Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מתלבט בין:

מאזדה 2 - דגם פיור וויט

רנו קליאו - הדגם המפואר (לא קליאו ספורט)

קיה ריו - 5 דלתות

יונדאי I20 הדגם המפואר ביותר

קיה ריו לא בדיוק סופר מיני, יודע. אבל היא בערך כזאת.

נכנסת למשוואה גם הפיאט טיפו החדשה.

כמובן שבכולן מדובר ברכב חדש מהחברה.

יונדאי קצת לא אהבתי במאה אחוז, אולי נסיעה עליה תשנה את דעתי?

חשוב לי:

מושבים נוחים + (עם תמיכה בצדדים וכו')

שהרכב באמת יהיה מפנק ומאובזר

חסכון בדלק לא כזה קריטי, כל עוד זה לא מתחת ל1 ל-11 הכל בסדר :)

הרכב נועד ל2-3 נסיעות בשבוע למשרד ברמת גן (אני גר בחדרה) ועוד נסיעות רגילות פנימיות, בילויים וכו'.

לעיתים אף לפגישות עם לקוחות במקומות שונים באזור המרכז, השרון, חיפה. בערך הקו הזה.

אני כיום נוסע על אלפא 147 שעשתה את שלה בחיים ולכן אני מחפש משהו שהוא בין רכב טוב לבין רכב עם מעט נגיעות קטנות של ספורטיביות.

סקודה - מפחד מהגרמנים האלה, שמעתי כבר סיפורים על חבר'ה שקנו סיאט, סקודה או אפילו פולקסוואגן פולו וגילו אחרי שבועיים תקלות מוזרות כמו רכב שלא מניע בגלל תקלה חשמלית או שאחרי שנה פתאום ישנן "הזעות" שמן..

בלי קשר, אני גם לא כל כך אוהב את הרכבים של כל הקונצרן הזה.

אשמח לשמוע דעתכם

:)

עוד נקודה אחרונה

איכשהו, שברולט ספארק החדשה ויונדאי I10 המפוארת מעט קורצות לי. יש טעם בכלל להשוות אותן לאחד מהרכבים הללו שהזכרתי כאן?

פורסם

קיה ריו סופרמיני לכל דבר ואחותה של היונדאי I20.

קליאו אתה כנראה מתכוון לרמת גימור GT ליין. בכללי הקליאו קצת קופצנית אבל המושבים נוחים. תראה רק שאתה מסתדר עם הפלסטיקה.

מבחינת אמינות אין תקלה סדרתית.

הבעיה של הריו והI20 (אחיות) אלו המכלולים המיושנים (מנוע 1.4 ותיבת 4 הילוכים בלבד, בבין עירוני סתם תבזבז דלק).

המאזדה אכן אופציה טובה וביחס לקטגוריה אפילו מהנה לנהיגה , ומצוידת בגיר אוטומט רגיל (נוח יותר בפקקים מאשר רובוטי), מציע לנסות מושבי עור לפני , זה מתחמם בצורה מעצבנת בקיץ, מקסימום יש את רמת גימור ספורט ללא הריפוד הזה.

אפשר להוסיף גם את ה208 האוטומטית ברמת גימור ACTIVE לשיקול , עונה לשיקולי נוחות וצריכת דלק.

פורסם

רק אני ראיתי את ה-208 ולא הבנתי איך ההגה כזה קטן?! הרגיש לי כאילו אני מחזיק הגה של קארטינג.

בכל אופן,

אכן ברנו קליאו התכוונתי לGT-LINE

לגבי הקטנות יותר כמו הI10 ובכלל, המיני האיכותיות יותר.

יצא לי ליסוע על I10 מהדגם המפואר ביותר, היא הייתה מאוד נוחה יחסית לכל הקטנות הללו. היא בערך 70% מהמחיר של מהאזדה 2.

לגבי הריפודי עור של המאזדה 2, זה בסדר ואפילו אני אוהב את זה, אכן זה מתחמם בקיץ. אבל אני לא נכנס לרכב ערום בכל מקרה :)

פורסם

מבחינת אבזור היתרון למאזדה עם המערכות התראה ובלימה אוטונומית שאין ברנו.

מאידך לרנו תא מטען גדול יותר והיא זריזה יותר.

מבחינת רכבי מיני ,אם מדיי פעם יש לך נסיעה בינעירונית זה לא כזה נורא , אבל על בסיס קבוע זה יהיה פחות נוח.

המיני הכי מאובזרת בשוק כרגע זו השברולט ספארק LTZ , שמגיעה גם עם מנוע ברמה של סופרמיני וצריכת דלק יותר טובה מהI10.

*ההגה ב208 לא הפריע לי

** זכורה לי נסיעה סיוט במרצדס C לפני כמה שנים בחום הקיץ כאשר לבשתי ג'ינס, נוח זה לא היה.

פורסם

אני באמת אתייעץ עם עוד אנשים שאני יודע שיש להם היום רכבים עם עור. אני לא זוכר את זה כ"סיוט" בטח לא כשהריפוד לבן. אבל אבדוק את זה.

תודה

אכן, כל האצבעות מפנות אותי למאזדה 2.

אעשה נסיעת מבחן על השברולט ספארק באמת כדי להחליט סופית, וגם את הקליאו אקח לסיבוב. אני בטוח שאוכל לקחת החלטה טובה אחרי נסיעה בעצמי :)

פורסם

מזדה עושים איזה מבצע ייעודי ל 2 החודש (לא פרסמו מה בדיוק...). שווה לבדוק.

היונדאי כמו שציינו, עצלה ומיושנת מבחינת שילוב מנוע גיר (וחבל! נראית מצוין).

לגבי ה 208 - ההגה אכן קטן אבל זה הפלוס דווקא. שב ברכב על מנת לוודא שסידור לוח השעונים לא מסתיר לך את הדרך.

פורסם

שמע הייתי ממליץ לך להיות יותר נעול על 2 מכוניות ואז ללכת לעשות על שניהם נסיעת מבחן, להתחיל לחקור ולבדוק 5 מכוניות זה קשה וזה מבלבל, תסגר על 2 אופציות תבין מה הצדדים החיובים והשלישים של כל אחד מהרכבים תעשה על שניהם נסיעת מבחן ותהיה הרבה יותר חכם בקניה שלך,

מבחינת האופציות שהצעת אני יצא לי לנסוע בעיקר בקיה ריו ומאוד אהבתי אז אני יכול להמליץ לך, באמת רכב מעולה ללא תקלות עם צריכת דלק מעולה.

אבל האמת לא יצא לי לנסוע ברוב הדגמים שרשמת

בכל מקרה בהצלחה בחיפוש תעשה נסיעת מבחן לפני!

• תוכן חדש...