Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי אנטון ביפו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הלכתי להחליף 4 צמיגים בפולו שלי אצל אנטון... יפת 88 לפי המלצות רבות כאן בפורום...(מיזה האנטון הזה?! הם ערבים נחמדים! אולי טיעיתי??)

דיברתי עם בעל הבית וסיכמתי על 4 קלברים ב 1100 שח שהוא יתקין בעוד אני אוכל חומוס ממול ( דווקא די התאכזבתי והרגשתי בוגד באבו חסן ובשלמה מכרם התימנים...)

כשחזרתי התברר לי שלא החליפו לי צמיגים בכלל...

בעל הבית אמר שהוא התחיל להרכיב לי את הצמיגים אבל גילה שהם ישנים והחזיר את אלו שהיו לי על האוטו.

הוא אמר שהוא היה מרכיב לי אותם וגם לא הייתי בודק, לקח ממני את הטלפון ואמר שהוא יהיה איתי בקשר כשהוא יקבל את החדשים, הוסף ואמר שאם אני רוצה הוא יכול להרכיב לי פחות טובים אבל לא המליץ ( המילה "צמיגים בינוניים מאסיה" נאמרו בבוז...).

טוב לראות בעלי עסק בתחום הרכב ישרים ואמינים.

בשביל להתחיל לחיות, אתה חייב למות לפחות אין ספור פעמים.

פורסם
אני מורשם והמום. ברור שאבו חסן יותר טעים. ויפה לראות שאנטון נותנים שירות אמין ללקוחות !

אגב, זה לא נשמע לפי השם, אבל אנטון הוא ערבי (ונוצרי).

שבת שלום.

כל הכבוד, מקום אחר היה מכסת"ח את הדבר ושולח אותך לחפש את החברים שלך.

גם אני לקוח מרוצה של אנטון.

(ודרך אגב, למה דווקא קלבר?)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

וכך ילדים, אנו למדים על שיטת שיווק נדירה שעיקרה היא יושר.

הבן אדם העדיף להיות ישר עם הלקוח וכך קיבל לקוח קבוע וגם המלצות חמות אצל חברים שכנראה גם יבואו להחליף צמיגים אצלו. בעל המקום הרוויח לקוחות והלקוחות חשים מרוצים עם צמיגים טובים ולא יקרים.

כך כולם יוצאים מרוצים.

אנו שומעים כ"כ הרבה על עבודה בעיניים ויחס גרוע אל לקוחות, טוב לראות שנשארו גם אנשים אמינים בשוק.

:mm_yeah:

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
היום הלכתי להחליף 4 צמיגים בפולו שלי אצל אנטון... יפת 88 לפי המלצות רבות כאן בפורום...(מיזה האנטון הזה?! הם ערבים נחמדים! אולי טיעיתי??)

דיברתי עם בעל הבית וסיכמתי על 4 קלברים ב 1100 שח שהוא יתקין בעוד אני אוכל חומוס ממול ( דווקא די התאכזבתי והרגשתי בוגד באבו חסן ובשלמה מכרם התימנים...)

כשחזרתי התברר לי שלא החליפו לי צמיגים בכלל...

בעל הבית אמר שהוא התחיל להרכיב לי את הצמיגים אבל גילה שהם ישנים והחזיר את אלו שהיו לי על האוטו.

הוא אמר שהוא היה מרכיב לי אותם וגם לא הייתי בודק, לקח ממני את הטלפון ואמר שהוא יהיה איתי בקשר כשהוא יקבל את החדשים, הוסף ואמר שאם אני רוצה הוא יכול להרכיב לי פחות טובים אבל לא המליץ ( המילה "צמיגים בינוניים מאסיה" נאמרו בבוז...).

טוב לראות בעלי עסק בתחום הרכב ישרים ואמינים.

אולי אני ישמע אנטי אבל : אולי נגמרו לו הצמיגים במלאי ?? או שהוא נזכר שהוא הבטיח אותם לאיזה מישהו אחר ?? או שהצמיג היה במצב כל כך גרוע שלא היית מוכן לקבל אותו ??

בכל מקרה הוא לא המליץ על התחליפי תוצרן סין מכיוון שהרווח שלו הוא לא כמו הקלבר , חשבת על זה ??

אני לא אומר חלילה שהוא לא בן אדם ישר או הגון ,אבל המטרה שלו היא כמו של כולם :למכור ומהר ואם אפשר להיות נחמד על הדרך ,מה טוב ! ולילה טוב

JDM :twisted:

פורסם

אני יענה לכולם...

1.(גרשון)

אכן ראיתי שם צלב קטן מעץ, אז הם אכן נוצרים...

(מכיר את שלמה בכרם התימנים?)

2.(אייל)

קלבר נשמעים אחלה וכנראה שזה מה שהיה בחתך שלי (175), את האמת אני לא יודע למה *דווקא* קלבר אבל אם היה משהו אחר טוב הוא היה מציע.. לא?

