Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתאם OBD BT לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה פורסם באוטודיפו מתאם אנג'י - רכיב שמתחבר לשקע הדיאגנוסטיקה ויחד עם אפליקציית אנג'י שמורידים לסמארטפון מקבלים לכאורה המון מידע על הרכב.

המוצר בפורסם במחיר מבצע של 38 שקלים - כ 10$ נניח.

לא עמדתי בפיתוי, בעיקר כי רציתי לקבל עוד מידע בשוטף על מצב המנוע של הלנדקרוזר בזמן אמת.

קניתי.

חיברתי, הגדרתי את הרכב המתאים. רגע, לא היה הרכב המתאים. ללנדקרוזר שלי שהוא מודל 2003 דיזל לא היתה האפשרות לבחור את דגם המנוע (דיזל) וניתן רק בנזין מהרשימה של אנג'י.

כמה מיילים לחברה ונאמר לי שאי אפשר. רק מ 2004 או משהו כזה, יש אפשרות. מילא. הגדרתי את הרכב שלי כשנת 2005.

בינתיים, עד שאבצע בדיקה על הלנדקרוזר חיברתי את המתאם לקיה ריו.

המתאם זיהה את הרכב, והתחבר חיש מהר לספק נתונים.

הבעיה - האפליקציה מוכוונת עסקים. המידע על מצב המנוע והרכב מוגבל מאוד והתחושה היא שהוא בעיקר מוכוון לחבר אותי עם מוסכים.

לא ניתן לבחור מידע נוסף, לא ניתן לשנות תצוגה (או אולי ניתן ולא מצאתי איך).

מצ"ב מסכים רלוונטיים לאפליקצית אנג'י.

בעצת חבר הורדתי את אפליקציית TORQUE שאמורה לעשות את אותו הדבר אבל בלי לחפש את בית העסק הקרוב אלי.

האפליקציה זיהתה מייד את הרכיב והתחברה. מיליון אפשרויות תצוגה, מיליון פרמטרים לבחירה. אני משער שעבור רכב מורכב יותר, משוכלל יותר מהקיה ריו הפשוטה המידע יהיה אכן נחוץ. המידע שמצאתי אותו כהכי מעניין הוא התנהגות טמפ' נוזל הקירור של הרכב. (מצ"ב מסכים)

בין האפליקציות - לטעמי זו של טורק לוקחת בגדול.

בסופו של דבר ההוצאה הבסיסית על הרכיב אינה גבוהה (38 שקל במבצע), אבל כרגע נראה די מיותר.

Screenshot_2016-05-03-11-04-59.png

Screenshot_2016-05-03-11-05-02.png

Screenshot_2016-05-03-11-05-05.png

Screenshot_2016-05-03-11-05-08.png

Screenshot_2016-05-03-11-05-11.png

Screenshot_2016-05-03-11-08-51.png

Screenshot_2016-05-03-11-08-54.png

Screenshot_2016-05-03-11-09-01.png

Screenshot_2016-05-03-14-11-38.jpg

Screenshot_2016-05-03-14-11-41.jpg

Screenshot_2016-05-03-14-11-51.jpg

Screenshot_2016-05-03-14-11-56.jpg

Screenshot_2016-05-03-14-12-00.jpg

Screenshot_2016-05-03-15-40-05.jpg

Screenshot_2016-05-03-15-40-08.jpg

Screenshot_2016-05-03-15-40-20.jpg

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מכרו לך את הדונגל במחיר איביי, טיפה יותר יקר. אין ארוחות חינם.

אפליקציית טורק, גם החינמית, אכן הטובה ביותר לאנדרואיד.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

יש אופתיה להוריד טורק(גירסה מלאה) ללא תשלום בקלות,לפחות לאנדרויד.

לגבי המתאם, בעבר היו מחלקים אותו כדי לעודד שימוש באפליקציה.

דיסקו, אני מסכים עם הביקורת שלך, אבל קח בחשבון שהאפליקציה נועדה להיות נגישה למשתמש ה"פשוט" ולכן היא כנראה גם תישאר בסיסית וידידותית למשתמש.

פורסם
יש אופתיה להוריד טורק(גירסה מלאה) ללא תשלום בקלות,לפחות לאנדרויד.

אשמח אם תוכל לפרט על ההבדלים בין האפ' החינמית הפשוטה לבין זו המלאה שבתשלום, גם על הדרך בו ניתן להוריד את האפליקציה המלאה בחינם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

פורסם

יש אפליקציה שחבר פורום פה פיתח שאני לא זוכר את שמה, שאני מחכה למתאם OBD שהזמנתי מEBAY כדי להתקין אותה. הבנתי שהיא מציגה הרבה מידע וממש נחמד. האפליקציה עולה כ40 ש"ח.

פורסם

גם החינמית ,אחרי 20 שעות מפסיקה לעבוד ודורשת תשלום.

