Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ועל איזה מותג יפני היא השתלטה? עם ניסאן מדובר בשותפות. ניסאן קנו ברנו מניות וההפך.

מניח שלא טרחת לקרוא את ההיסטוריה של ההסכם הזה.

ניסאן הייתה קרובה לפשיטת רגל ב2001 והברית הזו עזרה לה להשתקם.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש לזכור שמיצובישי זה קונצרן ענק שחולש על תחומים רבים.

חטיבת הרכב הפרטי זה גרגר קטן מכל הפעילות של מיצובישי.

עכשיו כששמנו את הדברים בפרופורציה, מה ניסאן רכשה? 34% מהקונצרן? או מחטיבת הרכב הפרטי שכבר מזמן קוץ בטוסיק של מיצובישי?

רנו ניסאן השתלטה רק על חטיבת הרכב הפרטי של מיצובישי. עם ה34 אחוז הללו הם עם אחוז המניות הגבוה ב מיצובישי מוטורס .

יהיה מצב מעניין ב מיצובישי מבחינת הנהלה ואיך זה יעבוד שם(אם היו רוכשים 51 אחוז ומעלה מן הסתם המצב היה שונה).

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם
מחלה? איזו מחלה בדיוק? [emoji15]

ניסאן קשקאי היום היה יכול להיות עם מנוע נורמאלי, גרם לי חשק לאבד אמון מאז שרנו החדירה את המנועים הקטנים המודגשים שלה.

ועל איזה מותג יפני היא השתלטה? עם ניסאן מדובר בשותפות. ניסאן קנו ברנו מניות וההפך.

מניח שלא טרחת לקרוא את ההיסטוריה של ההסכם הזה.

ניסאן הייתה קרובה לפשיטת רגל ב2001 והברית הזו עזרה לה להשתקם.

אני מעדיף ברכב יפני מנוע וגיר יפני מאשר צרפתי.

פורסם
מי שדיווח על מיצובישי, זה ניסאן, בעקבות שיתוף פעולה שלהם ביפן ותוצאות שחזרו לניסאן שלא הסתדרו.

זה די נראה כמו תרגיל מלוכלך מאוד מצד ניסן. דיווחו על זה שצריכת מוצהרת של מכונית לא תואמת את האמת (תראו לי יצרן שאצלו זה כן תואם), ואז ניצלו את ההזדמנות כדי להשתלט על מתחרה.

הם לא צריכים ממיצובישי שום דבר, סתם עוד מתחרה שירד מהמפה.

KEI CARS, מכוניות מיני יפניות ייחודיות, שזה שוק ענק ביפן, שנשלט ע"י מיצובישי, דייהטסו, סוזוקי והונדה. ניסן עד עכשיו קנו מכוניות כאלה מוכנות ממיצובישי, ושמו עליהן את הסמל של ניסן, ועכשיו יש להם את השליטה ביצרן עצמו.

בנוסף למיצובישי יש חטיבה חזקה מאוד של משאיות ואוטובוסים.

ניסן ידעו טוב מאוד מה הם קונים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ואיך זה אומר שרנו השתלטה על ניסאן? אולי זו החלטה של ניסן, אולי הם בטעות מתכננים את המכוניות שלהם? איך קבעת שזו החלטה של רנו?

בכל מקרה , תתעדכן, רנו וניסאן בשביל לחסוך בעלויות פיתוח מפתחים מנועים ומכלולים ביחד.

אני מבין שאתה עמוק בעמק הסטיגמות ונוח לך שם אבל הנה, כל הבעיות עם הגיר הרציף של ניסאן ומאיפה הוא בא? רגע, אה כן

יפן. (JATCO)

לא טוב לטמון את הראש בקרקע יותר מדיי.

פורסם

ד"א משום מה במיצובישי לא שומעים על בעיות איתו (אותו הגיר מורכב גם על לנסר ואאוטלנדר).

ממה שהבנתי, מיצובישי טרחו להרכיב לו קולר, וניסן לא, מזה כל הבעיות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

הבחירה שלך להשתמש בתיאורים מוגזמים שגובלים בתיאורי אונס לא פחות ולא יותר מבחינתי מצביעה על נטייה סטיגמטית.

טויוטה? שמייצרת פרואייס עם מנועי דיזל של PSA?

