוו מתכננים רכבים שהרפידות שלהם יגמרו בחצי מהקילומטרז שצריך כדי להיכנס לטיפול

פורסם

קודם כל המדידה שלך לא נכונה, אם אתה כבר מבצע מדידה תעשה את זה נכון עם קליבר כדי לקבל מדידה מסודרת, עוד 1000 קילומטרים תבדוק שוב ותראה מה התוצאה ותדע אם זה הגיוני.

פורסם

איש פה לא יודע בדיוק מה עובי רפידה חדשה ומה העובי של הרפידות שלך כרגע כי המדידה שלך עקומה משהו.. בכל אופן אתה אוכל סרטים מוקדם מידי, הרפידות נראות חדשות לחלוטין, סע ותהנה מהעגלה [emoji6]

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...