Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחד מחברי הפורום פה פנה עלי לגבי שטיפה כיוון שהשכנים מפריעים ולא מאפשרים לו לשטוף ומצד שני מפחד מסוורלים ושטיפה שתפגע מאשר תקנה במכוני שטיפה ששוטפים עם מטאטא או גילדה שעברה על מליון מכוניות .

בכל מקרה השטיפה הזאת היא מסוג קצת אחר קצת יותר " פרמיום " מה שנקרא .

נפגשו ב4 אחרי צהרים ויצאנו לדרך

חיצונית שטפתי באמצעות גרניק , כפפת צמר של smarnold ,סבון אנדיו של cg עם ריח מלון מגניב [emoji14] , וניגוב באמצעות מגבת uber וקוראיני ליבוש סופי(שעוברת כביסה בדרך כלל לאחר שטיפה ולפעמים יוצא אחרי 2.)

מגנזיום נוקה באמצעות מברשת לגנטים של sm arnold , חומר לגנטים של מגוריס ביחס דילול 1/4 , וחומר להברקת צמיגים מבית cleansters בעזרת פד .

ופלסטיקה חיצונית הוברקה גם באמצעות נוזל להברקת פלסטיק מבית cleansters .

מבפנים שאיבה בעזרת שואב אבק רטוב יבש , v6 של חברת cg ומגבת מיקרופביר להברקת הפלסטיק ולסיום חומר להברקת עור מבית מגוריס.

סכ"ה אין יותר מדי מה להסביר למי שחדש פה שהתשדל לכבס את המגבות אחרי כל שטיפה , להשתמש בחומרים איכותים וחומרים על בסיס מים ולשים לב ליחסי הדילול בסבון על מנת שלא יוריד הגנות , וגם ליחסי דילול בדברים אחרים על מנת לא לפגוע במקום לתקן.

חג שמח כשר ונקי לכל המשפשפים

uploadfromtaptalk1461278136068.jpg

uploadfromtaptalk1461278160355.jpg

uploadfromtaptalk1461278186296.jpg

uploadfromtaptalk1461278231520.jpg

uploadfromtaptalk1461278284025.jpg

uploadfromtaptalk1461278340709.jpg

uploadfromtaptalk1461278365053.jpg

uploadfromtaptalk1461278401965.jpg

uploadfromtaptalk1461278464935.jpg

uploadfromtaptalk1461278495485.jpg

uploadfromtaptalk1461278534234.jpg

uploadfromtaptalk1461278566989.jpg

uploadfromtaptalk1461278607776.jpg

uploadfromtaptalk1461278730294.jpg

פורסם

המוצרי פרימיום להברקת צמיגים והברקת פלסטיקה פותחו בשיתוף עם אורן.

שיתוף הפעולה הוציא סדרת מוצרים מדהימה

כל המוצרים יוצגו לראשונה בתערוכת אוטומוטור שמתחילה ביום ראשון ולאחר מכן ניתן יהיה להזמין אותם במשלוח עד הבית.

להברקת פלסטיקה ועור - PLASTI BLING

להברקת צמיגים - WHEEL BLING

c935a6a8434eb81d6c56f661784c5d43.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

כל המוצרים יוצגו לראשונה בתערוכת אוטומוטור שמתחילה ביום ראשון ולאחר מכן ניתן יהיה להזמין אותם במשלוח עד הבית.

יהיה אפשר לרכוש באוטומוטור? יהיו מחירים מיוחדים?

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם (נערך)

עם כל הכבוד למוצרים שלכם, אני לא מבין מה כל דיון פה עכשיו יהיה פרסומת שלכם? חלאס.

שיתוף פעולה עם אורן? רק לפני שבועיים צצתם, ובפחות משבועיים המצאתם מוצר חדש בשיתוף עם אורן כל הכבוד!! , יש פה משהו שאנחנו לא יודעים?

ולא אין לי בעיה עם העובדה שאורן רשם שהשתמש במוצרים שלכם, פשוט התגובה\פרסומת שלך מיותרת.

עריכה אחרונה על ידי באטרף
פורסם

הם הביאו לו את המוצרים להתנסות, הוא נתן הערות לכל דבר, בהתאם לדעתו (לראייה העובדה שהוציאו 2 מוצרים במקום אחד , לצמיגים ולפלסטיקה פנימית) יש הבדל בסמיכות ותוצאה, את זה אני יודע מאורן עצמו, לא צריך לזלזל בכל דבר.

בנוגע לפרסום, הם כנראה שילמו כסף לפורום עצמו כך שזה חוקי וגם זכותם, עסק חדש שרוצה לפתח שם, אין טעם להיות ציני לגבי כל דבר.

פורסם

אין פה טיפה של ציניות ולא זלזול, ואין לי בעיה לא איתם ולא עם המוצרים שלהם (יכול להיות שהם מעולים), ובטח שלא עם אורן.

גם בפורום אודיו שנראה לי שהוא הפורום עם הכי הרבה ספונסרים בקארספורום, אתה עדיין לא תמצא דיונים שבן אדם משתמש במוצר מסוים כדרך אגב וישר הספונסר דואג לפרסם את עצמו, יש דיון ראשי של החנות\ספונסר ושם זה נגמר.

במידה ויש שאלה על המוצר עצמו שיתערב מפה ועד הודעה חדשה.

אני אומנם לא מנהל אבל קצת הגיון, מה הטעם בפורום שאין בו שום אמינות, זה כמו ללכת לחנות ולסמוך על המוכר.