אצלי יש את DashCommend ונורא מתסכלת אותי התכנה,

לא נגישה וחלק מהנתונים לא עובד ואן את הרכב שלי X1 במוו.

וכאילו לא עשיתי כלום ואן לי מושג אך מוסיפים ביעלות ובפשטות

שעונים שאני צריך,הכי פשוט 2 נתונים עקרים שרציתי הם EGT

וקריאת טורבו פשוטה...אין! פשוט מתסכל ולקנות עוד קורא נתונים

שעובד,אני מתקמצן ומפחד שלא יהיה נגיש כמו זה ולא יראה נתונים.

פורסם (נערך)

דיסקו, תודה על השיתוף אך זה לא חדש ואפילו אנג'י היו פה ספונסר פורום (או סתם משתמש בפורום של גל הסמנכ"לית).

למה נזכרת פתאום עכשיו?

בכל מקרה אין שום סיבה לקנות את הרכיב של אנג'י כשבאיביי הוא עולה 13-16 שקל.

http://www.ebay.com/itm/ELM327-OBDII-OBD2-Bluetooth-Auto-Car-Diagnostic-Interface-Scanner-FE-/231820015050?hash=item35f98cb5ca:g:~BsAAOSwGotWn3hF&item=231820015050&vxp=mtr

לגבי TORQUE המלא, פשוט תחפש torque pro hiapphere בגוגל ותהנה.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

Torque Pro היא בין האפליקציות הבודדות שטרחתי לקנות.

שווה כל דולר.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

דיסקו, אתה ב Delay של משהו כמו 3-4 שנים...

בכל מקרה, תקן OBDII הפך לחובה ברבי דיזל רק בשנת 2004 (בבנזין ב 2001) כל שיש סיכוי ששמתאם נזה לא יוכל לעבוד עם לנדקרוזר 2003 עם שום אפליקציה.

לא להתייס ברצינות למדידת מתח מצבר דרך הרכיב.

מדידת מתח מתבססת על רכיבי חומרה שלו עצמו ולא נלקחת ממחשב מנוע בניגוד לשאר הנתונים.

חומרה של הרכיב היא בהתאם למחיר...יש לי 3 או 4 מתאמים כאלה. כולם מראים מתח שונה באותה מכונית. הבדלים של כ 1.5 וולט.

פורסם

למה נזכרת פתאום עכשיו?

בגלל הפרסום של אוטודיפו.

בוקי - הרכב שלי זהה לחלוטין לכל לנדקרוזר 2004-5. אותו רכב בדיוק. כשיהיה לי זמן אבדוק שוב מול הקרוזר עם הטורק.

פורסם

הייתה לי רנו קליאו מודל 2000. זה לא עבד. אותו רכב בדיוק מודל 2001 - כן עבד.

אם כי יכול להיות שזה יעבוד בלנדקרוזר שלך. חלק מהיצרנים התחילו להשתמש בתקן לפני שהפך חובה.

סה"כ הרעין הוא פשוט - למנוע מהיצרנים לנעול מחשבי רכב לעבודה עם סורקים יעודיים.

כלומר לתת אפשרות אבחון וטיפול בתקלות זיהום אוויר (בעיקר) גם למי שאין לו את הציוד המקורי של היצרן.

פורסם

הבעיה - האפליקציה מוכוונת עסקים. המידע על מצב המנוע והרכב מוגבל מאוד והתחושה היא שהוא בעיקר מוכוון לחבר אותי עם מוסכים.

לפחות טורק יודע בדיוק מה אתה רוצה, ומכוון אותך למסעדה מזרחית [emoji2]

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
+1

לא מבין למה צריך את אנג'י כשיש גירסה חינמית של torque. אולי כי זה בעברית .....

כמו שכתב דיסקו, אנג'י מכוונת יותר לחווית משתמש כאשר ישנה תקלה ברכב.

במקום לקבל מספר קוד תקלה (+ אולי תיאור קצר), אתה מקבל תיאור נוח יותר, עם סיבות אפשריות לתקלה, כמה בערך יעלה התיקון, ואיפה אפשר לבצע אותו.

זו כל המהות של האפליקציה.

לא יודע אם זה מתאים לכל אחד, אבל זה המוצר.

!AWDSOME

פורסם

גם אני ממליץ לקנות את הטורק פרו, אפליקציה ששווה כל שקל, מציגה הכי הרבה נתונים שאני מכיר (לאפליקציה עצמאית ללא דונגל משלה), מקליטה נתונים בזמן אמת, אפשרות לוידאו מסלול עם נתונים מוצגים על הוידאו ועוד המון אפשרויות.

בקשר ל"יש אפשרות להוריד חינם", זה לא באמת אפשרות, האפליקציה עולה כסף, ואם ברצוננו שהאפליקציה הזו תמשיך להתפתח אז לא יהרוג אותנו להוציא כמה שקלים.

• תוכן חדש...