*הגיר של רנו מיוצר ע"י גטראג, אותה חברה שייצרה את הגיר של הפוקוס.

**לא ראיתי השוואה מקצועית בין הגירים על מנת לקבוע שהוא הטוב ביותר, אבל הוא דיי טוב במכוניות שניסיתי.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

אתה מודע שיש מכוניות ארופאיות כשרות שבהם יש גירים יפנים.

הגיר הרציף בפיאט פונטו ספייס היה יפני.

בגלל גם אתם כל הזמן בוכים על עלות החלפים בטיוטה, בגלל שזה רכב יפני "אסלי".

פורסם

CRuzer669, חשבתי שהסטיגמות כבר עברו מהעולם.

אז מה בדיוק מפריע לך במנוע קטן ומוגדש ואיך בדיוק אתה מעדיף מנוע 1.6 עם גיר רובוטי על פני TCE-EDC?

ואיזה מחלות באמת יש?

בבקשה תפרט, תתן ביסוס לדעות שלך ולא רק מה השכנות על הספסל מתחת לבית אומרות.

כן, אני חובב רנו אבל אני מספיק בוגר כדי להיות אובייקטיבי ולשפוט לחיוב או לשלילה בהתאם למציאות בשטח

Sent from my iPhone using Tapatalk

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
לא מדבר על סטיגמות וכו', רכב יפני מבחינתי זה אומר שכל המכלולים שלו מיוצרים על ידיו (דוגמא פשוטה: טויוטה).

עם תיבות הילוכים של AISIN, בולמי KYB, צמיגי Yokohama, פלאגים של NGK, ומנוע שתוכנן ע"י Yamaha.

אף יצרן לא מייצר את כל החלקים לבד. במקרה הטוב יצרן החלקים יהיה שייך לאותו תאגיד.

מה שעושים זה, שהמהנדסים של היצרן כותבים מפרט של חלק שהם מצפים לקבל, ושולחים אותו לאחד מקבלני משנה שעובד איתם.

בהרבה מקרים גם נותנים לקבלני משנה לעשות הכל, כולל להרכיב את האוטו, במקרה הזה היצרן פשוט מרכיב סט חלקים, ושם אותם בקופסה, וזה יכול להגיע למצב שבו אותו קבלן משנה גם יצבע את חלקי מרכב, ויבחר ספקים משל עצמו לדברים כמו צמיגים, מושבים ושמשות.

פורסם
CRuzer669, חשבתי שהסטיגמות כבר עברו מהעולם.

אז מה בדיוק מפריע לך במנוע קטן ומוגדש ואיך בדיוק אתה מעדיף מנוע 1.6 עם גיר רובוטי על פני TCE-EDC?

ואיזה מחלות באמת יש?

בבקשה תפרט, תתן ביסוס לדעות שלך ולא רק מה השכנות על הספסל מתחת לבית אומרות.

כן, אני חובב רנו אבל אני מספיק בוגר כדי להיות אובייקטיבי ולשפוט לחיוב או לשלילה בהתאם למציאות בשטח

עובדתית הרוב לא אהבו את השילוב המקומצן של מנוע 1.2 בקשקאי, מנוע קטן ולא מתאים לקרוסאובר שכזה שמתאמץ תמיד 90 אחוז, הוא יגלה בלאי גדול יותר עם הזמן.

אני מעדיף את יחידת ההנעה הקודמת של הקשקשאי(2.0), הרוב אהבו אותו והוא הרבה יותר טוב ממה שמוצע עכשיו.

פורסם

1.2TCe לא מחליף את מנוע ה2.0. היעוד שלו להחליף 1.6.

ואם מדברים על השילוב, ספורטאג׳, טוסון, XV בגרסאות ה1.6 שלהם מציגים את אותם הביצועים רק עם פחות מומנט. הם נמכרים כמו לחמניות.

לגבי ה״עובדתית״, מי הוא ה״רוב״ הנ״ל?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
לא מדבר על סטיגמות וכו', רכב יפני מבחינתי זה אומר שכל המכלולים שלו מיוצרים על ידיו (דוגמא פשוטה: טויוטה).

איך הקביעה הזו מסתדרת עם דוושת הגז שהרגה עשרות אנשים ויוצרה בסין?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...