Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אליפטיקל

PsyOr
שימו לב! השרשור הזה בן 3059 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

מישהו התנסה\רכש כזה לבית?

יש משהו יחסית מקצועי ומומלץ?

היה לי Vo2 901 והייתי מרוצה יחסית, קרעתי לו את הצורה במשך שנתיים שלוש והוא עזר לי לרדת במשקל כשהוא הפך להיות קולב (עברתי לעשות אירובי אחר), מכרתי אותו, השאלה למה דווקא אליפטיקל ולא לצאת ללכת או לרוץ ?

הסיבה שהיה לי אליפטיקל היא שהייתי במקל עודף רציני והעדפתי את האליפטיקל כדי להמנע מעומס על מפרקים שיכול להגרם

מריצה והליכה מאומצת כשאתה במשקל כבד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מעולה בשבילי כי אני לא יכול לרוץ למרחקים (בעיה בכף הרגל). בנוסף, מפעיל ומחמם גם את פלג הגוף העליון, כולל הגב. טוב גם כחימום לפני עבודה על כוח עם שרירים שונים, מנסיוני.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אשתי מכורה לאליפטיקל המון שנים.

האליפטיקל שלה עובד שעתיים ביום - כל יום.

יש לנו נסיון מעולה עם גיל ספורט.

המכשיר האחרון שרכשה (לפני 3 שנים) היה דגם קודם של האליפטיקל הזה:

http://mo.gilsport.co.il/מוצר-720-אליפטיקל-Tritur-EL302-מהאח-הגדול-מצורף-סירטון-וידאו-לצפיה.aspx

Sent from my GTI-9500 using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבנתי שהאליפטיקל בד"כ עדיף על פני ריצה בחוץ מאחר והוא מונע תנועות לא נכונות של הרגליים בזמן הריצה.

יש כל כך הרבה דגמים, על מה לשים דגש?

מגנטי\חשמלי?

משקל גלגל תנופה?

מס' דרגות התנגדות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לו תופעה מוזרה. ברגע שמפסיקים המשקל עולה בצורה חדה. מנסיון אישי ועוד כמה אנשים .

עשיתי אינטרוואלים המשך כשנה וחצי בלי דיאטות ועוד דברים. ירדתי איזה 5 אילו שחזרו תוך 3 חודשים למרות הקפדה יתרה על פחמימות וסוכרים.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לו תופעה מוזרה. ברגע שמפסיקים המשקל עולה בצורה חדה. מנסיון אישי ועוד כמה אנשים .

עשיתי אינטרוואלים המשך כשנה וחצי בלי דיאטות ועוד דברים. ירדתי איזה 5 אילו שחזרו תוך 3 חודשים למרות הקפדה יתרה על פחמימות וסוכרים.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

אין לזה קשר לאליפטיקל או לשום מתקן אחר או ספורט.

מאזן קלורי בלבד זה העניין.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אף פעם לא טוחן כמו בהמה. אני חי יפה על 1200-1500 קלוריות ביום.

אפילו אם אני אחיה על 300 אצלי משקל עולה במצבי לחץ. עשיתי את זה. חוץ להיות עצבני זהלא עשה לי טוה. ההפך.

כך שזה לא תמיד גרעון קלורי יש תהליכים יותר מורכבים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה זה אמור לעלות?

אני רואה שטווח המחירים נע בין 1500 ל3500 פלוס מינוס.

מחפש משהו שיתן את התמורה הטובה ביותר

אתה צריך גלגל תנופה כמה שיותר כבד ושיהיה חיבור חשמלי כדי שיוכל לתת התנגדות.

לי יש VO2 ROYAL 360 בזמנו זה היה הכי זול בין הנורמליים. אם אני זוכר נכון בסביבות 3 הוא עלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חשבת על הנדל"ן שהדבר הזה תופס? צריך חדר ממוזג בשבילו.

אישית אמי ממליץ על מנוי בחדר כושר. לא תופס מקום, אתה מתאמן בסביבה שבה כולם בתנועה, השטו והמיזוג כלולים במחיר ואם נמאס לך אתה פשוט עצר את המנוי. בבית סבירות גבוהה שהמכשיר יהפוך לקולב.

ויש פתרון עוד יותר זול: חוף הים\טיילת\הקניון העירוני. המחיר הוא מחירו של זוג נעליים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אף פעם לא טוחן כמו בהמה. אני חי יפה על 1200-1500 קלוריות ביום.

אפילו אם אני אחיה על 300 אצלי משקל עולה במצבי לחץ. עשיתי את זה. חוץ להיות עצבני זהלא עשה לי טוה. ההפך.

כך שזה לא תמיד גרעון קלורי יש תהליכים יותר מורכבים.

1. זו צריכה קלורית של ילדה בגיל ההתבגרות

2. ב300 קלוריות אתה לא תרד במשקל סביר להניח אם המערכת ההורמונאלית שלך עובדת כראוי אבל נזק אתה כן תעשה. לא מומלץ.

3 תחשב פעם אחת EMR, תאכל בגירעון מתון של כ300-400 קלוריות ואתה תרד יפה מאוד. לא ירדת=אתה לא בגרעון.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...