3.(סיוויק)

אתה יכול להיות צודק, תמיד אפשר להוציא מכל סיפור את הצידוקים השליליים...אבל ראיתי שהוא ניגש לעבודה ושבאתי בדיוק סיימו, יכול היות שהם נחשים... מי יודע?

דרך אגב... ברעננה הציעו לי 1350 עליהם, הבדל של 250 ש"ח.

נ.ב

מישהוא מהמנהלים יכול לתקן בבקשה את השגיאת כתיב שלי בכותרת??

פורסם

אולי אני חשדן, אבל מקצוען היה, דבר ראשון, בודק את גיל הצמיגים וסדרת היצור לפני שהוא מרכיב אותם על הרכב.

שנית, מעולם לא הייתי אצלו, אולם קיבלתי אצלו הצעה בטלפון לקונטיננטל, ואח"כ, כשרציתי להשוות מחירים, ב3 מקומות נוספים אמרו לי שקונטיננטל מזמן התפרקו.

כלומר- בני כמה היו הצמיגים שהוא אמור היה להרכיב לי?לעולם לא נדע...

פורסם

אוקיי אז היום בבוקר התפוצץ לי צמיג...

כמה אירוני.

ואני הולך הערב שוב לאנטון להחליף צמיגים.

הוא קיבל צמיגים מאמצע 2003 אבל הוא אומר שהוא נותן לי 4 שנות אחריות (על הקלבר).

אמנם זה גם מוזר שהוא מקבל צמיגים ישנים על צמיגים ישנים אחרים שהוא מחזיר,לא?

קיצר אני לא יכול להתרוצץ לי ככה עם צמיג חלופי מעאפן...ובכל מקרה, למרות שאני הולך לקנות אצלו צמיגים:

*** מהן ההשלכות לצמיגים בני שנה וחצי? ***

וד"א לא משנה לי הדת שלו, פשוט לא הבנתי למה קוראים להם אנטון והם ערבים , אולי טעיתי במקום ובגלל זה שאלתי :)

(לא... אני לא הולך לשאול מהן הדעות הפוליטיות שלו...)

:-)

פורסם

*** מהן ההשלכות לצמיגים בני שנה וחצי? ***

הם יתביישו מהר יותר.

אם אתה מאלה שנוסעים הרבה או ממילא שורפים סט צמיגים אחת לשנה אז זה לא נורא...

אם אתה מאלה שמחליפים צמיגים בגלל שהם התייבשו (נוסע מעט ובזהירות) לא כדאי לך לקחת את הצמיגים האלו משום שהם אינם "טריים" וכבר החלו את תהליך ההתייבשות במחסן.

למה נדבקת דווקא לקלבר, למה שלא תקח צמיג מתוצרת אחרת "טרי" יותר ?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אולי אני חשדן, אבל מקצוען היה, דבר ראשון, בודק את גיל הצמיגים וסדרת היצור לפני שהוא מרכיב אותם על הרכב.

שנית, מעולם לא הייתי אצלו, אולם קיבלתי אצלו הצעה בטלפון לקונטיננטל, ואח"כ, כשרציתי להשוות מחירים, ב3 מקומות נוספים אמרו לי שקונטיננטל מזמן התפרקו.

כלומר- בני כמה היו הצמיגים שהוא אמור היה להרכיב לי?לעולם לא נדע...

חברת קונטיננטל לא התפרקה אלא היבואן שלהם לארץ סגר את שעריו לפני מספר חודשים. הגיוני שיהיה לאסעד/אנטון (שזה אותו בנאדם) סטוק גדול של הצמיגים משום שדרך הקניה שלו מספקים היא ע"י קניית סטוקים גדולים של צמיגים.
פורסם

מה אתם אומרים על Dunlop SP 40 A/S?

קראתי עליהם באתר בחו"ל, יש להשיג בארץ? הם נשמעים טובים

66 דולר

כולם מתים בסופו של דבר, אבל לא כולם חיים בדרך.

פורסם

אני לא יודע לגבי דנלופ אבל היום אני הולך לאנטון (אחרי כמה נדנודים) להחליף לgoodyear או לפירלי P3000 . יש לו חדשים אז מי שמעוניין כדאי לקפוץ :-) .

הבנתי שאין הרבה דגמים של גודייר בארץ, זה נכון?

פורסם

היה קשה להבין איך הוא עובד, מכיוון שכל צמיג ששאלתי הוא אמר שהוא יכול להזמין וזה יגיע מיד .

אני מעריך שיש לו איזה מחסן גדול איפשהו שם מאוחסן כל המלאי.

בכל מקרה, שימו לב שעושים לכם איזון כמו שצריך שם , כי אני נאלצתי לעשות שם 3 פעמים איזון גלגלים,

ובסופו של דבר איזון דינמי (על חשבונו של אנטון) כדי לפתור את הבעיה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...