פורסם

מסכים איתך שזו תופעה מגעילה, זה קורה בפורום כושר שאני גולש בו (שם זה יותר גרוע, בעל האתר גם פתח חברה לתוספי תזונה).

כאן זה לא המצב לדעתי, מה גם שרשום בגדול ספונסר, בכל אופן מסכים איתך שיש לשמור על ניטרליות בפורום.

פורסם

שימו לב שבכל השרשורים שלי בנושא פריוקט כלשהו אני רק מציין את המוצרים ללא חוות דעת כלל .

חוות דעת לגבי המוצרים של cleansters אני מציין בשרשור מסודר בנפרד עם דעה חיובית ושלילית , היתרונות וחסרונות לגבי כל מוצר.

פורסם

מסכים עם מה שנאמר מעליי, אני חושב שזה לא המקום של היצרן/יבואן להגיב לשירשור בתגובת פירסום.

ואני הייתי סקפטי מהמוצרים של החברה, אך המצב השתנה לחיוב.

אורן עבודה נפלאה, כמו תמיד!.

חג שמח.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם
עם כל הכבוד למוצרים שלכם, אני לא מבין מה כל דיון פה עכשיו יהיה פרסומת שלכם? חלאס.

שיתוף פעולה עם אורן? רק לפני שבועיים צצתם, ובפחות משבועיים המצאתם מוצר חדש בשיתוף עם אורן כל הכבוד!! , יש פה משהו שאנחנו לא יודעים?

ולא אין לי בעיה עם העובדה שאורן רשם שהשתמש במוצרים שלכם, פשוט התגובה\פרסומת שלך מיותרת.

שיתוף הפעולה מאורן נובע מכך שהוא מרוצה מהחומרים שלנו ואכן נותן לנו טיפים איך להתקרב ללב הדיטיילינג.

לפני שבועיים צצנו בפורום אחרי 25 שנות פעילות בתחום הכימיקלים. ולכן, עם המון ניסיון בתחום, לאחר שבועיים שודרגו המוצרים ויצאו סדרות נוספות בהתאם לשימוש החובבני או המקצועני של כל אחד בפורום. בין היתר סדרת המוצרים המוכנים לשימוש בתרסיס או סדרת הפרימיום.

משהו שאתם לא יודעים? אנסה לחדש לכם. בשבועות הקרובים תצא לאור סדרת מוצרי הPARFUM - מבשמים לרכב. נשמח אפילו מאוד אם תוכל לעזור לנו בבחירת הריחות לפיתוח.

אגב, אם אתה חושב שההודעה מיותרת, קרא את התגובה המצטטת שבאה לשאול על המוצרים.

מקווה שהסברתי את עצמי, וסליחה מראש אם זה נראה כאילו אנחנו חופרים למישהו כאן.

המטרה המרכזית שלנו היא לחשוף אתכם למוצרים חדשים שתדעו שלא צריך לשלם הון תועפות על מוצרים כחולבן.

בברכת שבוע טוב ומועדים לשמחה.

פורסם

תנו צ'אנס במקום לקטול, עד שיש יוזמה כחול לבן. ככה אנחנו הישראלים - רק יודעים להתלונן.

ראשית, החברה עמדה בחובת הגילוי הנאות, ומה שנעשה מעבר לכך - כבר לא מענייננו.

שנית, ישנה הזדמנות אמיתית להשפיע, אז כן, אני אשמח לריחן בסגנון הBALCK ICE. אני לא סובל את המתוקים שגורמים לבחילה נוספת בימי הקיץ החמים.

M-TECH E46

פורסם
שיתוף הפעולה מאורן נובע מכך שהוא מרוצה מהחומרים שלנו ואכן נותן לנו טיפים איך להתקרב ללב הדיטיילינג.

לפני שבועיים צצנו בפורום אחרי 25 שנות פעילות בתחום הכימיקלים. ולכן, עם המון ניסיון בתחום, לאחר שבועיים שודרגו המוצרים ויצאו סדרות נוספות בהתאם לשימוש החובבני או המקצועני של כל אחד בפורום. בין היתר סדרת המוצרים המוכנים לשימוש בתרסיס או סדרת הפרימיום.

משהו שאתם לא יודעים? אנסה לחדש לכם. בשבועות הקרובים תצא לאור סדרת מוצרי הPARFUM - מבשמים לרכב. נשמח אפילו מאוד אם תוכל לעזור לנו בבחירת הריחות לפיתוח.

אגב, אם אתה חושב שההודעה מיותרת, קרא את התגובה המצטטת שבאה לשאול על המוצרים.

מקווה שהסברתי את עצמי, וסליחה מראש אם זה נראה כאילו אנחנו חופרים למישהו כאן.

המטרה המרכזית שלנו היא לחשוף אתכם למוצרים חדשים שתדעו שלא צריך לשלם הון תועפות על מוצרים כחולבן.

בברכת שבוע טוב ומועדים לשמחה.

סליחה אם אני חסר סבלנות אבל באמת? מה הקשר עכשיו?

מדובר פה בדיוק בזה ואתה ממשיך, לכל דבר יש מקום וזמן, פה זה לא המקום.

אני התייאשתי, יש לי הרבה מה להגיד אבל מעדיף לשתוק אולי הדיון יחזור לעניינו המקורי, שיהיה בהצלחה!

נ.ב

ההודעה המצטטת שבאה לשאול על המוצרים נבעה מכך שנדחפת לדיון שלא קשור אלייך, לא לפני.

• תוכן חדש...