Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בשנה האחרונה האוטו איבד כמות לא קטנה של שמן, 4 ליטר במספר, ולאחר התיעצות עם מאור ואסף נאמר לי שכנראה אצטרך להחליף גומיות שסתומים.

לפני כמה ימים ניגשתי לעשות טסט ברכב, ולהפתעתי האוטו יצא תקין פרט לליקוי אחד - "עישון יתר" :roll:

דיברתי עם מאור וקבענו שאגיע אליו להחלפת הגומיות, הוא אפילו שינה את התוכניות שלו בשבילי. אטם וגומיות שסתומים הוזמנו מיונדאי שופ, והיום נסעתי אליו לבצע את ההחלפה.

IMG-20160419-WA0000.jpgIMG-20160419-WA0002.jpg

העלתי את הרכב על בוקים (זה בערך הדבר היחיד שעשיתי שם), והשתדלתי לא להפריע יותר מידי בזמן שמאור עשה את העבודה. האוטו עבר החלפה של 12 גומיות תוך שימוש בקומפרסור, מכווץ כוויצים, מפתחות שונים וקצת סבלנות. האטם הוחלף לאטם חדש, ומאור שם לב שחסרים מי קירור ושיש להחליף צינור קירור עליון. ההערכה היא כי פקק הרדיאטור אשם, ומיד לאחר סיום העבודה נקנו צינור ופקק חדש.

העבודה של החלפת הגומיות והאטם לקחה בסביבות שעה וחצי - שעתיים להערכתי, והיה אפילו חדר המתנה עם קפה ועוגיות (הבית של מאור) בזמן שחיכינו שהסיליקון יתייבש. בנקודה זו אני רוצה להודות מאוד מאוד למאור שזיהה את התקלה וביצע את החלפת הגומיות, שעזר לי והקריב מעצמו ומזמנו בשביל זה, ושביצע עבודה טובה יותר וזהירה יותר מכל מוסך שאני מכיר.

מיד לאחר זה נסעתי למוסך בסביבת מכון הטסטים בטירת הכרמל בשביל להשיג אישור על תיקון התקלה (נאמר לי בטלפון של מכון הטסטים שיש להביא אישור מוסך, אל תסמכו על הפקידה בעניין זה), אך שם נאמר לי שעל תקלה זו אין צורך באישור מוסך, ואז נסעתי חזרה לטכנו טסט בשביל טסט חוזר. הם היו ממש בסדר (פרט לכך שהפקידה אמרה שיש להביא אישור מוסך, ופרט לכך שהדביקו לי פרסומת שלהם על הפגוש האחורי בדמות מדבקה מכוערת ועקומה :x), האוטו נבדק שוב וקיבלתי את המדבקה הנכספת. להפתעתי אפילו לא חייבו אותי על טסט חוזר!

אז שוב תודה רבה למאור ולכנופיית הטיפולים השוטפים!

מוסיף מספר תמונות שצילמתי בזמן העבודה, שאלות טכניות יש להפנות למאור :-D

IMAG1102.jpgIMAG1113.jpgIMAG1116.jpgIMAG1117.jpgIMAG1120.jpgIMAG1122.jpgIMAG1123.jpgIMAG1125.jpgIMAG1127.jpgIMAG1129.jpg

פורסם

יפה מאוד, מדהים איך שהחברה האלה עובדים.

שאלה למאור, מהם הכלים שדרושים לעבודה כזאת? והאם יש מקרים שבהם חייב להוריד את הראש?

פורסם

כל הכבוד למאור ולכל הכנופיה

כלכך גאה בזה שיש אנשים כאלו טובים שעוזרים ומלמדים

עבודה כלכך טובה עובדים בבטיחות מסודר סבלנות

פורסם

תודה אולג....שמחתי בהחלט להכיר בחור מדהים!

ערן - מה שנחוץ בעיקר זה סט בוקסות, קומפרסור, צנרת מתאימה לתבריג של הפלאג על מנת להכניס לחץ לצילינדר כדי שהשסתומים עליהם עובדים יישארו סגורים ומכווץ קפיצי שסתומים כמובן. ישנם רכבים שאכן יש צורך בהורדה של ראש מנוע אך במנוע מסוג זה שבו יש פסנתר וגל הזיזים עובר באמצע אין צורך אפילו להסיר רצועת טיימינג.

• תוכן חדש...