Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי אנטון ביפו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל מקרה, שימו לב שעושים לכם איזון כמו שצריך שם , כי אני נאלצתי לעשות שם 3 פעמים איזון גלגלים,

ובסופו של דבר איזון דינמי (על חשבונו של אנטון) כדי לפתור את הבעיה.????????

לא מבין את ההבדל בין איזון ואיזון דינמי, וכדי שלא תחשוב שאני עב"ם, מחר אני נוסע למפעל בצפון עם ציוד איזון דינמי דו-מישורי משוכלל ונייד כדי לבצע בדיקה ואיזון למפוח תעשייתי גדול. כל איזון על מכונת איזון הוא איזון דינמי.

בעבר נהגו לאזן צמיגי רכב על המכונית עצמה (המנוע סיבב את גלגלי ההנעה ומכונה ניידת קטנה את הגלגלים הנגררים). התהליך היה ממושך, מייגע ולא מדויק, אבל היה לו יתרון אחד - האיזון פיצה גם על חוסר איזון של שאר המיכלולים הסובבים. אולי לזה כוון המשורר?

אנטון מפעיל פנצ'ריה ולא מוסך לחלליות. אני רוכש ממנו צמיגים לכל המכוניות הפרטיות שלי (ויש לי כמה) הרבה שנים וכבר קרה לי שלפי התנהגות הצמיגים על מכונת האיזון שלו ראיתי שהם בעייתיים. הזהרתי אותו שאני מזהה בעיה, אבל הוא הבטיח שאם אכן תהיה בעיה בנסיעה, הוא יחליף אותם ללא בעיות. היות וחששותי התאמתו, האיש היה הגון ועמד בדיבורו. אין לצפות ליותר מכך, ולדתו ואמונתו אין כל קשר למיקצועו.

יוסי

• תוכן חדש...