Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בטיחות פיזו 309

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר למצוא בגרושים מגאן ידנית 2002-2003 במצב לא רע, לעשות יישור קו ועדיין לא לחרוג מהתקציב.

4 כוכבים במבחן הריסוק עוד ב 1998.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בסכום של 10 אש"ח לא כולל יישור קו (כי זה משהו שאי אפשר לדעת איך יסתיים ומתי), יש לך מיצובישי לנסר שנת 2004-5, או פורד פוקוס/מונדאו מאותם שנים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם מביאים בחשבון את הבטיחות האקטיבית, החיבור המעולה שיש לרכב עם הכביש והתקשורת המצויינת עם ההגה מוסיפים לבטיחות (האקטיבית) של הפיג'ו.

הפיג'ו בגיר ידני ומנוע 1.6 משנת 90 עד 93 היתה זריזה עם יחס מצויין של הספק למשקל (890 ק"ג ו92 כו"ס) והיתה גם חסכונית (אכלה לי בממוצע 14 ק"מ לליטר). אשמח לראות פיג'ו 309 מטופחת על הכביש שבקרוב תהיה גם רכב אספנות.

יש לציין שהפלסטיקה מאד רגישה לשמש הישראלית וממליץ למצא אחת שכוסתה הייטב מהשמש.

אני לא רואה את עצמי נהנה מנהיגה באלטרנטיבות שהועלו ואני ללא ספק מתגעגע לניהוג של ה309!

פורסם

בטיחות אקטיבית?!

מעטפת הביצועים של הרכב קטנה בהרבה מזו של רכב בן זמננו, ולכן הנהיגה בו תמיד תהיה קרובה יותר למגבלות מאשר ברכב חדיש וכרוכה ביותר גורמים מכשילים לנהג כמו תנודות מרכב גדולות, והתנהגות כביש לא סלחנית.

אז הגה מתקשר זה עלא כיפאק, אבל אבל בסוף אפשר להסתדר עם כל הגה, כל עוד אתה אוחז בו בעדינות.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
יש מונדיאו עם נתונים טובים מפורסמת כאן בפורום. הוא מבקש קצת יותר מדי לטעמי, אבל אולי תוכל להסתדר איתו

א) במחיר הזה אפשר לקנות מודל 2005

ב) 2002 זה מהשנתונים הבעייתיים. הייתה להן תקלה במנוע, שטופלה ב2003.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מכוניות קוראניות ויפניות מתחילת שנות ה2000 יהיו ממש לא בטיחותיות כמו הפג'ו פחות או יותר. אולי רק בטיפה יותר טובות בגלל כרית אוויר אבל עדיין גרועות.

רוצה בטיחותי בזול אז תחפש צרפתיה שהמחירון שלה ברצפה, כמו שאמרו רנו מגאן. אולי גם פז'ו 307 כבר נכנסת בתקציב? פשוט תחפש שנת 2005 ומעלה עד 10000 ביד2.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
מי קונה רכב כזה בימינו? מקומו בקרית הפלדה.

חס וחלילה!

ה 309 היא רכב מקסים, כייפי ומיוחד.

צריך לשים אותו בצד, אני בטוח שתמצא לו רוכש שיחייה אותו וישמור לאספנות.

לפות"ש - כפי שרשמו לך כאן, בסקאלת ציוני בטיחות של מכוניות מודרניות - ה 309 מקבלת ציון של מינוס 10 כוכבי בטיחות.

חפש רכב מודרני מתחילת שנות ה 2000 - הוא יהיה בטוח באופן משמעותי מהרכב הנוכחי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

למה לא מיצובישי לנסר קלאסיק?

אפשר להשיג אותן בתקציב דומה, ויש להן 6 כריות אוויר, ככה שאפשר לא להיכנס להרפתקה עם אוטו צרפתי ישן.

תקבל אוטו עם נוחות פחות או יותר של 309, אבל הרבה יותר נפוץ, יותר אמין, ויותר זול לאחזקה.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

פורסם

בהחלט חבל שהפזו תלך לפירוק, ומבחינת נהיגה הרכב מרגיש זריז ואני עוקף רכבים בכיף.

לגבי איזה רכב לקנות:

אני מעמיס את הרכב בכלי לצורך עבודה לפזו ספסל אחורי שמתקפל ויוצר משטח ישר שזה ממש נחמד.

אני אפילו מסתכל על מסחריות למכירה אם כי חושש שזו תהיינה הוצאה מאוד גבוהה.

אני זקוק לרכב משפחתי גדול עם ספספל אחורי שמתקפל היטב או סטיישן או 5 דלתות.

• תוכן חדש...