Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב. אז בניגוד לציפיה זהו אינו עוד שרשוש סיכום תקופה שבעקבותיו צצה מודעה למכירה על הרכב אלא ההיפך.

רציתי לשתף אותכם בתהליכי מכירה רכב שעברתי ב4 שנים האחרונות, כלומר בעידן הליסינג ו"שוק"מת".

2012- מכירת סובארו B4 סטיישן משנת 2005. נקנתה כחדשה מהחברה תמורת 165 אש"ח. טופלה במורשה עשתה כ55 אלף קילומטר. מחירון 55, נמכרה ב58 לראשון שהגיע לראות את הרכב. הבחור היה דייג ושיפוצניק וחיפש סטיישן 4X4.

2014 - מכירת טויוטה קמרי פרימיום V6 משנת 2009. נקנתה מהחברה תמורת 254 אש"ח. הועברה בעלות בתוך המשפחה, כלומר יד שניה. טופלה רק בחברה ועברה כ85 אלף קילומטר. מחירון 122, נמכרה ב82. יותר מחודש אף אחד לא בא. כעבור תקופה כשכבר התחלתי להתיאש, הגיע בחור שנראה כסוחר והציע 72.חייכתי אלי ושלחתי אותו לדרכו. הוא חזר כעבור שבוע ונסגר על 82. הבחור בסוף היה קרדיולוג מאיכילוב.

2014- מכירת הונדה ג'אז הייבריד 2011.נקנתה כחדשה מהחברה ב117 אלף שקל. נמכרה לפני שפורסמה למקורבים עם 35 אלף קילומטר על הספידומטר בעבור 78 אלף שקל (ברכב הייתה מערכת מודרגת).

2015 - מכירת במוו 730 משנת 2012. נקנתה כחדשה מהחברה ב490 (מחיר רשמי דאז עם התוספות 700K). טופלה כמובן רק בחברה. קילומטראז' - 30 אלף. מחירון -330, נמכר ב290 לחבר של חבר פורום. גם הוא היה הראשון שבא לראות את הרכב.

היום מכרתי סוזוקי ספלאש 2011. עם 30430 אלף על הספידומטר. מחירון 47500, נמכרה ב48500. גם היא, ניחשתם נכון, נמכרה לראשון שבא לראות את הרכב.

אין לי מסכנה ברורה מכל הנתונים האלה. או שרכבים שלי כאלה טובים (הם באמת שמורים בצורה יפה עם נסוע יחסית נמוכה עקב ריבוי כלי רכב) או שאני מוכר בזנות.

סתם רציתי לשתף אותכם במידע ולהגיד שגם בימים של שוק מת ניתן למכור רכב בקלות ובמחיר הוגן. פרט לקאמרי, ששם התהליך לקח יותר מחודש כל היתר נמכרו תוך פחות משבוע מרגע הפרסום.

• תוכן חדש...